- 17 Aralık 2020
- 968
- 427
- 33
- Konu Sahibi masalinguncesi
Saol canım darısı başına inşallahCok sevindim senin adına. İnşallah sag salim kucağınıza alirsiniz ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saol canım darısı başına inşallahCok sevindim senin adına. İnşallah sag salim kucağınıza alirsiniz ❤
Anladım senin bir sorunun yokmus zaten. Takviye kullanmissinFitil de verdi sonraki Ocak ayında 22 günde adet oldum onu demeyi unutmuşum
İnşallah tüm isteyenlereSaol canım darısı başına inşallah
Yok canım ama 1 yıl gebelik oluşmayınca herkese bu tedaviler başlatılırPeki sende yumurtlama sorunu var mi benim gibi?
Üniversite hastanelerinde ücretsiz çekiliyorEşimde herhangi bir sorun çıkmadı. Doktorum igne tedavisine gecmeden rahim filmi de cekmemiz gerekiyor dedi. Ama cok pahali o yüzden devlet hastanesine de bi görüneceğim
Cok teşekkür ederim gideceğim hemen. Peki birşey daha soracağım. Bu igne tedavisini nasil yapacak detayli bana anlatabilir misin rica etsem?Üniversite hastanelerinde ücretsiz çekiliyor
Gonalf ve ya menopur iğne canım şeker iğnesi gibi sen her gün aynı saatlerde onu göbekten yapacaksın sonra seni kontrole çağıracak yumurtalar büyümüş mü diye ardından çatlatma iğnesi verir bunu şu saatte vur der onu yapamam dersen acilde vurdurabilirsn çatlatma iğnesinden 36 saat sonra ya ilişkiye gir der ya da aşılama yapacağım der o da basit bir işlem eşibden alınan spermler rahmine enjekte edilecekCok teşekkür ederim gideceğim hemen. Peki birşey daha soracağım. Bu igne tedavisini nasil yapacak detayli bana anlatabilir misin rica etsem?
Evet canım ama bu süre zarfında bana arkadaşlarım kür yap dediler de yapmadım soğan kürü aç karnına içilince şeker yükselebilir bende diye düşündüm soğanda şeker var ya o yüzden denemedimAnladım senin bir sorunun yokmus zaten. Takviye kullanmissin
Çok teşekkür ederim bu detaylı açıklama için. Rabbim isteyen herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah.Gonalf ve ya menopur iğne canım şeker iğnesi gibi sen her gün aynı saatlerde onu göbekten yapacaksın sonra seni kontrole çağıracak yumurtalar büyümüş mü diye ardından çatlatma iğnesi verir bunu şu saatte vur der onu yapamam dersen acilde vurdurabilirsn çatlatma iğnesinden 36 saat sonra ya ilişkiye gir der ya da aşılama yapacağım der o da basit bir işlem eşibden alınan spermler rahmine enjekte edilecek
Haklısın en dogrusunu yapmışsın. Neyseki cok uzun süre beklemedin, Rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin inşallahEvet canım ama bu süre zarfında bana arkadaşlarım kür yap dediler de yapmadım soğan kürü aç karnına içilince şeker yükselebilir bende diye düşündüm soğanda şeker var ya o yüzden denemedim
Çok teşekkur ederim dönüşünüz için. Siz devlet hastanesine mi gittiniz, raporu nasıl alacagım bilgilendirirseniz çok sevinirim.Ben raporlu gonal f 300'lük 5 kutu ve ovitrelle çatlatma ignesini geçen ay raporlu 720 tl ile almıştım. Pco var 2.5 senelik evliyim, hiç korunmadik. Iğne ile erken ve güzel gelişiyor, benim çok geliştiği için aşılamam iptal edildi. Ben igne ile sizde gelisecegini düşünüyorum, hayırlısı olsun.
Evet devlete gidiyorum, raporu ben bişey yapmadim, doktor aile nüfus kağıt ornegini istedi gittim onu e devletten çıkardım verdim. Rapor Formunu doldurdu receteyi verdi, ben onayladim ama merkezin onaylamasi yarım saati bulabilir, biraz bekle öyle eczaneye git dedi. Yani öyle uzun uzun süren bir süreç değil rapor çıkması bir kaç saatlik birseyÇok teşekkur ederim dönüşünüz için. Siz devlet hastanesine mi gittiniz, raporu nasıl alacagım bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Bende gidip devlet hastanesindeki doktora bir görüneceğim. Çok teşekkur ederim. Peki şu an sizin tedavi süreciniz ne durumda.Evet devlete gidiyorum, raporu ben bişey yapmadim, doktor aile nüfus kağıt ornegini istedi gittim onu e devletten çıkardım verdim. Rapor Formunu doldurdu receteyi verdi, ben onayladim ama merkezin onaylamasi yarım saati bulabilir, biraz bekle öyle eczaneye git dedi. Yani öyle uzun uzun süren bir süreç değil rapor çıkması bir kaç saatlik birsey
Benim aşılamam iptal olmuştu çok gelişmiş yumurtalar. Bat yaklaşıyor tekrar gidicem bu sefer düşük doz ile başlanacakBende gidip devlet hastanesindeki doktora bir görüneceğim. Çok teşekkur ederim. Peki şu an sizin tedavi süreciniz ne durumda.
Simdi ben özele gittim diye devlette ki doktor tedaviyi baştan mi alacak acaba bu konuda bilginiz var mı?Benim aşılamam iptal olmuştu çok gelişmiş yumurtalar. Bat yaklaşıyor tekrar gidicem bu sefer düşük doz ile başlanacak
Ben ilk özele gittim tahlilleri orda yaptırdım , rahim filmi isteyince pahalı diye devlete gittim ve orda infelite bölümünde devam ettim. Tedaviye burda başlandı yani. Ekstra tahlil tekrar istemediler de devlette 2 kez igneyle aşılama şartı olduğu için orda devam ettim. Önce devlette tüp bebek hakkımi kullanmayi olmazsa özele gitmeyi düşündüm. Devlet rahim filmi yoksa onu ister, eşinin sperm tahlilini ister öyle başlar tedaviye, başka türlü baslamiyorlar. Eğer klomen kullanmissan sanmiyorum tekrar verecegini, çünkü devlet(infelite) süreci hızlandırıyor. Iğne ile devam ettirir diye düşünüyorum. Ben 3 kez klomen ardından hemen igneye geçtim bekletmediler. Bu Arda hangi şehir?Simdi ben özele gittim diye devlette ki doktor tedaviyi baştan mi alacak acaba bu konuda bilginiz var mı?
Ne kadar güzel açıkladınız cok cok teşekkur ederim. Ben elazıgda yaşıyorum, 28 yaşındayım Siz hangi şehirdesinizBen ilk özele gittim tahlilleri orda yaptırdım , rahim filmi isteyince pahalı diye devlete gittim ve orda infelite bölümünde devam ettim. Tedaviye burda başlandı yani. Ekstra tahlil tekrar istemediler de devlette 2 kez igneyle aşılama şartı olduğu için orda devam ettim. Önce devlette tüp bebek hakkımi kullanmayi olmazsa özele gitmeyi düşündüm. Devlet rahim filmi yoksa onu ister, eşinin sperm tahlilini ister öyle başlar tedaviye, başka türlü baslamiyorlar. Eğer klomen kullanmissan sanmiyorum tekrar verecegini, çünkü devlet(infelite) süreci hızlandırıyor. Iğne ile devam ettirir diye düşünüyorum. Ben 3 kez klomen ardından hemen igneye geçtim bekletmediler. Bu Arda hangi şehir?
Rica ederim Bende izmir'de yaşıyorum 30 yaşındayım. Burda süreç hızlı ilerliyor, umarım sizin oralarda da öyle olur da çok beklemezsiniz. ❤Ne kadar güzel açıkladınız cok cok teşekkur ederim. Ben elazıgda yaşıyorum, 28 yaşındayım Siz hangi şehirdesiniz
İnşallah çünkü yıpranıyoruz hepimiz. Zaten tedaviye yanıt da alamıyorum. Umarım herkesin gönlüne göre olur herşeyRica ederim Bende izmir'de yaşıyorum 30 yaşındayım. Burda süreç hızlı ilerliyor, umarım sizin oralarda da öyle olur da çok beklemezsiniz. ❤