Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

[QUOTzzetefe, post: 43397622, member: 710166"]Canim baktir mutlaka[/QUOTE]
Aynen ben de de kasik ağrısıve ggöğüsucu aacıyor ve koyulasti bu ggündoktoru aaradım yarınbthcg baktirmami istiyor bende kkorkuyorum ya çıkmazsa
Bende cok korkuyorum belim agriyor hasta olcam sanki

[QUOTEnbilal, post: 43397721, member: 712014"]Baktıricamrtik mecbur yyarın burdan sonucu size de yazarım dua ein benim için[/QUOTE]
Ahhhh rabbim biliyor dualarimizi . allah im bizim kucaklarimizi doldur

kim2013, post: 43397679, member: 665691"]Benle suzanbilal ayniyizz yarın 26. Günümüz yapmak belli olur mu. İdrarda belli olur mu[/QUOTE]
Arkadasim sen de cçatlatma iğnesi oldunmu oolduysanız baktırhadi bbirlikte ssonuçlarimizi aaçıklayalım

kim2013, post: 43397679, member: 665691"]Benle suzanbilal ayniyizz yarın 26. Günümüz yapmak belli olur mu. İdrarda belli olur mu
Arkadasim sen de cçatlatma iğnesi oldunmu oolduysanız baktırhadi bbirlikte ssonuçlarimizi aaçıklayalım[/QUOTE]
Yok ben sadece klomen kullandım. O yüzden benim şansım daha az. İğne 14.gün belli edermiş öncesinde yaniltabiliyormus çünkü onun da içinde bhcg varmis

UOTE="ekim2013, post: 43398752, member: 665691"]10 kasım evlilik yildonumu nasip olsaydı da bu müjdeyi verseydim eşine o gün[/QUOTE]
Allah nasip eder inşallah

Adet olmadım beni BAT 10 kasım doktor istedi diye kan tahlili vermiştim negatif çıktı doktor BAT' in üstünden 5 gün geçerse tekrar yaptır dedi ama ben çok üzüldüm doktorlar da konuştum insana kadar tedaviye ara vereceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…