klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalanlar yardım edin ?

Canım hsG den hiç korkma anestezi alarak çektirdim çok şükür açık da çıktı.korkacsk bir işlem değil ben gozumde çok buyurmuştur şimdi diyorum iyi ki daha çok beklememisim

Selam arkadaşlar ben de yıllardır pcos var . Endokrin doktoruna gitti metformin verdi ama ağır geldiği için o zaman kullanmadım.Bu ocakta kullanmaya başladım adetlerim düzeldi ve 5 kilo verdim. Bu ayda ilk defa klomen kullandım şimdi hamileyim daha yeni tabi ama kanda çıktı.

hayırlı olsun cnm kilo vermen iyi olmuş ben de kilo vermiştim ama şu an 22 haftamda verdiğim kiloları geri aldım.

Mrb bn araniza yeni katildim bende pco hastasiyim.. unsilin direnci ve tiroid degerim yuksek yaklasik 6 aydir tedavi oluyorum yumurtlama icin fakat unsilim ve troid icin yeni 10 gundur ilaca basladim.. bir catlatma ignesi oldum olumsuz oldu.. simdi ikinci denemedeyim 6 gun oldu yinede cok umutsuzum cok mutsuzum

Senin durumunda olan bir arkadaşım vardı ilaçlarını kullanmaya devam et. O da birkaç sefer denedi şimdi 7 aylık hamile. Sakın ümitsizliğe kapılma. Troid ilacına daha yeni başlamışsın troid yüksekliği düşüğe sebep olur ama ilaca başlaman iyi arkadaşımda kaç ay tedavi gördü troidi sonradan anlaşıldı ilacını da kullanınca bir kaç ay sonra hamile kaldı. Bir de doktoruna gliforu danış hem insülünü dengeliyor hem de yumurtlamayı sağlıyor.

Canım hsG den hiç korkma anestezi alarak çektirdim çok şükür açık da çıktı.korkacsk bir işlem değil ben gozumde çok buyurmuştur şimdi diyorum iyi ki daha çok beklememisim
Tedirgin oldum açıkcası çoğu kişi aynı şeyi söyledi senin gibi hissetmiyosun bi şey kolay bir işlem dediler bakalım bekliyoruz adet olmayı inşallah olmam.

Mrb canim ben zaten gliforle triod ilacina ayni gun basladim bugun 11 gun oldu iste aylardir yumurta takibi icin gidip geliyodum ama. Troid ve unsilin icin ilac kullanmiyodum .. umitsiz olma diyosun canim saolda inanki kolay deil

Son düzenleme:
Tedirgin oldum açıkcası çoğu kişi aynı şeyi söyledi senin gibi hissetmiyosun bi şey kolay bir işlem dediler bakalım bekliyoruz adet olmayı inşallah olmam.
Hic korkma canim ben anestezisiz cektirdim cok azcik acidi ayaklarim biraz titredi o kadar :) oda panikten olsa gerek kastim kendimi ilk sefer sonra rahatladim zaten kisa suruyo 10 15 dk .

Merhaba bende klomen kullandım ve bıtınce catlatma ıgnesi oldum doktorum 12,gun tahlıl yaptır dedi ben 11.gun yaptrdım sabah kanda 2 cıktı aksam gtti 4 cıktı aynı gun ıcınde yukselmıs gebelık testi yaptım 4 kere ikinci cızgı jepsınde silik cıktı ve belırtılerın hepsi var kızlar sizce varmıdır 14.gun tekrar kan vereyım dedim Allah olmayan herkese nasıp eder insallah

Kızlar ben yeni aranız a katıldım 5 yıldır evliyim dört hamileliğim oldu 3 tanesinin kalbi durdu kürtaj oldum bir tanesi doğdu 2 gun yaşadı yani hep kayıp larım oldu şimdi çok istiyorum yeniden hamile kalmak bunun için klomen kullandım catlatma iğnesini vuruldum sizce nekadar zaman sonra gebelik olur ve kesin bunlar ise yarıyor mu

Canim cok gecmis olsun.. ben klomen ve catlama ignesiyle ikinci ayimda hamile kaldim ama hicbjr sorunum yoktu bebeklerini kaybetme nedenini aradtirmadimi doktorlar neyden oturu oldu disukler ve dogum sonrasi ölum

Sağol cnm hamile kalmadan çok sevindim inşallah bende kalırım 3 gün oldu iğneyi vurdum ve dusuklerimin sebebi bulunmadı Kayseri'de araştırma yapıldı ama neden olduğu bulunmadı bebeğimi ölmesine erken doğum akciğeri gelişmemişti cnm

Insallah su mubarek gunlerde rabbim kucagini doldurur umidini kaybetme

Merhabalar bu ay klomen kullanfim ve catlatma ignesi oldum erken gebelik testi yaptim adete 5 gun kala negatifti ama kasiklarimda hic olmayan sizilar var arada sanki kasiklarimda bisey oynuyo yer degisiyo gibi hissesiyorum birde sol gosgsumde bicak saplamasi gibi bir sizi var acaba gebelik olabilirmi

Kızlar slm öncelikle hayırlı Bayram'lar. Kandil'de bu site de bulunan ve çocuk Özlem'iyle yAnıp tutuşan herkese dua ettim. Allah kabul eder inş. Bugün iğnenin 13. Günüydü test yaptım pozitif çıktı elhamdulillah. Yani 13. Günde 6.50 lerdeydi. İki gün sonra tekrarla dediler bu değerin iki katına çıkması lazımmış. Nolur bana dua edin arkadaşlar...

İnşallah istediğin gibi olur cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…