klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalanlar yardım edin ?

Ewet . Ben polikistik over hastasiyim . Bir seneden fazla ugrastik. En son klomen onerildi ilk yumurtam saglikli olmadgindan catlama ignesi vermedi.ondan sonraki ay klomen sonrasi saglikli buldu yumurtami catlama ignesi verdi .
Peki klomenden önce nasıl bir tedavi oldun ben de pcosluyum doktora gittiğimde direk femera ve catlama ignesi ile basladik

bende pko luyum aynı senın gıbı bır sene ugrastık olmadı banada femera verdı yumurtam olusunca catlatıldı bugun 10. Gunum
İnsallah tutar. Tutmazsa da umudunu yitirme tekrar dene . Ben igneden bir gun once ve bir gun sonra birlikte oldum. Catlama akintisini gordum ilk kez , onun ertesi gunu ikinci birlikteliimi oldum yani.

Peki klomenden önce nasıl bir tedavi oldun ben de pcosluyum doktora gittiğimde direk femera ve catlama ignesi ile basladik

Valla benim ole bi surecim olmadi desem yeridir. Adetim 2 ay gectii de oldugu icin dr bana her seferinde adet sokturucu veriordu , artik 3 veya 4. Gidisimden sonra bana dedi ki e artik tedavine baslayalim... ben sok oldum . Tedavi surecim baslamamis bile..
Ondan sonra aldim butun dosyalari normal devlet hastabesinin infertilite bolumune gittim, gider gitmez bana adetin 5. Gunu icmem icin klomen verdi...

kızlar çatlatma iğnesini vurulduğum gün dahil 7. günü. karnımda regli olacağınız zaman ufak ufak ağrılar olur ya onun gibi ağrı var .normal mi acaba? siz de bu iğnenin nasıl etkileri oldu?

kızlar çatlatma iğnesini vurulduğum gün dahil 7. günü. karnımda regli olacağınız zaman ufak ufak ağrılar olur ya onun gibi ağrı var .normal mi acaba? siz de bu iğnenin nasıl etkileri oldu?
Aynı gündeyiz benimde iğne olalı 7. Gunum. Sag kasıgıma ara ara batmalar giriyo. Goguslerim acımaya başladı. Adet belirtiside olabilir gebelikte ikisi çok benziyormuş. Daha cok var test zamanıma adete cok merak ediyorum kafayı yedim artık.. Umarım bu ağrılarımızın sebebi kist değildir en büyük korkum bu! Bir kere oldu çünkü çok ağrımıştı. Ne diyelim hayırlısı neyse o olsun

Çatlatma iğnesinden sonra kist oluşma imkanı oluyormuş mu?? çünkü bende kist yoktu doktor öyle söylemişti. kaçıncı gün test yapıcaksın pekii ben en son 14unde reglı oldum daha cok var ya

Çatlatma iğnesinden sonra kist oluşma imkanı oluyormuş mu?? çünkü bende kist yoktu doktor öyle söylemişti. kaçıncı gün test yapıcaksın pekii ben en son 14unde reglı oldum daha cok var ya
Klomenle yumurtalar asiri uyarildigi zaman catlamiyor ve kist yapior benim gecen ay oyle oldu ara verdik normal denedik olmadi bu ay yine kist duruyo 4cm den 2cme dusmus ama artik deniycez dedi. En buyuk yan etkisi kist yapio. Kistin olustugu ay cok agrilarim
Oldu doktora dedim bu sefer deisik agrim sancim oldu kistmi oldu acaba dedim yok dedi deildir bi bakti ki kist. Kist oldugu muddetce hamilelik sansi azaliyor ama yinede kismet 10 kasim gbi adet donemim. Beklemedeyim.

oyle ağrım falan yok ınşallah kist yapmaz.. benımde 10-12 gibi hastalanmam lazım inşallah aynı zamanlarda güzel haberler verırız bırbırımıze :)

oyle ağrım falan yok ınşallah kist yapmaz.. benımde 10-12 gibi hastalanmam lazım inşallah aynı zamanlarda güzel haberler verırız bırbırımıze :)
inşallah.. Benimde o dönemler çatlatma iğnesi yumurtlamayı gerçekleştirdiği için hiç şaşmıyor günlerim ayın 14unu gorursek çok iyi :) çok ama çok istiyorum dayanamıycam yapcam test diye korkuyorum. Ama yapmıycam ü. Sen ne hissedyosun bence bu ayda yok gbı hissediyorummm

Merhaba arkadaşlar bende pcoluyum 13 yıllık evliyim bir oğlum var. 6 yıldır ikinci çocuğu istiyoruz . Ben kendiliğinden hamile kaldım 3 kez hepsi düşükle sonuçlandı 3 aydırklomen+otriville tedavisi görüyorum bu ay 19,18,18,17mmboyutları nda 4 yumurtam oluştu cuma günü catlatma iğnesioldum ama ben cumartesi çok kötü grip oldum o gün ilişki olmadı cuma ve pazar oldu pazartesi doktorum çağırdıyumurtalar catlamis dedi progesteron fitil verdi şimdibekleme süresindeyim. Gögüslerimde sşişlik uçları acıyorkasıklarımda br doluluk hissi var sulu akıntı var birde ara arabulantı var sizce tutmusmudur beklemek çok zor allahhepimize kolaylik, kucaklarimiza sağlıklı evlatlar versin

açıkçası bahsettiğim gibi benim herşey çok hızlı geliştiği için pek bişi hissedemiyorum akışına bıraktım hayırlısı ne zaman ise o zaman olsun diyorum.

35, post: 43315775, member: 705790"]Aynı gündeyiz benimde iğne olalı 7. Gunum. Sag kasıgıma ara ara batmalar giriyo. Goguslerim acımaya başladı. Adet belirtiside olabilir gebelikte ikisi çok benziyormuş. Daha cok var test zamanıma adete cok merak ediyorum kafayı yedim artık.. Umarım bu ağrılarımızın sebebi kist değildir en büyük korkum bu! Bir kere oldu çünkü çok ağrımıştı. Ne diyelim hayırlısı neyse o olsun[/QUOTE]
Benimde ayni zamanda çatlatma iğnesi oldum hadi hayırlısı siz hangi gün test yapacaksını z

Arkadaslar sabirli olun, test felan yapmayin erkenden . Bugun yeni bir sey daha ogrendim bu catlama ignesi gebelik hormonuyla esdeger oldugu icin beta hcg nin yukselmesine sebep oluor . Ve yaklasik 10-11 gun kadar etkisi devam ediyormus bizzat dr soyledi.

Merhaba insallah guzel sonuc alirsiniz insallah tutmustur

Kizlar adetime 4 gun var catlatma ignesi vuruldum klomen kullandim rahim filmi cektirdim. Erken gebelik testi alip yapsam mi yapmasam mi karar veremiyorum. Bana bir sey diyin

Kizlar adetime 4 gun var catlatma ignesi vuruldum klomen kullandim rahim filmi cektirdim. Erken gebelik testi alip yapsam mi yapmasam mi karar veremiyorum. Bana bir sey diyin
Dayan bence 4 gunde olsa o supheyle yasamak negatif olmasindan iyidir. Bende catlatma ignesiyle 3. Denemedeyim ilki kimyasal gebelik oldu 2. 4cmlik bir kist 3. Husran bugun dayanamadim bende adetime 7 gun var yaptim idrarda sonuc negatif. Belki erken oldu blmiorum ama umudum yok alistim yani artik cok uzuluyorum. Bugun yaptigim testte cooook silik bi cizgi gordum sizde gorebilcekmisiniz blmiorum bildigim bisey varki ben artik kafayi yedim :)

Eklentiler

• image.jpg
    136,3 KB · Görüntüleme: 452
Demem o ki biraz daha dayan bence cok net bilgiler vermiyo idrar ama kan testi 1 gunluk gebeligi bile gosterirmis doktor oyle dedi..

açıkçası bahsettiğim gibi benim herşey çok hızlı geliştiği için pek bişi hissedemiyorum akışına bıraktım hayırlısı ne zaman ise o zaman olsun diyorum.
Dayanamadim bugun idrar testi yaptim. Sonuc negatif. Gerci erken ama hep negatif gormekten alistik artik sende durumlar nasil? Testin fotoyu atiyim silik cizgi gorcekmsim bklim. İgnenin etkiside olabilir. Aman yoruldum artik

Eklentiler

• image.jpg
    136,3 KB · Görüntüleme: 170
Dayanamadim bugun idrar testi yaptim. Sonuc negatif. Gerci erken ama hep negatif gormekten alistik artik sende durumlar nasil? Testin fotoyu atiyim silik cizgi gorcekmsim bklim. İgnenin etkiside olabilir. Aman yoruldum artik

valla bende cumartesi kan testi yaptırdım test sonucuna guvenemem dıye olumlu birşey yok malesef bende de zaten pazarda regl oldum.kısmet değilmiş nabalı.şimdiki süreç nasıl olucak peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…