canım görümcem banada çok dedi bende normalde pek umuramam acaba dokunurmu diye ama adet söktürücü özelliği olduğundan benim daha öncelerinden vucudumdan adet olurken çok fazla kan boşaldı yılda bir kez oluyor onu tetikler diye korkuyorum adetliyken başlanılıyor ya.benim arkadaşımın vardı kistleri vardı soğan suyuyla kalmış bende yapıcam sende yap bence
kıyamam bozma morelini ooo bn kaçıncıya yapıyorum ve negatif eşinide kendinide üzme demekki daha dünyaya gelmedine zman var sağlıksız ve özürlü bir evladın olsa daha mı iyi rabbim hayırlı zamanda hayırlı bebekler versin inşaşşalh allah kerimdir umudunu yitirme sende soğan suyunu dene arkadaşım hamile kaldı bende denicem benimde bi cacık olduğu yok tedaviyi bıraktım baktık gördüm üzülüyorum yıpranıyorum bıraktım şimdi bitkisele geçicem :)Yarın bat günü. Ne de olsa 1 gün kaldı, varsa çıkar dedim evde test yaptım. Negatif i gördüm yıkıldım... saçma bi sebepten kocama patladım.ağladım rahatladim :)
Sanırım bu ay da olmamış yani bir daha ki aylara kaldı benim yine umutlar. Sen naptinyagmuremre
adet söktürücü özelliği var ama çok yoğunlaştırırmı bilmiyorum ama bence bir zararı yoktur çünkü adet olmak demek vücudumuzdaki pis kanı dışarıya atmamız demek 1ay dene birşey olmazsa devam edersin baktın durum kötü hemen kesersin içmeyicanım görümcem banada çok dedi bende normalde pek umuramam acaba dokunurmu diye ama adet söktürücü özelliği olduğundan benim daha öncelerinden vucudumdan adet olurken çok fazla kan boşaldı yılda bir kez oluyor onu tetikler diye korkuyorum adetliyken başlanılıyor ya.
bende hazır adetim bitmek üzereyken başlasam mı acaba şimdi bilemedimadet söktürücü özelliği var ama çok yoğunlaştırırmı bilmiyorum ama bence bir zararı yoktur çünkü adet olmak demek vücudumuzdaki pis kanı dışarıya atmamız demek 1ay dene birşey olmazsa devam edersin baktın durum kötü hemen kesersin içmeyi
Sende varmı canım bir gelişme
kıyamam bozma morelini ooo bn kaçıncıya yapıyorum ve negatif eşinide kendinide üzme demekki daha dünyaya gelmedine zman var sağlıksız ve özürlü bir evladın olsa daha mı iyi rabbim hayırlı zamanda hayırlı bebekler versin inşaşşalh allah kerimdir umudunu yitirme sende soğan suyunu dene arkadaşım hamile kaldı bende denicem benimde bi cacık olduğu yok tedaviyi bıraktım baktık gördüm üzülüyorum yıpranıyorum bıraktım şimdi bitkisele geçicem :)
konunun başlığında öyle geçtiği için bence herkez o şekilde diyor :)bende bazen diyorum ama pek hoşlaşmıyorum aslında :)hamiş çok çirkin bir kelime bence.
Merhaba benim kafama bisey takildi . doktor bana adetin 5. Günü başla günde iki defa beş gün iç sonra ucgun ara verip ilişkiye girin dedi. Ben klomen kullandığında hiç ilişkiye gitmedim.yarın doktorun verdiği tarih başlıyor .sizce yanlış mi yaptım ilişkiye gitmem gerekiyormuydu.. Bif doktor bu ay olmazsa bidaha ki ay iiğne yaparız dedi. Ama şuan yumurta olmuş mu olmamış gel bakalım demedi.Bide kasıklarımda batma var. Ayağa kalkıp otururken bile hissediorm. Bazen kramp gibi sancı oluo. İnşallah kuzum benimledir
diğer günler istediğine bağlı ama sana söylediği tarihler gebeliğin oluşması için şart olan tarihler.Merhaba benim kafama bisey takildi . doktor bana adetin 5. Günü başla günde iki defa beş gün iç sonra ucgun ara verip ilişkiye girin dedi. Ben klomen kullandığında hiç ilişkiye gitmedim.yarın doktorun verdiği tarih başlıyor .sizce yanlış mi yaptım ilişkiye gitmem gerekiyormuydu.. Bif doktor bu ay olmazsa bidaha ki ay iiğne yaparız dedi. Ama şuan yumurta olmuş mu olmamış gel bakalım demedi.
Teşekkur ederim. Uç gün ara ver demişti bugün bitiyor yarın adetimin 13. Günü basliycaz ilişkiye. Allahım sen isteyen herkese ver bana da. Sanki karnjm yumurta dolmuş gibi ya egilemiyorum dolu dolulaves35, post: 43185354, member: 707662"]diğer günler istediğine bağlı ama sana söylediği tarihler gebeliğin oluşması için şart olan tarihler.