Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

Benim eskiden hiç olmazdı ama son 5 6 aydır ara ara oluyodu.dr a gittim.bu sebebten.olabilir bekleyen kan birikiyodur normal bi durum kotkma dedi.sende takılma.ama druna sor genede..

Son 2 günüm bata.test yaptım negatif.bi çok umutlanıyorum bi yok heveslenme diyorum.siz de durumlar nasıl kızlar kimsede güzel haber yok mu??

Klomen ilk kullandığım ayda hamile kalmıştım.Sonradan bir kere daha kullandım o zaman hamile kalamamıştım ama kist falan olmadı.Sadece adetim gecikmişti.Boş yere umutlanmış oldum

klomeni dr onerisinden sonra kullanmaliyiz degil mi ? peki yumrtalklarnda tembellk olanlar icin kullanilr mi blgisi olan var mi lutfen

malesef dün gördüm kırmızıları.dr klimeni 1 ay kullan sonra rahim filmi çekelim demişti.şimdi onu çektiricem malesef

Selam hanimlar .8 aydir ugrasiyorum bebis icin.rahim filmi hormon spermiyogram hepsi normal cikti. Hatta her ay 2 tane felan yumurtam olusuyor.16-17 cm lik. Ama gebelik olmuyor. Doktorum klomen kullanalim dedi. Ama ben zaten yumurtaliyorum catlama akintisini goruyorum. Neden istiyor anlamadim ki

hanımlar, ben bu ay klomen kullandım. biri 20mm diğeri 22mm iki tane yumurta oluşmuş dedi, çatlatma iğnesi vuruldum. doktor önümüzdeki 10 gün boyunca günaşırı ilişki önerdi. iğneyi vurulduğum gün ve ertesi gün ilişkiye girdik ama ertesi gün gece eşim şehirdışına çıktı. sizde bu kadar çaba boşa gitmişmidir. hamile kalmış olabilirmiyim. galiba eşim çocuk istemiyo, gitmek zorunda değildi ama gitti. hala da dönmedi. iğneyi vurulalı 6 gün oldu. hamile kalmış olabilirmiyim. bu iğneden ne kadar sonra yumurta çatlıyo, ben pes ettim sanırım. artık uğraşmayacam çocuk için ve doktora da gitmicem adet olursam.

Tünaydınlar olsun hatunlar..
Ben de klomen ile gebe kalmaya çalışıyorum. 1 kere kullandım; mart ayında. Yumurtam biraz geç oluştu ama istenen büyüklüğe geldi. Yanlız benim insülin direncim yüksek olduğu için yumurtam çatlamadı ve kiste dönüştü.. Bu yüzden 1 ay doğum kontrol hapı kullanmak zorunda kaldım.. Bu ay tekrar doktora gidip klomene başlamak istiyordum ama adetim bittikten 3 gün sonra gitmem gerekiyordu, ve ben o aralar pek müsait olamadım.. İnşaAllah yarın ya da p.tesi doktora gideceğim: kistin atılıp atılmadığını kontrol ettirmek için.. Umarım regl ile atmışımdır da kaldığımız yerden takiplere devam ederiz..

Maalesef hepimiz yorucu bir süreçten geçiyoruz. Rabbim bu sürecin kolay geçmesini nasip etsin inşaAllah canlar..

klomeni dr onerisinden sonra kullanmaliyiz degil mi ? peki yumrtalklarnda tembellk olanlar icin kullanilr mi blgisi olan var mi lutfen
Merhaba canım.. ben de pcos var ve doktor yumurtalarımın tembel olduğunu söylemişti.. bu yüzden geç yumurtluyorum ben.. hatta yumurta oluşamayabiliyorda.. Bunun önlenmesi ve gebelik oluşumu için, klomen vs veriyor doktorlar. :)

Bana da doktor iğneyi vurulduğum gün ve ertesi günü ilişki dedi. Yani Siz gününde girmişisiniz .Artık nasipte ne varsa bekleyeceksiniz. İnşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsınız.

Bana da doktor iğneyi vurulduğum gün ve ertesi günü ilişki dedi. Yani Siz gününde girmişisiniz .Artık nasipte ne varsa bekleyeceksiniz. İnşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsınız.
çok haklısınız nasibimizde varsa çocuk olur inşallah allah herkese herşeyin hayırlısını versin tşk ederim biraz içim rahatladı bunu okuyunca

çok haklısınız nasibimizde varsa çocuk olur inşallah allah herkese herşeyin hayırlısını versin tşk ederim biraz içim rahatladı bunu okuyunca

Bugün Cuma bol bol dua et canım . Rabbim hayırlısı ne ise onu nasip etsin bizlere.

ediyorum zaten sürekli, peki siz hamilemisiniz şu anda iğneden sonra hamila kaldınız mı ?

Yok canım yani bilmiyorum belkide hamileyimdir 14 mayısta oldum iğnemi bekliyorum 28.inde adetim göreceğiz bakalım artık

inşallah, benim de 30 da adetim. umut etmeden duramıyor insan yine de, benim kasıklarımda hafif batma var özellikle sağ tarafta bu bir hafta çok zor geçecek bana inşallah ikimiz de güzel haberler yazarız buraya :)

malesef dün gördüm kırmızıları.dr klimeni 1 ay kullan sonra rahim filmi çekelim demişti.şimdi onu çektiricem malesef
hayırlısı olsun canım ya üzüldüm rabbim tez zamanda kavuştursun inşallah benim acım çok fazla ya 19 mayısta karnım acımaya başladı 20sinde çatlatma iğnesi oldum ilişki olurken canım çok fazla acıyor kötü bişi olucak diye korkuyorum

Merhaba kızlar..bende ayın 8 inde çatlatma iğnesi oldum 2 hafta oldu halen hasta olmadım ama idrar testide negatif.kan testi yaptırmalımıyım sizce?yoksa boşa ümitlenmeyeyim mi

Cevap yazali baya olmus.naptiniz dr takiplerini..Yani dr 13 14 15 de iliski demesi icin senn yumurtalarinin buyumus olmasi gerekir..ve catlamasi gerekir..kendiliginden catlama ihtimali ne kadar bilmiyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…