Arkadaşım hayırlı haberler alırsın inşallah. Bende estrofem kullandım ama sonuç alamadım, bana klomen vermemişti dr. Sadece estrofem kullandım oda sadece 5 gün sen ne şekilde kullandın estrofemi. açıklarsan sevinirim.
bugunde doktorumdan kontrol oldum.dun aksam 6 da. bugun kontolde doktorum yumurtalarımın 7 tanesının tam oldugunu eger ılıskıye gırersem hepsının tutma rıskının cok oldugunu soledı ve ılıskı yasagı koydubukadar ucuna gelmısken nasıl olcak canım cok sıkkın
klomenı 2 sefer kullandım estrofemıde 2 ay kullandım bebiş olmadı sımdı dıger asamadayım ..gonal f ıgne ve estrofem gene estrofemı sabah aksam alıcam üfff ..senın bebişin gelmıs sanırımınsallah benımde gelır canım ..
merhaba arkadaşlar bende klomende 2.döngüdeyim.geçen ay klomen şeker ilacı ve çatlatma iğnesi kullandım olmadı bu ay doktor 3.günümde gonalf 75 iğne verdi yarında yani 5.günümde klomene başlıcam.estrofemide nasıl bişi yaaa :)
bende aynı durumdayım 5 gun kullandım gonal f sımdı geldım doktordan 10 mm olmus doktor ıyı gıdıyor dedı pazartesı gene bakıcak ..estrofem rahım duvarı ınce olanlara ve ostrojen progestron ıcerıklı bır ılac eger gebelık olursa bebek tutunsun dıye verılıyor canım...seker ılacını bende kullanıyorum .gonal f den sonra kloman kullanmana sasırdım neden gonal f ıle devam etmıyor doktorunnn?
hıııımm ben progestronu vajinal krem olarak kullandım..valla canım sadece 3.günü vurun iğneyi dedi 5.günü klomene başla dedi.bilmiyorum valla dün vuruldum iğneyi koldan çok yaktııı yaaaseninkini yaktımı.
hımmm yok cANIM BEN KOLDAN DEGIL GOBEKTEN OLUYORUM...GONAL F 450 MI DOZU ? BITENE KADAR VURULMADINMI IGNEYI BIDE PAHALI BIR IGNE SIGORTADA GECMIYOR.BEN PAZARTESI BASLADIM PAZARTESIYE KADAR VURUCAZ..SONRA YUMURTA ISTENILEN BUYUKLUGE GELDIGINDE CATLATMA IGNESI..EGER ISTENILEN BUYUKLUKTE DEGILSE TEKRAR BIR KUTU DAHA IGNE ALICAM SEN IGNEYE NE KADAR VERDIN :))) INS BEBIS OLUR SANADA BANADA CANIMM
canım ben gonalf 75 aldım sadece bir sefer kullan dedi doktor.58 tl idi.bugün de klomene başladım bakalım.
anladım canım senın farklı yontem .benım 1 hafta vuruldum ıgneyı 75mm basladık .bakalım yumoslarım buyumusmu yarın tekrar gıdıcem. batın kac :) beklemek cok zor benım 9 temmuzda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?