işin aslı şu, diğer sayfalarda da dediğim gibi 2 ablam aynı doktora gittiler doktor bunlara klomen vermişti günde 1 kez kullanarak 10. veya 11. gün kontrole gelmesini söylemişti. ve ikisi de çok şükür kaldı. biri 10 günlük doğum yapmış, diğerininde 1-2 ayı kalmış doğuma. bende artık 2.çocuk için 9 ay boyunca sarfettiğim çabalar sonucu ablam doktorumu değişmemi ve onun gittiği dokt. gitmemi ve klomen istememi söyledi. gitmedim tabii kullanışını filan sordum adetliydim de zaten, psikolojimde bozulmuştu die dokt. gitmek bile istemedim. çünkü birkaç ay önce prolaktin hormonum yüzünden kalamadığımı öğrendim onun tedavisini atlattım ve bir daha gitmek istemedim. çevremdeki insanların sorguları sualleri filan cabası.. ablamda 4. günü başlamış anlattığım gibi günde 1 tane ile.. bende kendimce başladım ve senin yazın sonrasında aradım ablamın dokt. günde 2 tane dedi 5 gün kullan dedi.. zaten bugün 5. günüm ama günde tek bi tane almıştım söylemedim her nedense :) pazartesi gidip bi baktırayım detaylı anlatırım kadına.. bu arada 2009-2010 yazılarını okudum burda, günde 4 ila 6 arasındaki rakamda da kullanan varmış şok oldumm.. benimki en azından günde 1, çok çok olmadı gelecek aya kalır, ama yinede allah büyüktür..
prolaktin hormonu yüksekliğinden demişasiniz göğsünüzden süt yada iltihap gibi sarı akıntı gelmişmiydi sıkınca