Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

inşallahhh normelde adetliyken başlar ağrılarım bugün hafif belimde ağrı var

offf kist mi kist miiii allahımmm yarın gideyim ben olmadı yaa ama kistte kasık agrısı olur diyorlar benim agrılarım kesildi bugun hiç ağrım yok ama yine de dediiğin gibi
bende aynı konuyu başka yerde takip ediyorum oradakilerden okudum inşalllah çatlamıştır hem için rahat eder

ya varya bazen diyorum ki cehalet mutluluktur.şimdi çatlasa ve yine olmazsa buay ben busefer sağ tüpüme saracam,dicemki demek onda da birsorun var ki sağdan yumurtlamama rağmen olmuyor.aslında doktoruma demiştim ssen sağ tüpüde al da ben gideyim temizz temiz tüp bebek yapırayım diye ama almamış çalışıyo sağlam diye

bende aynı konuyu başka yerde takip ediyorum oradakilerden okudum inşalllah çatlamıştır hem için rahat eder

diğer forumlarda kuruluktan bahsetmişler mi??? kuru kuru da gebe kalınıyomuymuşş beni ateşler basıyor buarada ayyy tam bir menapoz

canım çalışan organı niye alsın tek tüple hamile kalınıyorsa kalırsın vardır zamanı canını sıkma tüp bebekle bile tutmuyor allahın işi sonra kendiliğinden kalanlar varmış duyduğum kadarıyla kafaya takınca da olmuyor

yani onun sağlam dediği metilen mavisi veriyor tüpe geçiş varsa açık diyor,ama tüpün açık olması yetmiyorki aktif çalışması için.benim öbür tüpüm enfeksiyondan tıkanmış dediler zaten hidrosalpenksste onun kanıtı gibi,eğer enfeksiyon bir tüpümü tıkadıysa ötekininde işlevini bozmuş olabilirrr amaaaann dogru diyosun enguzeli kafaya takmamak,bitane kızım var allaha çok şükür allah ona uzun ömür versin..bakalım 12-13gün var adetime hep beraber göreceğiz

Ben bugün regl oldum Tahmin etmiştim aslında ama yine de üzülüyor insan. Doktorum bu sefer günde 2 tane klomen verdi ve adetin ikinci günü yani yarın başla dedi. Aslında 3-5. günlerde başlanıyor diye biliyordum ama. Neyse dinleyeceğim yine doktorumu. Haftaya perşembe de kontrole çağırdı. Geçen ay günde 1 klomen kullanmıştım 1 yumurta gelişmişti. Şimdi ne olacak bakalım. Aşılama mı yapsak dedim senin durumunda gebelik şansını çok çok arttırmaz aşılama, ancak masraflarını arttırır ama yinede kontrole geldiğinde konuşalım istersen yaparız dedi. Bilemiyorum yaa kararsız kalıyorum. Her şey normalken gebe kalamayınca, direkt sperm ile yumurta buluşamıyor demek ki diyorum, ya kuruluktan yada başka bir şeyden bilemiyorum. bunun içinde aşılama mantıklı geliyor bana. Gerçi aşılama ile gebelik şansı da %15-20 diyorlar. Ama klomenin bir sonraki aşaması da aşılama. Çok aradayım kızlarr... Ne yapayım ??

daha önce yazzışmışız rahim kalınlaşmasından histeroskopi olmuştun ve kendiliğinden olur demişti doktorun.. peki kendiliğinden olabilecekse madem aşılamayla haylı haylı olur neden öyle dedi ki

Son düzenleme:
benim kırmızılar geldiii

daha önce yazzışmışız rahim kalınlaşmasından histeroskopi olmuştun ve kendiliğinden olur demişti doktorun.. peki kendiliğinden olabilecekse madem aşılamayla haylı haylı olur neden öyle dedi ki
Canım iki doktor farklı. Histereskopiyi bu alanda uzmanlaşmış birine yaptırmıştım, bu doktor histereskopi, laparoskopi ve tüp bebek alanında uzman olduğu için daha zor vakalara bakıyor rutin kontrollere başka doktora gidiyorum. Histereskopi sırasında rahmin şeklini düzeltip polipleri alacaktı meğerse polip değilmiş onlar yer yer kalınlaşmaymış (onu da pek anlamadım da neyse, netten baktım böyle bir şey çıkmıyor, tüm rahim kalınlaşması söz konusu değil ki) neyse o 6 ay içinde kendiliğinden olur dedi ki bu ay 6. aya giriyorum. Onun dışında rutin kontrollere gittiğim, klomen tedavisi gördüğüm doktorum başka. O da olmaması için bir sebep yok diyor zaten de. Bende anlamadım aşılamanın başarı oranı çok yüksek değil diye mi öyle dedi bilemiyorum. Perşembe konuşacağım. Sence de mantıklı değil mi aşılama ? Ya da erken mi ? 1 kere klomen denedim o da günde 1 defa...

Canım geçmiş olsun. Benimde bugün geldi 10 Ocak ta çatlatma iğnesi olmuştum... Bu ay günde iki klomen verdi doktorum...
ben geçen ay ilk defa günde 2 kere kullanmıştım olmamış dr bu ay kendi haline bırakalım dedi inş kendiliğinden olur da bidaha gitmem

ben geçen ay ilk defa günde 2 kere kullanmıştım olmamış dr bu ay kendi haline bırakalım dedi inş kendiliğinden olur da bidaha gitmem
İnşallah yaa. Bende keşke kendi halimde kalsaydım biraz daha çok yordu bu 1,5 yıl beni yani çocuk istediğimiz süreç. Çok zor işlermiş

canımm cndyyy adet mi oldun ?? anam bende kesin kalamıcam yaa öyle hissediyorum,off allahımm vardır bi bildiğin ama nebiliiim 25 yaşında 5.cocugunu doguran anneler gördü bu gözler,neden bizim olmuyor yaa ?? direk doktora gidip merhaba ben tüp bebek istiyorum lütfen yapar mısınız desek acaba?? genelde boyle çok belli bir sebebi olmayan durumlarda tüp bebek şansı %60larda oluyormuş.benim doktorum arkadaşıma geçen güün dedim nolcak bu işler suatcı m tüp falan mı acaba şeyetsek,yani tüp bebekte şansın çok yuksek ilkinde tutmadı dıyelim ikinci de kesin kesin gebesin demişti,ama gel gör ki benim sevgili eşim hayatta hayatta olmaz diyor.bitane var zaten ben 2.çocugun meraklısı değilim olmazsa olmaz ugrsamam tüple felan diyor,vardır onda da bir hayır olmuyorsa bırakacaksın,hiç çocugumuz olmasa neyse ugrasırsın ama var işte şükret otur aşşaa diyor başkada birşey demiyor... ama kızımın geçengun bana anne nezaman kardeşim olacak sorusuna gerilecerek senin kardeşin olmuyor kızım dedim sinirli sinirli o da bana büzdü dudaklarını ben hep böyle yalnız mı kalacam dedi yaaaaa daha 5 yaşında 5,beşş ... o ruhsuz herif bunu dikkate almıyor tabi,sen çok istiyosun çocugun uzerınden rol yapma bana diyor.. offff çok dolmuşum kusura bakmayın kızlar kafanızı şişirdim..
umut fakirin ekmeği,umut etmekten başka yapacak birşeyimiz yok galibaaa,, her yeni gün bir umut..

Merhaba arkadaşlar ben hamile kalmak istiyorum 7 aylik evliyim fakat olmuyor bende ovülasyon testi aldim adetimin 14. Gunu fakat 4 gundur yapiyorum pozitif cikmadi bugun dr a gittim yumurta falan yok ya yarın yumurtlarsin yada sonra yani daha yumurtlama olmamis bende cok istedigim icin klomen verdi adet olunca baslayacagim birde benim onceden yumurta kivaminda akintim olurdu simdi oda yok kafam karisiyor ama adetlerimde duzenli adet oluyorsam yumurtluyorum demek degilmibana bir yardimci olun

yani evet her halukarda bir kere dahi olsa genelde aşılama öneriyorlar. o yer yer kalınlaşmadan kastettiği neydi acaba ya da o durum bebeğin implantasyonuna veya spermlerin hareketliliğine etki edebilecek birşey miydi? ya hep diyorum bizim doktorlaarı anlamıyorum başka bir topikte de yazdım benim doktorum arkadaşım aynı zamanda.biz bunun karısıylada iş arkadaşıyız en yakın arkadaşım o da.karısıyla iki yıl önce hadi dedik gebe kalalım birlikte,kızda da pko var,kız 6ay ugrastu kalamıyor,kocası da demiyoki ya al iç şurdan bi kutu klomen de rahat rahat gebe kal ki adaam kendiisi kadındogum uzmanı.. olur olur sen kafaya takma diyodu kıza neyssse kız 7.ayında gebe kaldı.yani demem o ki nebiliiim niye boyle agırdan alıyorlar birinin olur dediğine oburu olmaz diyor.
en iyiiisi dinlemicen kimseyi maddi problemin yoksa baasacan parayı yapacan tüp bebeği ohhh bu ne yaaaa her ay stres streess içim şişti valla 3yıldır

Ayyy güldürdün beni yahu :) :) çok şükür maddi sıkıntım yok ama tüpten çok korkuyorum o da tutmazsa başka bir şey kalmıyor geriye. Umudumuz olarak biraz uzaklarda beklesin bence o :) erkekler o kadar rahat ki Allah onlara doğurma yeteneği verseydi her istediklerinde hamile kalırlardı kesin large oluyorlar hepsi de Biz işte kafaya takmasak belki her şey daha kolay olacak ama imkansız...

valla ben kafaya takmıyorum diyen insana inanmıyorum illa o kurtçuk bşyerlerde kemiyor,ovulasyon gunu gelince akıntın uzayınca falan acaba olur mu busefer diye bi heyecan basıyo herkesi biliyorum.. yani evet tüp bebekte de o var dimi ya o da olmazsa..

adet olman yumurtlaman anlamına gelmiyor arkadaşım yaa maalesef.. adet sistemi tamamen hormonların etkiisisnde bi mekanizma.yani yumurtlamasan da adet görüyorsun.. sen kaç günde bir adet oluyorsun ve düzenli mi? doktorun yumurtlmamışsın daha dediysse madem yumurtlayana kadar niye takip etmedi ki,belki geç yumurtluyorsundur. klomen vermiş bi sonraki ay ama biraz ezbere olmuşş.. bi zararı da olmaz hani aama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…