Ovu testim çift çizgi canım. Cumartesi de çift çizgiydi ama. Bilemedim çok az beyaz akıntıyla kan geldi.Yumurtlarken kanama olması ii yada kötüden ziyade ilginç bişey çünkü teknik olarak yumurtlama kanamaya sebebiyet verecek bir durum oluşturmaz. Tam olarak yumurtlama zamanın olduğundan emin misin? Belki de öncesinde yumurtladın ve Suan olan kanama da implantasyon yani yerleşme kanaması olabilir
Cumartesi ve bugün c ve t aynı koyuluktaydı diğer günler değil. Hamilelik değildir heraldec.tesi den buyana aynı koyulukta mı çizgi,çünkü onlarda aynı gebelikk testi mantıgıyla çalışıyor,önce silik ,ovulasyondan yaklaşık 36saat önce kopkoyu 2 çizgi sonra tekrar siilinmeye başlıyor. senin enkoyu zamanı ne zaamndı??
canım benim uzun hikeye 3 kaybım var bir oğlumdan önce kalp durması 3 ay sonra tekrar hamile kaldım oğlum oldu sonra 4 aylık böbrekleri yoktu sonlandı 2011 de de en son düşüğüm olmuştu sonra eşim istemedi ama ben istedim 2014 te çapada genetik tesleri rahim filmi hariç hepsini yaptırdım ama eşim testini vermedi o istemeyince artık sonuçları da gösteremedim ama hep aklıma takıldı kötü bişey varsa diye bu sene yiğenim oldu oğlum çok istedi eşimde zar zor ikna oldu vakıf gurebaya gittim o sonuçlarımı gösterdim temizmiş adetin 2.günü test yapıldı yumurta rezervin sınırda dendi tüp bebek önerdi şok oldum halbuki biz korunuyorduk amh değerim 1.18 miş burası sayesinde özel dr a gittim bütün tahlillerimi de gösterdim şaşırdı oda sana nasıl tüp bebek derler dedi sevinçten dr sarıldım ilk ay gün verdi şu günler olsun dedi olmadı gittim klomen verdi kullandım gittim 1 tane 22 mm yumurtam olmuş haftaya gelbakalım çatlamış mı dedi gitttim çatlamış güzel dedi rahim duvarı da kalınlaşmış şimdi bekliyorum inş olmuştur 3 ay dır korunmuyoruzvalla ben acik acik diyorum cocuk yap diyenlere olmuyor kkisirim ben diyesenin bir sebebi var mi canim neden olmuyor gittin mi hic doktora? oglun dogal yolla mi olmustu? insallah gelmez adetin dee bu sevinci paylasirsin bizimlee
İnşallah ama bu ay bebek olsun diye uğraşmıyorum akışına bıraktım bir dolu bir boş geçiriyorum bu ayı. 11 Aydır uğraşınca artık kendi haline bırakmaya karar verdim :)yani ctesi yi tam kırmızı kabu edersek pazar akşamı falan çatlamıştır yumurtan,ama tabi 2g
nde hem döllenip hem de yerleşmesi mümkün değil,sanırım kanamanın sebebi farklı bişeydir ama bu tabii gebe olmayacağın anlamına gelmez pazar ve p.tesiyi iyi değerlendirseydin canımmminşallahh 2 haftaya olumlu sonuç alırsında yazaarsın bizeee
canım benim uzun hikeye 3 kaybım var bir oğlumdan önce kalp durması 3 ay sonra tekrar hamile kaldım oğlum oldu sonra 4 aylık böbrekleri yoktu sonlandı 2011 de de en son düşüğüm olmuştu sonra eşim istemedi ama ben istedim 2014 te çapada genetik tesleri rahim filmi hariç hepsini yaptırdım ama eşim testini vermedi o istemeyince artık sonuçları da gösteremedim ama hep aklıma takıldı kötü bişey varsa diye bu sene yiğenim oldu oğlum çok istedi eşimde zar zor ikna oldu vakıf gurebaya gittim o sonuçlarımı gösterdim temizmiş adetin 2.günü test yapıldı yumurta rezervin sınırda dendi tüp bebek önerdi şok oldum halbuki biz korunuyorduk amh değerim 1.18 miş burası sayesinde özel dr a gittim bütün tahlillerimi de gösterdim şaşırdı oda sana nasıl tüp bebek derler dedi sevinçten dr sarıldım ilk ay gün verdi şu günler olsun dedi olmadı gittim klomen verdi kullandım gittim 1 tane 22 mm yumurtam olmuş haftaya gelbakalım çatlamış mı dedi gitttim çatlamış güzel dedi rahim duvarı da kalınlaşmış şimdi bekliyorum inş olmuştur 3 ay dır korunmuyoruz
İnşallah ama bu ay bebek olsun diye uğraşmıyorum akışına bıraktım bir dolu bir boş geçiriyorum bu ayı. 11 Aydır uğraşınca artık kendi haline bırakmaya karar verdim :)
Ayy inşallah ya nerde o günler :)insan bi yerden sonra boşluyor zaaten ister istemez ama sen yine de takvimini yap enazından ovulasyon gunlerini es geçme ne olur ne olmaz belki bu ay senin ayındır :)
canım hsg rahim filmi her halde onu da vakıf taki dr istedi şükür oda iyi benimde böbrekleri olmayan erkekti ama oğlum var benim genetik testler de temiz baktırdım çapada inş ya hemen sonuç alırızyani canımcım birçok kez gebe kalabildiğine göre yeniden kalamamaan için bir sebep yok,gebe kalabildiğin içinde HSG çok ta gerekli değil zaten.yalnız tabi döllenme sonrası embriyoda görülen sıkıntılar ve sonlanması senin için de eşin içinde yıpratıcı olmuştur. ama sağlam bir de oğlun oldugunu düşünücek olursak inşallaaah enkısa zamanda hayırlı haberler verirsin. ben hatırlıyorum bi gebem vardı takip ettiğim kadının bir kızı vardı sonrasında 3tane ölüdoğum yaptı 6-7 aylıkken bebekler karnında ölüyordu ve ölen bebeklerin hepsi erkekti.muhtemelen DNA da cinsiyet kromozomu üzerinde taşınan bir anomali vardı ve kadın nezaman erkek bebeğe gebe kalsa karnında ölüyordu. ölen bebeklerde de böbrek anomalisi vardı hep otopsi raporlarında öyle yazıyordu,şimdi sen böbrek diyince o geldi aklıma. kimbilir bi tane sağlıklı bir oğlun var maşallaaah inşallaaaaahhh allahım hayırlııyla birtane daha nasip eder :)
canımbenim tam tersi akıntım çok oldu dr çağırdı mı çatlayıp çatlamadığına bakmak içinya kızlar bişi soracağım.bu klomen bende fena kuruluk yaptı, yani şöyle ki teknik olarak ovulasyon zamanı enazından akıntımın olması gerekir ama sanki ben şuan menapozu yaşıyorum tövbe estağğfurullaaaahhhbu ne ki şimdi anlamadım,iğneyi vurdugum gunden sonra kuru,kupkuru bu kadar olur.başına böyle bişi gelen ya da gelmiş olanı duyan var mı? bu neye işaret nolcak şimdi?
canım dün olmam lazımdı olmadım ama korunmayı bırakalı gecikmeler olduğu için daha beklemem lazımgenetik testlerin temiz mi? oh ohhhh e ozaman buay gelmesin kırmızılaaarrrnekadar kaldı adet olmana?
canım dün olmam lazımdı olmadım ama korunmayı bırakalı gecikmeler olduğu için daha beklemem lazım
bence git baktır iğne olup ta çatlamayan oluyormuş burda okudum kiste dönüşüyormuş hem için rahat ederyok çağırmadı canım ya,aslında doktorumda arkadaşım biraz böyle tanıdık olunca da garip oluyor,benim yumurtalarım zaten çatlıyor sıkıntı olmuyor diye çağırmadı ben de gideyim de çatlamadı mı acaba baktırayım demedim.benim yumurtlama ya da çatlama sıkıntım yok aslında.sadece tek sağ tarafta tüpüm var,klomeni de çok sayıda yumurtam olsunda tutsun bari diye kullandım.çünkü genelde sol yumurtalıgım daha aktif hep ordan yumurtlarım genelde takiplerim de ama solda da tüp yok.bu sefer sağda idi yumurtam perşembe 17,5mm di pazar 12de iğnemi vurdum göbekten kendim evde :)) çatlamıştır diye de gitmedim hiç.yaa nası iş bu allaaahımmm, hiçbişeysiz çatlayan akıntı yapan yumurtalar buay iğne olunca kkuruyup kaldı mı kiii ölecem kafam da deli sorulaarr
inşallah yaa nedense bu sefer çok kafama takıldı olmayacağım gibi geliyor olursamda hayal kırıklığı oluryani beklemek en güzeli yaa.. öteki türlü hep hayal kırıklığı.. he sor sen bekledin mi diyee yok maalesef hep erken erken yaptım testleri verdim kanları sonraa gördüm negatifleri oturdum aşşaaa.. bence 4-5gün bekle sonrası zaten gelmezse inşallaaaaaaah olmuştur inşallaaaahh
bence git baktır iğne olup ta çatlamayan oluyormuş burda okudum kiste dönüşüyormuş hem için rahat eder