- 22 Ekim 2015
- 46
- 13
- 46
Bence hamilesin rahim büyüdüğü için diğer organlar yer açarmis[/QUOTE][QUOTEhamile sino23, post: 43321918, member: 688921"]kızlar merhaba adetim 6 gündür gecikti ve belim ağrıyo kasıklarımda sancı ve batma var gögüslerim şişti yarın tes yaptırcam bakalım.. yalnız karnımda kasıklarımdamı desem rahimdemi desem bi yanma oluyo ara ara nedir sizce ?
umarım tıutmuştur benimde aynısı aynı şeyleri hissediyoruz bakalım :)Merhaba arkadaşlar bende pcoluyum 13 yıllık evliyim bir oğlum var. 6 yıldır ikinci çocuğu istiyoruz . Ben kendiliğinden hamile kaldım 3 kez hepsi düşükle sonuçlandı 3 aydır klomen+otriville tedavisi görüyorum bu ay 19,18,18,17mm boyutları nda 4 yumurtam oluştu cuma günü catlatma iğnesi oldum ama ben cumartesi çok kötü grip oldum o gün ilişki olmadı cuma ve pazar oldu pazartesi doktorum çağırdı yumurtalar catlamis dedi progesteron fitil verdi şimdi bekleme süresindeyim. Gögüslerimde sşişlik uçları acıyor kasıklarımda br doluluk hissi var sulu akıntı var birde ara ara bulantı var sizce tutmusmudur beklemek çok zor allah hepimize kolaylik, kucaklarimiza sağlıklı evlatlar versin
Olabilir baziarkadaşlar tekrar selamun aleyküm. dün hastalığımın 22.günündeydim dayanamadım doktora gittim. klomen kullanmıştım . doktor baaktı sol tarafta 11 mm yumurta vardı sağda 21 mm yumurta vardı ve çatlamamıştı. şaşırdı hormaon testi istedi yumurtlayıp yumurtlamadıgımı görmek için. sizce bu saatten sonra çattlatma iğnesi yapılır mı 23. günümde lütfen bi cevap yazarmısınız...
Cevap verdiğin için teşekkürler . test sonucunda bhcg 0.77 progesteron 23.35 Dr çok iyi dedi yumurtlamissin gibi dedi. Peki o büyük yumurta ney dedim oda boştur belki dedi. İlişkiye devam edelim mj dedim artık bi etkisinin olmadığını söyledi 23. Günden sonra. Diğer forumlarda okudum bu progesteron değeri çok iyi diyolar bunjnla hamile kalan çoksenin bi fikrin var mj sence bi daha ne zaman kan tahlili yaptirsam hamilelik belli olir 24. GunumdeyimOlabilir bazı kadınlar geç çatliyor
Ayniyiz sence napalim cuma test yapsam üçte işten cikiyorum ondan sonra sonuç pazartesi belli olur...Progesteron seviyene göre catlamissin gerçekten benim doktorum da bir yumurta çatladiktan sonra diğeri de çatlama bilir demişti bence çalışmalara devam et test konusuna gelince ben de aynı durumdayım 24. Gunumdeyim bir diyorum test cuma yapayım bir diyorum negatif görmekten bıktım adet günümü bekleyeyim diyorum bıktım negatif görmekten
inşallah olur canım poc musun _?Kizlar kasim 1hasta oldum 3.gun doktora gittim folikasit ve klomen verdi, salı tekrar gidicem inşallah bu ay olsun istiyorum artik
Aynen ben de de kasik ağrısıve ggöğüsucu aacıyor ve koyulasti bu ggündoktoru aaradım yarınbthcg baktirmami istiyor bende kkorkuyorum ya çıkmazsaekimağrısı ve göğüs post: 43383206 .!.:Bende de ani batmalar başladı ve belim agriyor . Bise sorcam özel olcak ama göğüs uclarinuza bakar msnz renk değişikliği oldu mu bide su yuvarlak siyah bölgenin aynı hizasında yuvarlak damarlar belirginlesmi bi kontrol edin ben bu damarları daha önce hatırlamıyorum. Dokununca çok bariz hissediliyir
Canim baktir mutlakaAynen ben de de kasik ağrısıve ggöğüsucu aacıyor ve koyulasti bu ggündoktoru aaradım yarınbthcg baktirmami istiyor bende kkorkuyorum ya çıkmazsa