Merhaba arkadaşlar yeni üyeyim bu ay ilk kez klomen kullandım solda 3 ve sağda 2-3 (tam sayı bilmiyorum doktor söylemedi ben ekranda 2 tane gördüm) Yumurtam gelişti ve 27 ekimde çatlatma iğnesi oldum. Doktor Yumurta tembelliğim olduğunu söyledi eşimde de sperm sayısı az çıktı başka problem yok. İğneden sonra özellikle sol tarafta şiddetli batmalar ve ağrı oluştu. Kasık ağrılarım azaldı ama hala devam ediyor normal midir? Batmalar iğneden sonra kaç gün sürüyor? Kaç gün sonra test yapmalıyım? Tecrübeli olanlardan yardım bekliyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Klomen ve otrivelle kullananlar
- Konu Sahibi Kbraa94
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- klomen çatlatma iğnesi otrivelle
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 20 Aralık 2019
- 3.333
- 1
- 2.547
- 83
- 24
İğnenin etkisi 10 12 günmüş bende 5 Kasım da vuruldum çatlatma iğnesi batmalar bende de oluyor 10 saniye kadar sürüyor bu gün 4 günüm aç kalırsın da göz karar ması gibi olur ya yarım saat falan öyle oldumMerhaba arkadaşlar yeni üyeyim bu ay ilk kez klomen kullandım solda 3 ve sağda 2-3 (tam sayı bilmiyorum doktor söylemedi ben ekranda 2 tane gördüm) Yumurtam gelişti ve 27 ekimde çatlatma iğnesi oldum. Doktor Yumurta tembelliğim olduğunu söyledi eşimde de sperm sayısı az çıktı başka problem yok. İğneden sonra özellikle sol tarafta şiddetli batmalar ve ağrı oluştu. Kasık ağrılarım azaldı ama hala devam ediyor normal midir? Batmalar iğneden sonra kaç gün sürüyor? Kaç gün sonra test yapmalıyım? Tecrübeli olanlardan yardım bekliyorum
Merhaba cevap verdiğiniz için teşekkür ederim benim bugün 14.gün oldu baya tecrübe edindim batmalar baya devam ediyor hala ara ara oluyor. Bende 6.gün mide bulantısı başladı 4-5 gün sürdü. Soracağınız bir şey olursa elimden geldiğince yardımcı olurumİğnenin etkisi 10 12 günmüş bende 5 Kasım da vuruldum çatlatma iğnesi batmalar bende de oluyor 10 saniye kadar sürüyor bu gün 4 günüm aç kalırsın da göz karar ması gibi olur ya yarım saat falan öyle oldum
- 26 Temmuz 2020
- 728
- 432
- 23
- 25
Gebelik testi yapmadınmıMerhaba cevap verdiğiniz için teşekkür ederim benim bugün 14.gün oldu baya tecrübe edindim batmalar baya devam ediyor hala ara ara oluyor. Bende 6.gün mide bulantısı başladı 4-5 gün sürdü. Soracağınız bir şey olursa elimden geldiğince yardımcı olurum
batmalar çok normal iğneden dolayı hamilelik için belirti değil malesef. İğnenin 14.gününden sonra kesin sonuç alırsınız tutunmuştur inşallah bebişMerhaba arkadaşlar yeni üyeyim bu ay ilk kez klomen kullandım solda 3 ve sağda 2-3 (tam sayı bilmiyorum doktor söylemedi ben ekranda 2 tane gördüm) Yumurtam gelişti ve 27 ekimde çatlatma iğnesi oldum. Doktor Yumurta tembelliğim olduğunu söyledi eşimde de sperm sayısı az çıktı başka problem yok. İğneden sonra özellikle sol tarafta şiddetli batmalar ve ağrı oluştu. Kasık ağrılarım azaldı ama hala devam ediyor normal midir? Batmalar iğneden sonra kaç gün sürüyor? Kaç gün sonra test yapmalıyım? Tecrübeli olanlardan yardım bekliyorum
Gebelik testi yapmadınmı
Teşekkür ederim inşallah yarın 15.gün sabah test yapcam bakalımbatmalar çok normal iğneden dolayı hamilelik için belirti değil malesef. İğnenin 14.gününden sonra kesin sonuç alırsınız tutunmuştur inşallah bebiş
- 20 Aralık 2019
- 3.333
- 1
- 2.547
- 83
- 24
Test yaptınız mıMerhaba cevap verdiğiniz için teşekkür ederim benim bugün 14.gün oldu baya tecrübe edindim batmalar baya devam ediyor hala ara ara oluyor. Bende 6.gün mide bulantısı başladı 4-5 gün sürdü. Soracağınız bir şey olursa elimden geldiğince yardımcı olurum
Yarın sabah yapacağım inşallah yarın 15.günTest yaptınız mı
- 20 Aralık 2019
- 3.333
- 1
- 2.547
- 83
- 24
Yarın sabah yapacağım inşallah
Ahh benim daha 14 günüm varYarın sabah yapacağım inşallah yarın 15.gün
Başka işlere odaklanın düşününce günler geçmiyor yoksaAhh benim daha 14 günüm var
- 20 Aralık 2019
- 3.333
- 1
- 2.547
- 83
- 24
Sorma birbirimize destek olalım bari yarın yaz merakla seni bekliyorumBaşka işlere odaklanın düşününce günler geçmiyor yoksa
Bugün test yaptım maalesef negatif önceki pozitif iğnenin etkisiymişSorma birbirimize destek olalım bari yarın yaz merakla seni bekliyorum
- 26 Temmuz 2020
- 728
- 432
- 23
- 25
Olsun üzülme her şeyde bir hayr vardır gelecek ay kalırsın inşall2canmBugün test yaptım maalesef negatif önceki pozitif iğnenin etkisiymiş
İnşallah hayırlısıylaOlsun üzülme her şeyde bir hayr vardır gelecek ay kalırsın inşall2canm
- 10 Ağustos 2020
- 249
- 352
- 53
- 31
Selamlar hanımlar. Bende dün başladım klomene ama gece uyuyamadım böyle kasık ağrısı ama gaz sıkışması gibi de oluyor. Sabah kalktığımdan beri de belimde ağrı var. Adetin üçüncü günü doktoruma gittim sağda ve solda yumurtam gelişmiş ama sağda 9x12 ile başladık. Geçen ay da solda iyi başlamıştık ama Ganolf 450 kullandım 37.5 birim o bana kist yaptı. Bir ay Kist için sadece yasmin içtim ilça bitti adet oldum. Umarım bu ay kist olmaz ve bebeğim bana tutunur. Rabbim gönlümüze göre versin. Benim ağrılarım çok erken başladı o zaman. Niye ağrıyor onu da anlayamıyorum
- 26 Temmuz 2020
- 728
- 432
- 23
- 25
Evet sende erken başlamış ama herkese farklı etki yapıyorSelamlar hanımlar. Bende dün başladım klomene ama gece uyuyamadım böyle kasık ağrısı ama gaz sıkışması gibi de oluyor. Sabah kalktığımdan beri de belimde ağrı var. Adetin üçüncü günü doktoruma gittim sağda ve solda yumurtam gelişmiş ama sağda 9x12 ile başladık. Geçen ay da solda iyi başlamıştık ama Ganolf 450 kullandım 37.5 birim o bana kist yaptı. Bir ay Kist için sadece yasmin içtim ilça bitti adet oldum. Umarım bu ay kist olmaz ve bebeğim bana tutunur. Rabbim gönlümüze göre versin. Benim ağrılarım çok erken başladı o zaman. Niye ağrıyor onu da anlayamıyorum
- 10 Ağustos 2020
- 249
- 352
- 53
- 31
Teşekkür ederim bilgi için.Evet sende erken başlamış ama herkese farklı etki yapıyor
Bunlar ilacın işe yaradığını yumurtalarınızın gelişmeye başladığını gösterir merak etmeyin inşallah olumlu sonuç alırsınızSelamlar hanımlar. Bende dün başladım klomene ama gece uyuyamadım böyle kasık ağrısı ama gaz sıkışması gibi de oluyor. Sabah kalktığımdan beri de belimde ağrı var. Adetin üçüncü günü doktoruma gittim sağda ve solda yumurtam gelişmiş ama sağda 9x12 ile başladık. Geçen ay da solda iyi başlamıştık ama Ganolf 450 kullandım 37.5 birim o bana kist yaptı. Bir ay Kist için sadece yasmin içtim ilça bitti adet oldum. Umarım bu ay kist olmaz ve bebeğim bana tutunur. Rabbim gönlümüze göre versin. Benim ağrılarım çok erken başladı o zaman. Niye ağrıyor onu da anlayamıyorum
- 10 Ağustos 2020
- 249
- 352
- 53
- 31
Ya çok teşekkür ederimBunlar ilacın işe yaradığını yumurtalarınızın gelişmeye başladığını gösterir merak etmeyin inşallah olumlu sonuç alırsınız