Doktorun cagirmadi mi catlayip catlamadigina bakmak icin :/ vardir her seyde bir hayir. Bana doktorum yumurta takibi yapiyordu,hamile kaldigim ay umitli oldugumuz yumurta icin catlamayacak buyuk ihtimal dedi.ancak kasla goz arasinda catlamis ve ben o ay 3 doktora daha gittim.catladigini kimse goremedi de. Allah ne zaman isterse o zaman oluyor.insallah bu ay seninki tutmustur. Akintin oldugunda da iliskide bulunsaydiniz
çatlama sırasında içeride sperm olursa daha garanti olur sanki :)
bana da mantıklı geldi çok ama bende doktoru dinledim salı sabah ol iğneyi çarşamba perşembe ilişki sonra bekliyoruz dedi bana da. mesela okuyorum bazı doktorlar 10 gün boyunca gün aşırı ilişki demiş ama benim dr sadece çarşamba perşembe dedi.
bide birşey sorucam yumurtladığınızı nasıl anlıyorsunuz mesela benim çarşambadan beri dün kasıklarımda sızlama şeklinde ağrı oldu ve sadece bugün akıntım oldu
Tekrardan cagirmadi sadece igneyi ol sabah ve carsamba persembe iliski dedi sonra dedim, sonra bekliycez dedi. Ctesi hafif oldu akinti ama pazar bayagi sizlama vardi pteside artti akintim artti ama dedigin gibi akinti oldugu gunler de iliskide bulunduk. Yalniz ben hic anlamadim adetin 28 kasim klomeni 2 ile 6 aralikta kullandim igneyi 11 aralita oldum agri pazar gunu oldu akintiyida en yogun dün yasadim kafam karisti iyice
klomenden sonra çatlatmak için iğne falan vermedi mi doktor?
Yok cnm iğne vermedi yumurtaliklarimin kac mm büyüdüğüne bakildi o kadar ilk ay olduğu için böyle oldu galiba bugun benim adet günüm inşallah olmam
Arkadaşlar daha önce de demiştim ya bnm doktorum bekle daha deyip duruyo bu klomeni ben doktorlarınızın size avsiye ettiği gibi kullansam bişi olurmu ki?
Catlayip catlamadigina baksaydi keske.
Neyse dusunme sen simdi. 2 hafta bekleyip gorcez
Insallah guzel hbrler verirsin :)
Kizlar igne olali 13. Gun bugun yapayimmi acaba test
Merhaba hanımlar...
Hgs Filmimi cektirdim eşimin sperm sonuclarıda cıktı ikimizdede sorun olmadıgını gayet normal olduğu doktorum tarafından söylendi ..
Yaklaşık 1 hafta oluyor hgs cektireli doktor bana bu ayki adet gördüğün zaman gel Klomen tedavisine başlıcaz dedi yaşım 30 eşimde 31 ..
Umutluyum heycanlıyım vede içimde garipbi hüzün var anlamsız bicimdeyim ..Hastalığımı bekliyorum tedaviye başlamak için kafamda yüzlerce soruy vardı deneyimlerini paylaşan arkadaşlar sayesinde bi çok sorumun cevabını aldım burda yaşadıklarını hüznünden sevinçlerine kadar paylaşan herkese teşekkür ediyorum ...
Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin İnşallah tüm isteyen hanımlara
Suzansu yaşadıklarımız çok benzer şeyler. Ben de geçen ay HSG çektirdim. Benim de yaşım 30.
Adetimin 3. günü doktora gittim ve dün klomen kullanmaya başladım ve sanırım yumurtaların durumuna bakmak için salı günü tekrar gelmemi söyledi doktorum. yapılan hormon testlerim de temiz çıktı çok şükür.
Ettiğin dua için aminnnnnnnnnn diyorum. RABBİM' in isteyen herkese tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etmesi duası ile....
Klomen sonrası oviterlla vurdurdum 12 gün oldu kasiklarima ağrı giriyor test aldim sabah yapiyim diyorum akşam yapsam cikarmiki cok merak ediyorum
Bayanlar yardım edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?