inşallahhholmazssın olmazsın,evrene pozitif enerjiii.. insan biraz da hissediyor bence.bana kızımda öyle olmuştu ilk denememizde ve sadece 10.günde bikere birlikte olduk eşim korundu bidaha istemiyrdu zaten çocuk.tek şansın var olursa olur dedi.ben de ozamanlar28gunde adet oluyorum düzenli yani 14.günde de yumurtluyorum. biz birlikte olduk 10. gün ben 15.gün başladım test yapmaya ozaman çalıştıgım yerde laboratuvardaki ablayı tanıyodum hergun alıp idrar testi yapıodum herun bana deli diyolardı artık .. sonra silik çizgi çıktı bigun ama ben goruyorum yani o çizgiyi bitek ookdar silik hemen kanda baktık çıkmadı.dedim hayır yaaa ben hamileyimm kii gerçektende hamileymişim ozaman
düüşünsene eşimin spermi 4gün yaşamış gitmiş döllemiş yumurtayıı,, ozamanlar ki şansım şimdi de olsa keşke.. sen de buay olmayacakmış gibi hiissediyorsan olma olma olmaaa inşallaaaaahh
bende aynı konuyu başka yerde takip ediyorum oradakilerden okudum inşalllah çatlamıştır hem için rahat ederofff kist mi kist miiii allahımmm yarın gideyim ben olmadı yaa ama kistte kasık agrısı olur diyorlar benim agrılarım kesildi bugun hiç ağrım yok ama yine de dediiğin gibi
bende aynı konuyu başka yerde takip ediyorum oradakilerden okudum inşalllah çatlamıştır hem için rahat eder
canım çalışan organı niye alsın tek tüple hamile kalınıyorsa kalırsın vardır zamanı canını sıkma tüp bebekle bile tutmuyor allahın işi sonra kendiliğinden kalanlar varmış duyduğum kadarıyla kafaya takınca da olmuyorya varya bazen diyorum ki cehalet mutluluktur.şimdi çatlasa ve yine olmazsa buay ben busefer sağ tüpüme saracam,dicemki demek onda da birsorun var ki sağdan yumurtlamama rağmen olmuyor.aslında doktoruma demiştim ssen sağ tüpüde al da ben gideyim temizz temiz tüp bebek yapırayım diye ama almamış çalışıyo sağlam diye
kuruluk dikkatimi çekmedidiğer forumlarda kuruluktan bahsetmişler mi??? kuru kuru da gebe kalınıyomuymuşşbeni ateşler basıyor buarada ayyy tam bir menapoz
benim kırmızılar geldiiiyani onun sağlam dediği metilen mavisi veriyor tüpe geçiş varsa açık diyor,ama tüpün açık olması yetmiyorki aktif çalışması için.benim öbür tüpüm enfeksiyondan tıkanmış dediler zaten hidrosalpenksste onun kanıtı gibi,eğer enfeksiyon bir tüpümü tıkadıysa ötekininde işlevini bozmuş olabilirrr amaaaann dogru diyosun enguzeli kafaya takmamak,bitane kızım var allaha çok şükür allah ona uzun ömür versin..bakalım 12-13gün var adetime hep beraber göreceğiz
Canım iki doktor farklı. Histereskopiyi bu alanda uzmanlaşmış birine yaptırmıştım, bu doktor histereskopi, laparoskopi ve tüp bebek alanında uzman olduğu için daha zor vakalara bakıyor rutin kontrollere başka doktora gidiyorum. Histereskopi sırasında rahmin şeklini düzeltip polipleri alacaktı meğerse polip değilmiş onlar yer yer kalınlaşmaymış (onu da pek anlamadım da neyse, netten baktım böyle bir şey çıkmıyor, tüm rahim kalınlaşması söz konusu değil ki) neyse o 6 ay içinde kendiliğinden olur dedi ki bu ay 6. aya giriyorum. Onun dışında rutin kontrollere gittiğim, klomen tedavisi gördüğüm doktorum başka. O da olmaması için bir sebep yok diyor zaten de. Bende anlamadım aşılamanın başarı oranı çok yüksek değil diye mi öyle dedi bilemiyorum. Perşembe konuşacağım. Sence de mantıklı değil mi aşılama ? Ya da erken mi ? 1 kere klomen denedim o da günde 1 defa...daha önce yazzışmışız rahim kalınlaşmasından histeroskopi olmuştun ve kendiliğinden olur demişti doktorun.. peki kendiliğinden olabilecekse madem aşılamayla haylı haylı olur neden öyle dedi ki
Canım geçmiş olsun. Benimde bugün geldibenim kırmızılar geldiii
ben geçen ay ilk defa günde 2 kere kullanmıştım olmamış dr bu ay kendi haline bırakalım dedi inş kendiliğinden olur da bidaha gitmemCanım geçmiş olsun. Benimde bugün geldi10 Ocak ta çatlatma iğnesi olmuştum... Bu ay günde iki klomen verdi doktorum...
İnşallah yaa. Bende keşke kendi halimde kalsaydım biraz daha çok yordu bu 1,5 yıl beni yani çocuk istediğimiz süreç. Çok zor işlermişben geçen ay ilk defa günde 2 kere kullanmıştım olmamış dr bu ay kendi haline bırakalım dedi inş kendiliğinden olur da bidaha gitmem
Canım iki doktor farklı. Histereskopiyi bu alanda uzmanlaşmış birine yaptırmıştım, bu doktor histereskopi, laparoskopi ve tüp bebek alanında uzman olduğu için daha zor vakalara bakıyor rutin kontrollere başka doktora gidiyorum. Histereskopi sırasında rahmin şeklini düzeltip polipleri alacaktı meğerse polip değilmiş onlar yer yer kalınlaşmaymış (onu da pek anlamadım da neyse, netten baktım böyle bir şey çıkmıyor, tüm rahim kalınlaşması söz konusu değil ki) neyse o 6 ay içinde kendiliğinden olur dedi ki bu ay 6. aya giriyorum. Onun dışında rutin kontrollere gittiğim, klomen tedavisi gördüğüm doktorum başka. O da olmaması için bir sebep yok diyor zaten de. Bende anlamadım aşılamanın başarı oranı çok yüksek değil diye mi öyle dedi bilemiyorum. Perşembe konuşacağım. Sence de mantıklı değil mi aşılama ? Ya da erken mi ? 1 kere klomen denedim o da günde 1 defa...
Ayyy güldürdün beni yahu :) :) çok şükür maddi sıkıntım yok ama tüpten çok korkuyorum o da tutmazsa başka bir şey kalmıyor geriye. Umudumuz olarak biraz uzaklarda beklesin bence o :) erkekler o kadar rahat ki Allah onlara doğurma yeteneği verseydi her istediklerinde hamile kalırlardı kesin large oluyorlar hepsi deyani evet her halukarda bir kere dahi olsa genelde aşılama öneriyorlar. o yer yer kalınlaşmadan kastettiği neydi acaba ya da o durum bebeğin implantasyonuna veya spermlerin hareketliliğine etki edebilecek birşey miydi? ya hep diyorum bizim doktorlaarı anlamıyorum başka bir topikte de yazdım benim doktorum arkadaşım aynı zamanda.biz bunun karısıylada iş arkadaşıyız en yakın arkadaşım o da.karısıyla iki yıl önce hadi dedik gebe kalalım birlikte,kızda da pko var,kız 6ay ugrastu kalamıyor,kocası da demiyoki ya al iç şurdan bi kutu klomen de rahat rahat gebe kal ki adaam kendiisi kadındogum uzmanı.. olur olur sen kafaya takma diyodu kıza neyssse kız 7.ayında gebe kaldı.yani demem o ki nebiliiim niye boyle agırdan alıyorlar birinin olur dediğine oburu olmaz diyor.
en iyiiisi dinlemicen kimseyi maddi problemin yoksa baasacan parayı yapacan tüp bebeği ohhh bu ne yaaaa her ay stres streess içim şişti valla 3yıldır
Merhaba arkadaşlar ben hamile kalmak istiyorum 7 aylik evliyim fakat olmuyor bende ovülasyon testi aldim adetimin 14. Gunu fakat 4 gundur yapiyorum pozitif cikmadi bugun dr a gittim yumurta falan yok ya yarın yumurtlarsin yada sonra yani daha yumurtlama olmamis bende cok istedigim icin klomen verdi adet olunca baslayacagim birde benim onceden yumurta kivaminda akintim olurdu simdi oda yok kafam karisiyor ama adetlerimde duzenli adet oluyorsam yumurtlu yorum demek degilmibana bir yardimci olun