Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

bi bakın ltfn yumurtalık takibine başladık klomen vermişti dktor günde 1 kere 4-5 gün kullandım dün 10.gündüü yumrtalıklarım gelişmiş cumaya tekrar gel dedi hormon testleri de normal ancak prolaktinim yyüksek çıktı ilaç verdi....antibiyotikte kullanmıştım dişten dolayı sizce korunmalı mıyım çok ilaç içtim bir de prolaktin gebeliğe engel diyenler var bilgisi olan var mı?? doktor bu şekilde de hamile kalabilirsin dedi ama nette çok kötü şeyler söyleniyor.. prolaktin 40 en alt sınır 23 ovulasyon testim çok silik çıkıyo telefondaki ovulasyon hesaplamada yarın olarak gösteriyo yani yarın mı ilişki olmalı cuma mı? doktor cuma tekrar gel dedi

bi bakın ltfn yumurtalık takibine başladık klomen vermişti dktor günde 1 kere 4-5 gün kullandım dün 10.gündüü yumrtalıklarım gelişmiş cumaya tekrar gel dedi hormon testleri de normal ancak prolaktinim yyüksek çıktı ilaç verdi....antibiyotikte kullanmıştım dişten dolayı sizce korunmalı mıyım çok ilaç içtim bir de prolaktin gebeliğe engel diyenler var bilgisi olan var mı?? doktor bu şekilde de hamile kalabilirsin dedi ama nette çok kötü şeyler söyleniyor.. prolaktin 40 en alt sınır 23 ovulasyon testim çok silik çıkıyo telefondaki ovulasyon hesaplamada yarın olarak gösteriyo yani yarın mı ilişki olmalı cuma mı? doktor cuma tekrar gel dedi

E zaten yumurta takibini doktorun yapiyormuski.her ihtimale karsi yrn birlikte olun bence.cuma gunu de doktoruna soylersin.dr antibiotik icin tamam dediyse takma kafana.

çok sağol :) sabahleyin saat 10'da çatlatma iğnemi vuruldum dün doktordaydım 19 mm olmuş yarın sabah yaptır iğneyi dedi çarşamba ve perşembe akşamı ilişki dedi. yalnız ben bu iğneyi sabah yaptırdım şimdi hafif akıntım var acaba çatlamış olabilir mi? çarşambayı beklesem mi yoksa bu akşam mı denesek bilemedim:KK19:

Gormemisim cnm yazini.igneden 36 saat sonra iliski olmasi gerekio.ne yaptiniz?

mrb kizlar ben de 3 yillik evliyim,6. ayimiza girdik bebek dusunmeye baslayali..Bu ay ilk kez klomen aliyorum..Yarin 10. gun ve kontrolum var..

Selam Hanımlar aranıza yeni katılıyorum, ben 2 buçuk senedir evliyim hiç korunmadik ama çocuğumuz olmuyor...nişanliyken kist ameliyatı oldum sag yumurtamda kist vardı kaplamis...sonra evlendim ve geçen sene yine sağ yumurtamdan ameliyat oldum kist oluşmuş, o kadar çok doktor değiştim ki artık yoruldum hepsi çocuğun olur birşeyin yok diyor bizde anlamıyoruz neden olmadığını diyorlar...şimdi üç aydır doktorum bana ilaç yazdı adı Clomifen yumurta catlatici ve yanına Utrogest verdi oda hem hormon düzeltiyormus ve Sperm yapıştırıcıymis...geçen ay doktora gittim dediki ilaçlar sana çok yaramis yumurtaların çatlamis kocan la bugün ve yarın mutlaka birleş dedi her an gebe kalabilirsin felan dedi, cok umutlandim taki bugüne kadar yine adetim geldi :KK43: bu sefer iki misli içmem gerekiyormus ilaçları bakalım ne olacak hakkımızda herseyin hayırlısı arkadaslar...dilerim Rabbim herkeze evlat hasreti çekenlere sağlıklı evlatlar nasip etsin dualarım hepinizle...

Bu ay klomen kullandim adetime 4 gün var ama bn bişey hissetmiyorum agrizi sizi hic bi belirti yok
Klomen kullanipta hic birsey hissetmeden hamile kalan var mı kızlar :KK43:

yeni uye ldum 1 bucuk yıl once çocuğmu kaybettim ondan sonra çocuk isteyim daha çok arttı ama herşeyi yapmama rahmen her ay hüsranla sonuçlandı 2 ay önce rahim filmi cektirdim vede doktorum clomen verdi bu ay 6günüm geçti clomen yapmış olabilirmi piskolojim bozuldu sarı akıntım göhüs ağrısı mide bulantısı arada sırtıma bide karnıma agrı giriyo adet olucakmısım gibi lütfen yardımcı olun

bana cvp vericek kimse yok :KK43:

Merhaba canım Allah gönlündekini versin inşallah dilerim en kisa zaman da sonuç alirsin...Doktorun sana tek klomen mi verdi yanında başka bişey yok mu?? Adet gecikmez benim bildiğim doğrusu kendimden biliyorum ...ben içeli benim adetim çok düzeldi tam günü gününe geliyor önceden çok karışık düzensiz gelirdi...umarım hamilesindir...çoğu insan hemen sonuç alıyor çoğu ise biraz zaman aliyor...

bugün dr.a gittim adetimin 5. günü
serophene verdi 5 gün günde iki tane kullanıcam
haftaya pazartesi e kontrole cağırdı
çatlatma iğnesi yapacakmış
ve ben demeden ilişki yok dedi
ama cogu dr. gün aşırı ilişki öneriyo
benim zamanım zaten kısıtlı kronik bi rahatsızlıgım var o yuzden bu son şansım diyebilirim
sizde dr.u dinlemesem mi adetten sonra ilişki olsun mu
yardım edin kızlar kafam karmakarışık oldu yaa :44::44:

bugün dr.a gittim adetimin 5. günü
serophene verdi 5 gün günde iki tane kullanıcam
haftaya pazartesi e kontrole cağırdı
çatlatma iğnesi yapacakmış
ve ben demeden ilişki yok dedi
ama cogu dr. gün aşırı ilişki öneriyo
benim zamanım zaten kısıtlı kronik bi rahatsızlıgım var o yuzden bu son şansım diyebilirim
sizde dr.u dinlemesem mi adetten sonra ilişki olsun mu
yardım edin kızlar kafam karmakarışık oldu yaa :44::44:

Pazartesi günü senin yumurtalarının ne kadar büyüdüğüne bakacak ve ona göre tedavi yolunu seçip ilişki tarihi vericek adetten sonra ilişkiye girmen hiç bir şeyi değiştirmez çünkü ilaç sadece yumurtalarını büyütmüş olacak çatlatmış olmayacak. biliyorsun ki tutması için yumurtaların çatlaması lazım o da adetinden sonra 12 ile 15. günler arasında o yüzden bence doktorunu dinlemelisin.

Gormemisim cnm yazini.igneden 36 saat sonra iliski olmasi gerekio.ne yaptiniz?

salı sabah iğneyi vuruldum, çarşamba ve perşembe ilişki önermişti doktor bizde doktora uyduk :)
ama çarşamba çok halsizlik vardı bende, perşembe günüde nezle boğaz ağrısı öksürük anlıyacağın grip oldum.
ama biz yinede boş geçmedik bu günleri. ne zaman tutacağı hiç belli olmaz sonuçta Allahın işi :)
ama iğneden sonra ne ağrı ne sızı hiçbirşey olmadı bende de. ama ctesi günü kasıklarımda sızlama başladı hatta pazar günü bütün gün sürdü bugünde akıntım var iyice kafam karıştı acaba geç mi çatladı yoksa tuttumu diye bilemedim.

Merhaba kızlar aranıza yeni katılıyorum doktora gıttım bır bucuk ay once ve bana klomen verdi adet günümü bile bilmiyordum muhtemelen on ucuncu gun dedık onu baz aldık ve klomenı kullandım gttm dktora ben beklemıyordum ıkı yumurtan var dedi bırı catlamıs bırıde o yolda dedi bende yumurta tembelliği var bu arada neyse ayın 22 sinde gittim bna hıc umıt vermedı cunku kalıtesını bılemem dedı hatta tekrar adet olursan klomen yazdı kullan onuncu gun gel dedı adet olmassan gel duphaston vereyım dedi ve ben hala adet olmadım dun ıkıtane test yaptım pozıtıf cıktı yrn dktora gtcem hayırlı habrı ondanda almak ıstıyorum ama sıze tek tavsııyem doktora gıdın ılacları kullanın ama hıc beklemeyın ay oldu mu way gttı mı hc ben hıc umıtlı degıldım adet gunumu bıle aklımda tutmadım allah en ıyısını bılır dedım kafanıza takmayın ınanın gercekten ışe yarıyor bende bır sene hesap kıtap hayal krıklıgı tek cızgı cok yasadım bunu dun cıft cızgıyı gorunce hesap kıtapmıs aman su olmamıs bu gıtmıs hıc bakmadım allah ınsallah nasıp etti bırde ben seker ılacı yazdı glukofen dıye rejım onerdı cok kılolu degılım balık etlı kıvamındayım ama yıne zayıflamakta yarar var dedı sımdı ılacları bırakdım yarın hayırlısı ıle guzel sonuc almaya gıdecegım cok mutluyum inşallah bebişim olucak ama cokta sewınclı degılm saskınım hıc beklemıyordum dılerım allahtan bekledgınız sonucları alırsınız ama kafaya takmayınnn sabır ve dua ve no streeesss :)

Merhaba kızlar aranıza yeni katılıyorum doktora gıttım bır bucuk ay once ve bana klomen verdi adet günümü bile bilmiyordum muhtemelen on ucuncu gun dedık onu baz aldık ve klomenı kullandım gttm dktora ben beklemıyordum ıkı yumurtan var dedi bırı catlamıs bırıde o yolda dedi bende yumurta tembelliği var bu arada neyse ayın 22 sinde gittim bna hıc umıt vermedı cunku kalıtesını bılemem dedı hatta tekrar adet olursan klomen yazdı kullan onuncu gun gel dedı adet olmassan gel duphaston vereyım dedi ve ben hala adet olmadım dun ıkıtane test yaptım pozıtıf cıktı yrn dktora gtcem hayırlı habrı ondanda almak ıstıyorum ama sıze tek tavsııyem doktora gıdın ılacları kullanın ama hıc beklemeyın ay oldu mu way gttı mı hc ben hıc umıtlı degıldım adet gunumu bıle aklımda tutmadım allah en ıyısını bılır dedım kafanıza takmayın ınanın gercekten ışe yarıyor bende bır sene hesap kıtap hayal krıklıgı tek cızgı cok yasadım bunu dun cıft cızgıyı gorunce hesap kıtapmıs aman su olmamıs bu gıtmıs hıc bakmadım allah ınsallah nasıp etti bırde ben seker ılacı yazdı glukofen dıye rejım onerdı cok kılolu degılım balık etlı kıvamındayım ama yıne zayıflamakta yarar var dedı sımdı ılacları bırakdım yarın hayırlısı ıle guzel sonuc almaya gıdecegım cok mutluyum inşallah bebişim olucak ama cokta sewınclı degılm saskınım hıc beklemıyordum dılerım allahtan bekledgınız sonucları alırsınız ama kafaya takmayınnn sabır ve dua ve no streeesss :)

inşallah hayırlı haberi doktorundan da alırsın canım senin adına çok sevindim ama kafaya takmiyim diyorum da olmuyor ki yok şu gün ilaca başla yok bugün iğne ol şu gün ilişkiye gir diye diye ister istemez takip etmek alına getirmek zorunda kalıyorum. kuzenimin eşi 50 gün geçmiş hastalığından hamileymiş benim zorumla gitti kan verdi hamile çıktı ama ben okadar rahatolamıyorum malesef :KK43:

Pazartesi günü senin yumurtalarının ne kadar büyüdüğüne bakacak ve ona göre tedavi yolunu seçip ilişki tarihi vericek adetten sonra ilişkiye girmen hiç bir şeyi değiştirmez çünkü ilaç sadece yumurtalarını büyütmüş olacak çatlatmış olmayacak. biliyorsun ki tutması için yumurtaların çatlaması lazım o da adetinden sonra 12 ile 15. günler arasında o yüzden bence doktorunu dinlemelisin.

canım biliyorum da yumurta catlayınca içeride sperm olması daha önemli değil mi
yine bazı topiklerde okuyordum sık ilişki filan öneriyormuş kimi dr.lar :KK17::KK17:
kimileri de bu şekilde çatlatmadan sonra öneriyor
neyse sağol cevp verdiğin için dr. un dediğine uyucam mecburen

canım biliyorum da yumurta catlayınca içeride sperm olması daha önemli değil mi
yine bazı topiklerde okuyordum sık ilişki filan öneriyormuş kimi dr.lar :KK17::KK17:
kimileri de bu şekilde çatlatmadan sonra öneriyor
neyse sağol cevp verdiğin için dr. un dediğine uyucam mecburen

çatlama sırasında içeride sperm olursa daha garanti olur sanki :)
bana da mantıklı geldi çok ama bende doktoru dinledim salı sabah ol iğneyi çarşamba perşembe ilişki sonra bekliyoruz dedi bana da. mesela okuyorum bazı doktorlar 10 gün boyunca gün aşırı ilişki demiş ama benim dr sadece çarşamba perşembe dedi.
bide birşey sorucam yumurtladığınızı nasıl anlıyorsunuz mesela benim çarşambadan beri dün kasıklarımda sızlama şeklinde ağrı oldu ve sadece bugün akıntım oldu

salı sabah iğneyi vuruldum, çarşamba ve perşembe ilişki önermişti doktor bizde doktora uyduk :)
ama çarşamba çok halsizlik vardı bende, perşembe günüde nezle boğaz ağrısı öksürük anlıyacağın grip oldum.
ama biz yinede boş geçmedik bu günleri. ne zaman tutacağı hiç belli olmaz sonuçta Allahın işi :)
ama iğneden sonra ne ağrı ne sızı hiçbirşey olmadı bende de. ama ctesi günü kasıklarımda sızlama başladı hatta pazar günü bütün gün sürdü bugünde akıntım var iyice kafam karıştı acaba geç mi çatladı yoksa tuttumu diye bilemedim.
Doktorun cagirmadi mi catlayip catlamadigina bakmak icin :/ vardir her seyde bir hayir. Bana doktorum yumurta takibi yapiyordu,hamile kaldigim ay umitli oldugumuz yumurta icin catlamayacak buyuk ihtimal dedi.ancak kasla goz arasinda catlamis ve ben o ay 3 doktora daha gittim.catladigini kimse goremedi de. Allah ne zaman isterse o zaman oluyor.insallah bu ay seninki tutmustur. Akintin oldugunda da iliskide bulunsaydiniz

X