Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

benim arkadaşımın vardı kistleri vardı soğan suyuyla kalmış bende yapıcam sende yap bence
canım görümcem banada çok dedi bende normalde pek umuramam acaba dokunurmu diye ama adet söktürücü özelliği olduğundan benim daha öncelerinden vucudumdan adet olurken çok fazla kan boşaldı yılda bir kez oluyor onu tetikler diye korkuyorum adetliyken başlanılıyor ya.

kıyamam bozma morelini ooo bn kaçıncıya yapıyorum ve negatif eşinide kendinide üzme demekki daha dünyaya gelmedine zman var sağlıksız ve özürlü bir evladın olsa daha mı iyi rabbim hayırlı zamanda hayırlı bebekler versin inşaşşalh allah kerimdir umudunu yitirme sende soğan suyunu dene arkadaşım hamile kaldı bende denicem benimde bi cacık olduğu yok tedaviyi bıraktım baktık gördüm üzülüyorum yıpranıyorum bıraktım şimdi bitkisele geçicem :)

adet söktürücü özelliği var ama çok yoğunlaştırırmı bilmiyorum ama bence bir zararı yoktur çünkü adet olmak demek vücudumuzdaki pis kanı dışarıya atmamız demek 1ay dene birşey olmazsa devam edersin baktın durum kötü hemen kesersin içmeyi

bende hazır adetim bitmek üzereyken başlasam mı acaba şimdi bilemedim

Sende varmı canım bir gelişme

Ben yapmış tüm soğan kurunu bir kaç ay önce

Ooof evet valla nedir bu çektiklerimiz. Allah hepimize şans getirsin. Bu arada harika bir blog buldUm. Bu kadar mı güzel anlatılır şu yaşadıklarımız. Çok da komik. Azıcık gülmek iyi geldi :) Herkese tavsiye ederim. Google'a embriyoannesi blog diye yazın hemen çıkıyo :)

Ben bu ay 5gün klomen kullandım. Ardından reglimin ilk gününü 1sayarsak 10.günde yumurtam 17mm olmştu.çatlatma iğnesi vuruldum. Doktor o gün ve ertesi gün çalışmalar yapıosnz dedi. 3kez çalıştık. Şimdi reglime normal şartlarda 10 gün var ama bacaklarım kasıklarım ve belim deli gibi ağrıyor. Bide bu sabah ilk kez mide bulantısıyla uyandım. Haftaya perş iğne vurulmamın 15.günü olucak test yaptırıcam. Bu şekilde hamile kalıp belirtiler yaşayan var mı acaba? Gerçi bu belirtiler kandırıkçılar... Her ay belirlitileri okuynca insan yaşıo ister istemez aynılarını.. Ama bu denli ağrı ilk kez oldu bende ve tabiki mide bulantısı. Çok mu erken sizce?

Bide kasıklarımda batma var. Ayağa kalkıp otururken bile hissediorm. Bazen kramp gibi sancı oluo. İnşallah kuzum benimledir

Bide kasıklarımda batma var. Ayağa kalkıp otururken bile hissediorm. Bazen kramp gibi sancı oluo. İnşallah kuzum benimledir
Merhaba benim kafama bisey takildi . doktor bana adetin 5. Günü başla günde iki defa beş gün iç sonra ucgun ara verip ilişkiye girin dedi. Ben klomen kullandığında hiç ilişkiye gitmedim.yarın doktorun verdiği tarih başlıyor .sizce yanlış mi yaptım ilişkiye gitmem gerekiyormuydu.. Bif doktor bu ay olmazsa bidaha ki ay iiğne yaparız dedi. Ama şuan yumurta olmuş mu olmamış gel bakalım demedi.

diğer günler istediğine bağlı ama sana söylediği tarihler gebeliğin oluşması için şart olan tarihler.

laves35, post: 43185354, member: 707662"]diğer günler istediğine bağlı ama sana söylediği tarihler gebeliğin oluşması için şart olan tarihler.[/QUOTE]
Teşekkur ederim. Uç gün ara ver demişti bugün bitiyor yarın adetimin 13. Günü basliycaz ilişkiye. Allahım sen isteyen herkese ver bana da. Sanki karnjm yumurta dolmuş gibi ya egilemiyorum dolu dolu

laves35, post: 43185354, member: 707662"]diğer günler istediğine bağlı ama sana söylediği tarihler gebeliğin oluşması için şart olan tarihler.
Teşekkur ederim. Uç gün ara ver demişti bugün bitiyor yarın adetimin 13. Günü basliycaz ilişkiye. Allahım sen isteyen herkese ver bana da. Sanki karnjm yumurta dolmuş gibi ya egilemiyorum dolu dolu [/QUOTE]
rica ederim. bende yumurtanın durumuna göre bu ay 13.15ve 17.ne çalışma oldu bizdede. benim batta yarındı çatlatma iğnesi olduğum halde bugün adet oldum. nasip değilmiş

Merhaba arkadaşlar bende 6 aydır uğraşıyorum bu ay klomen+menepur igne ile 4 yumurtam 19,18,18,17mm oluştu geen hafta cuma çatlatma iğnesi oldum yanlız çok şiddetli bir grip oldum cumartesi ilişki olmadı bizim cuma, pazar oldu pazartesi doktorum çağırdı yumurtalar catlamis dedi progesteron fitil verdi şimdi bekleme süresindeyim en zoru beklemek hamile kalanlar ne gibi belirtiler yaşamış kendimi dinlemek istemiyorum ama elimde değil allah hepimize sağlıklı, hayırlı evlat lar nasip etsin inşallah

kızlar merhaba adetim 6 gündür gecikti ve belim ağrıyo kasıklarımda sancı ve batma var gögüslerim şişti yarın tes yaptırcam bakalım.. yalnız karnımda kasıklarımdamı desem rahimdemi desem bi yanma oluyo ara ara nedir sizce ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…