Benim eskiden hiç olmazdı ama son 5 6 aydır ara ara oluyodu.dr a gittim.bu sebebten.olabilir bekleyen kan birikiyodur normal bi durum kotkma dedi.sende takılma.ama druna sor genede..inşallah canım ya nasıl heyecanlıyım anlatamam peki sana birşey sorucam benim adetin 3.gününden sonra kırmızı değilde siyah geliyor akıntı. birde içinde zar gibi parçalar oluyor normal birşey mi acaba sende de böyle durumlar olmuşmuydu?
Merhaba canım.. ben de pcos var ve doktor yumurtalarımın tembel olduğunu söylemişti.. bu yüzden geç yumurtluyorum ben.. hatta yumurta oluşamayabiliyorda.. Bunun önlenmesi ve gebelik oluşumu için, klomen vs veriyor doktorlar. :)klomeni dr onerisinden sonra kullanmaliyiz degil mi ? peki yumrtalklarnda tembellk olanlar icin kullanilr mi blgisi olan var mi lutfen
hanımlar, ben bu ay klomen kullandım. biri 20mm diğeri 22mm iki tane yumurta oluşmuş dedi, çatlatma iğnesi vuruldum. doktor önümüzdeki 10 gün boyunca günaşırı ilişki önerdi. iğneyi vurulduğum gün ve ertesi gün ilişkiye girdik ama ertesi gün gece eşim şehirdışına çıktı. sizde bu kadar çaba boşa gitmişmidir. hamile kalmış olabilirmiyim. galiba eşim çocuk istemiyo, gitmek zorunda değildi ama gitti. hala da dönmedi. iğneyi vurulalı 6 gün oldu. hamile kalmış olabilirmiyim. bu iğneden ne kadar sonra yumurta çatlıyo, ben pes ettim sanırım. artık uğraşmayacam çocuk için ve doktora da gitmicem adet olursam.
çok haklısınız nasibimizde varsa çocuk olur inşallah allah herkese herşeyin hayırlısını versin tşk ederim biraz içim rahatladı bunu okuyuncaBana da doktor iğneyi vurulduğum gün ve ertesi günü ilişki dedi. Yani Siz gününde girmişisiniz .Artık nasipte ne varsa bekleyeceksiniz. İnşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsınız.
çok haklısınız nasibimizde varsa çocuk olur inşallah allah herkese herşeyin hayırlısını versin tşk ederim biraz içim rahatladı bunu okuyunca
ediyorum zaten sürekli, peki siz hamilemisiniz şu anda iğneden sonra hamila kaldınız mı ?Bugün Cuma bol bol dua et canım . Rabbim hayırlısı ne ise onu nasip etsin bizlere.
ediyorum zaten sürekli, peki siz hamilemisiniz şu anda iğneden sonra hamila kaldınız mı ?
hayırlısı olsun canım ya üzüldüm rabbim tez zamanda kavuştursun inşallah benim acım çok fazla ya 19 mayısta karnım acımaya başladı 20sinde çatlatma iğnesi oldum ilişki olurken canım çok fazla acıyor kötü bişi olucak diye korkuyorummalesef dün gördüm kırmızıları.dr klimeni 1 ay kullan sonra rahim filmi çekelim demişti.şimdi onu çektiricem malesef
Cevap yazali baya olmus.naptiniz dr takiplerini..Yani dr 13 14 15 de iliski demesi icin senn yumurtalarinin buyumus olmasi gerekir..ve catlamasi gerekir..kendiliginden catlama ihtimali ne kadar bilmiyormnursah_gul cevap için teşekkürler ama dr bana o iğneden bahsetmedi sadece klomenı kullan dedi 13-14-15 gunlerinde cınsel ilişkide bulun 21. gunde hormon testi yaptır dedi? deneyecek olmazsa mı iğneyle beraber kullanıcam acaba anlamadım