Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

Cevap yazali baya olmus.naptiniz dr takiplerini..Yani dr 13 14 15 de iliski demesi icin senn yumurtalarinin buyumus olmasi gerekir..ve catlamasi gerekir..kendiliginden catlama ihtimali ne kadar bilmiyorm
Ya olmadı tıtturamadık vardır bundada bır hayır tabi. Dr a gıttım aynı sekılde onerdı 5-10 aradı klomen12-15 aradı bırlseme 21. Gun hormon testı. Bu ıkıncı klomen denemesı. Olmazsa aşılama dedi ama bana erken gelıyor onun ıcın. Yanı yumurtayı kontrol edıp takıp etmıyor çatlatma da yapmıyor hop aşılamaya mı gecıcem. Şaştım kaldım

bende bu ay klomen kullandım yumurtam buyudu 20mm ve çatladı doktor ultrasonla çatladığını gordu ogun ve oncekı gunler ılskı oldu adetıme 3gun var ama bıkaçgundur çok agrım var dun gebelık testı yaptım once sılık çizgi çıktı sonra kayboldu bu sabah yıne yaptım hıcbırsey çıkmadı sanırm tutmadı çok uzuldum yıne doktor gorunuo bana galıba

canım hemen umutsuzluğa kapılma bekle biraz daha

varsa genelde çogu kısıde 3gun kala falan çıkmıs sılıkte olsa bıde tabı adet agrıları çogalınca ama bu klomendenmı blmıorum çok erken agrılarım basladı
bu tür ilaçlar sancıyı mı arttırıyor. ben ilk defa bu ay ilaç kullandım o yüzden çok tecrübesizim.
sıkma sen de canını 3-4 gün daha bekle bakalım tam belli olur. hem belki bebişten dolayı ağrıların oluyordur :)

bende bu ay ilk defa kullandım oyuzden bende tecrubesızım ama dıger aylara gore cok erken basladı agrılarım arada sancı oluyo çok ilk defa kullansakda ınsallah hayırlı sonuçlar alırız

bende bu ay ilk defa kullandım oyuzden bende tecrubesızım ama dıger aylara gore cok erken basladı agrılarım arada sancı oluyo çok ilk defa kullansakda ınsallah hayırlı sonuçlar alırız
inşallah canım yaaa. aynen benim de öyle işte bu ay yumurtlama ağrılarım çok erken başladı. yarın doktor kontrolüm inşallah yumurtalarım yeterli boyuta ulaşmıştır. ben bununla birlikte inofolic de kullanıyorum. çoğu kişi ilk aydan hamile kalmış. darısı hayırlısıyla bize inşallah :)

bende ınofolic kulladum=) ama doktor solemedı onu kendım kullandım folıkasıt dıe bıde benm sorunum yok aslında yumurtalarım buyuyo ve çatlıo sadece trıoıd bezlerım yavaz calısıo benm yumurtaları uyarmamız gerekıyo dedı senın neden kullandırdı 10 aydır denıorum hala olmadı artık uzuluorum

doktora bu ilacı duyduğumu söyledim o da kullanmak istiyorsan kullan deyip yazdı. çünkü bende de hiç bir sorun yok. yumurtam da oluyor çatlmamam da ama hamile kalamıyorum. belki de strestendir. herkes öyle diyor çünkü

evet benimde oyle sorunum yok ama korkuorumda tuplerde yada baska biseyde sorun varsa diye

KIZLAR İÇİNİZDE ADETİ DÜZENLİ OLUP , ÇATLAMA PROBLEMİ OLANLAR VAR MI ?

sanırım benim böyle bir sorunum var. kontrole gittim düzenli regl oluyorum şu an regl dönemim ve yumurtalığımda 2.5 cm kist var dedi. Yani çatlamamış. Neden olur nasıl çözülür bu durum bilemiyorum. Kist olan yumurta çatlar mı? Adetle birlikte atılır mı? Çatlama iğnesi vurulmalı mı? Tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim :)

Merhaba ben de bu ay klomen kullandim adetime bes gun var gebelik testi pozitif cikti kist olabilir mi yoksa cogul gebelik varda beta hcg yuksek mi kafam karisti testi yorumlar misiniz tarihi yanlis yazmisim bugune ait test bu arada catlatma iğnesi vurulmadim ve ovulasyon testim gittikce koyulasiyor

kan tahlili mi yaptırdın yoksa idrar tahlili mi? kist olduğu kanısına nereden kapıldın. adetten 5 gün önce bile olsa bebek çoktan yerleşmiş olacağı için beta hcg nin çıkmasının normal olduğpunu düşünüyorum.

Idrar testim bu kan testi icin yarin gidicem bes gun oncesinden bu kadar koyu olmamaliymis gibi dusundum o yuzden kist mi acaba dedim

Eklentiler

• 20150605_093835.jpg
    93,3 KB · Görüntüleme: 127
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…