klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalanlar yardım edin ?

Insallah olmazsin canim ya..ben bugun dahada kotuyum sancidan kimildayamiyorum zaten her adet donemim sancilarla gecio ignelerle ayakta duruyorum buda ole olcak galiba kirmizi gelsin hastanelik olurum yine :-( agri kesici ilaclar fayda etmio hic

Selam canim şuanda ağlayarak yazıyorum maalesef azonce bende adet oldum cok Üzgünüm cok kötüyüm aynen teselli verirken ayni aciyi yasiyoruz ( cok Üzgünüm çok. ..

Kizlar benim 15 gun once baslayan gogus agrilarim devam ediyor kasiklarimda arada agriyor bebek olurmu bilmm ama olmazsa adetimden 10 gun sonra sogan suyuna baslayacagim cok faydali arastirdim internetten o ayda olmazsa ardindan incir kurunu deneyecegim

Selam canim şuanda ağlayarak yazıyorum maalesef azonce bende adet oldum cok Üzgünüm cok kötüyüm aynen teselli verirken ayni aciyi yasiyoruz ( cok Üzgünüm çok. ..

Evet bende agladim yaa moralim 0 .. bu ay hic bise yapmicam doktora gitmicem biktim artik nolcaksa olsun .. sen ne yapcaksin yine klomen mi deniceksin canim cok uzme kendini

Mrb bende bu ay tedaviye basladim gecen hafta serophene kullandim bugun pregnly catlatma ignesi vuruldum iki taNe birlikte ayni anda

mrb cnm. teşekkür ederim cevapladığın için. iğne vurulduktan sonra karın ağrıları yaşadın mı? ben iğne vurulduğumdan beri karın ağrısı yaşıyorum. yan etkisi mi oldu yoksa üşüttüm mü bilmiyorum.

Bugun ıgneyı vurulalı 15.gunum dun test yaptım negatıf cıktı (((( nasıl uzgunum anlatamam sıze cok caresız kanatsız hıssedıyorum kendımı halbukı belırtılerım sankı olumlu gıbıydı bel agrım sol kasıgımda batar derecesınde agrı ıdrarımın koyu olması akıntı (((

kızlar klomen kullandım bitti kaç gün sonra çatlatma ignesini yapabilirim bilgisi olan varsa yazsın teşkkürler..

kızlar klomen kullandım bitti kaç gün sonra çatlatma ignesini yapabilirim bilgisi olan varsa yazsın teşkkürler..

selam semıyra catlatma iğnesini öyle bizim söyleyeceğimiz zamana göre yapamazsın..:26:

Doktorun klomen bittikten sonra yumurta takibi yapacak yeterli büyüklüğe geldiğinde

çatlatma iğnesinin tarihini saatini ve sonrasında yapman gerekenleri söyleyecek

sakın olaki kafana göre yapma iğne falan allah korusun kötü sonuclar olur.

Evet bende agladim yaa moralim 0 .. bu ay hic bise yapmicam doktora gitmicem biktim artik nolcaksa olsun .. sen ne yapcaksin yine klomen mi deniceksin canim cok uzme kendini

Ben halen şoktayım desem yeridir atlatamadım toparlayamadım kendimi.

Bi kere çok mutsuzum hiçbişey yapmak istemiyorum kimseyle görüşmek istemiyorum.

Kimse beni ne arasın ne sorsun ne gelsin ne gitsin istiyorum...

Canım ben klomen+ganolf iğne kullanmıstım bu ay...

Sadece hapla büyümüyor yumurtam...

İnan mecalim kalmadı benimde yeniden doktor yoluna koyulmak herseye silbastan baslayacak.

Ama doktorum çok iyi ve bana tedaviye başladığımızda demiştiki,

Brownim bu iş sabır işi zamanda alabilir hemende olabilir..

Eğerki tedavini yarıda bırakıp aylar sonra yeniden gelirsen bu defa ben seni kabul etmem dedi.

Şimdi hiç gidesim yok ama doktorumu kaybetmekten korktugum için gidicem.

Birde bukadar zaman geçti halen olmadı koca 4 yıldır mücadele ediyorum..

Daha fazla zaman kaybedemem.gücüm kalmadı benim allah duysun sesimizi...

Bence canım sende toparlan ve zaman kaybetmeden yeniden git doktora ara verme.

ara verdikce insan soğuyor yasadıkları aklına gelıyor ve daha cok uzaklasıyor tedavıden.

üzülme diycem saçma olacak biliyorum,yürekten hissediyorum acını

aynı durumdayız çünkü...

Mrb arkadaslar ben de 2aydir serophene adlı ilaci kullanıyorum ve pregnly catlatma iğnesi vuruluyorum. Bu igneyi 3 gün arayla ayda 2 tane vuruluyorum 2 tane igne vurulan varmi bir zarari var mıdır

Selam ocean,

Bende bu ay iki tane çatlatma iğnesi ovitrelle vuruldum aynı anda aynı saatte..

doktorunun 3 gün arayla yapmasının vardır bir sebebi..

Yasayacagın muhtemel ağrılar,
karın agrısı, bel ,yumurtalık agrısı ,göğüslerde şişkinlik, aşırı hassasiyet bunlar normal..

Korkma üşütmedin iğnelerin yan etkisi bunlar etkisi 12 gün kadar sürüyor...

Yinede tedavi sürecinde olduğundan kendine dikkat etmelisin sıkı giyin üşütmemeye gayret et.

Özellikle ayaklarını sıcak tut canım.

Bizlerin bu ay olmadı ama umarım sen iyi haberlerini verirsin bizlere.

rıca edrım canım evet hala yasıyorum sol tarafımda bı agrı var yan etkısı de olabılırmıs bende yumurtalar catladıgından agrı oldugunu dusunuyorum..

rıca edrım canım evet hala yasıyorum sol tarafımda bı agrı var yan etkısı de olabılırmıs bende yumurtalar catladıgından agrı oldugunu dusunuyorum..

Mrb cnm insallah yaşadığımiz bu sıkıntılar en kisa zamanda sona erer hayirlisiyla bebeğimizi kucağımiza aliriz

İnşallah canim. allah hepimize saglikli evlatlar nasip etsin

]Kizlar agrilarm icin doktora gittim bat 12 subat ve kasiklarim belimde agri vardi kardesim zorla dokt goturdu gittim tahlil yapmadi ama gebelikte gorwmedim dedi yine kist vaemis ama hic bu hale gelmemistim usutmede yok dedi ya cok uzuldum ama yinede gebelik gecince test yap dedi Allahim sabir ver[/QUOTE]

ayın 31 inde çatlatma iğnesi oldum ve 4 ünde gebelik testi baktım silik bir çızık var dı idrar testinde ama sonra beta hcg baktırdım oda 51,4 çıktı ... ve tekrar ayın 6 sında beta hcg baktırdım 23,6 ya düşmüş acaba hamile değilmiyim kii :18:

Catlatma ignesinin etkisi pozitif sonuc almis olmaniz...igne yaptiktan sonra 12gunde enaz etkisi geciyor siz 4gun sonra yaptiginiz icin pozitif görünüyor ve kandada cikiyor.

canım sonuç aldın mı merak ettim.. meleğin seninledir inşallah.. ben çarşamba günü laparoskopi oldum.

canım ben laparoskopi oldum çarşamba günü. içim öylesine rahatladı ki. tüplerimde sorun yokmuş ne yapışıklık nede tıkanma tertemiz herşeyin hiçbir engelin yok dedi. öylesine sevindim ki bunu duyduğuma. tabi bana kapalı diyen doktorada bir hayli öfkelendm işini doğru düzgün yapmayan çok doktor var maalesef. şimdi bebeğimin gelmesini daha rahat bekliyorum içimdeki o büyük sıkıntı gitti allahıma şükürler olsun. inşallah birgün meleğimizin müjdesini alırız hayırlı ve sağlıkla.. buna inanıyorum olacak olacak inşallah

Canım bende 2 hafta önce laporoskopi oldum sol tüpüm tıkalıydı açıldı 1 tanede kist vardı alındı.doktorum artık hazırsın dedi ama bende pkoda var yani 7,8 ay oldu başlayalı
çok korkuyorum ya çocuğum olmazsa diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…