Insallah olmazsin canim ya..ben bugun dahada kotuyum sancidan kimildayamiyorum zaten her adet donemim sancilarla gecio ignelerle ayakta duruyorum buda ole olcak galiba kirmizi gelsin hastanelik olurum yine :-( agri kesici ilaclar fayda etmio hic
Test almama bile gerek kalmadi oldum canim adet kotuyum uzgunum napcam bilmiorum burdaki arkadaslara teselli veriodum ama simdi ayni aciyi yasiorum nasip ..bu ay hic ilacsiz falan o otlari icicem ise yaradi baksana gunumde oldum bunada sukur Allahim hayirlisini versin ..
Selam canim şuanda ağlayarak yazıyorum maalesef azonce bende adet oldum cok Üzgünüm cok kötüyüm aynen teselli verirken ayni aciyi yasiyoruz( cok Üzgünüm çok. ..
Mrb bende bu ay tedaviye basladim gecen hafta serophene kullandim bugun pregnly catlatma ignesi vuruldum iki taNe birlikte ayni anda
kızlar klomen kullandım bitti kaç gün sonra çatlatma ignesini yapabilirim bilgisi olan varsa yazsın teşkkürler..
Evet bende agladim yaa moralim 0 .. bu ay hic bise yapmicam doktora gitmicem biktim artik nolcaksa olsun .. sen ne yapcaksin yine klomen mi deniceksin canim cok uzme kendini
Bugun ıgneyı vurulalı 15.gunum dun test yaptım negatıf cıktı(((( nasıl uzgunum anlatamam sıze cok caresız kanatsız hıssedıyorum kendımı halbukı belırtılerım sankı olumlu gıbıydı bel agrım sol kasıgımda batar derecesınde agrı ıdrarımın koyu olması akıntı (((
Mrb arkadaslar ben de 2aydir serophene adlı ilaci kullanıyorum ve pregnly catlatma iğnesi vuruluyorum. Bu igneyi 3 gün arayla ayda 2 tane vuruluyorum 2 tane igne vurulan varmi bir zarari var mıdır
mrb cnm. teşekkür ederim cevapladığın için. iğne vurulduktan sonra karın ağrıları yaşadın mı? ben iğne vurulduğumdan beri karın ağrısı yaşıyorum. yan etkisi mi oldu yoksa üşüttüm mü bilmiyorum.
rıca edrım canım evet hala yasıyorum sol tarafımda bı agrı var yan etkısı de olabılırmıs bende yumurtalar catladıgından agrı oldugunu dusunuyorum..mrb cnm. teşekkür ederim cevapladığın için. iğne vurulduktan sonra karın ağrıları yaşadın mı? ben iğne vurulduğumdan beri karın ağrısı yaşıyorum. yan etkisi mi oldu yoksa üşüttüm mü bilmiyorum.
rıca edrım canım evet hala yasıyorum sol tarafımda bı agrı var yan etkısı de olabılırmıs bende yumurtalar catladıgından agrı oldugunu dusunuyorum..
Selam ocean,
Bende bu ay iki tane çatlatma iğnesi ovitrelle vuruldum aynı anda aynı saatte..
doktorunun 3 gün arayla yapmasının vardır bir sebebi..
Yasayacagın muhtemel ağrılar,
karın agrısı, bel ,yumurtalık agrısı ,göğüslerde şişkinlik, aşırı hassasiyet bunlar normal..
Korkma üşütmedin iğnelerin yan etkisi bunlar etkisi 12 gün kadar sürüyor...
Yinede tedavi sürecinde olduğundan kendine dikkat etmelisin sıkı giyin üşütmemeye gayret et.
Özellikle ayaklarını sıcak tut canım.
Bizlerin bu ay olmadı ama umarım sen iyi haberlerini verirsin bizlere.
Mrb cnm insallah yaşadığımiz bu sıkıntılar en kisa zamanda sona erer hayirlisiyla bebeğimizi kucağımiza aliriz
ayın 31 inde çatlatma iğnesi oldum ve 4 ünde gebelik testi baktım silik bir çızık var dı idrar testinde ama sonra beta hcg baktırdım oda 51,4 çıktı ... ve tekrar ayın 6 sında beta hcg baktırdım 23,6 ya düşmüş acaba hamile değilmiyim kii :18:
canım sonuç aldın mı merak ettim.. meleğin seninledir inşallah.. ben çarşamba günü laparoskopi oldum.Elde deil biliyorum ama uzulme canim kafana takma strese girdikce iice olmuo bidahiki aya de ve umudunu yitirme ..benimde bi iki gunum kaldi agrilarim artti olucam sanirim.daha simdiden uzuluorum sana diorum ama kendimde ayniyim ama dua edelim sabir edelim hayirlisini isteyelim
Nedemek olmalımıyım tabiki olacaksın Hamd olsun bu senın derdinin dermanı olacak inşallah canım bnım ya bunu buyutme gozunde kız sen dogumu nasıl yapcan ozaman bundan korkuyosan hahahahah ... tereddut dahi etme en kısa zamanda olmak için elinden geleni yap benım yengemdede aynı osrun vardı tedaviden 1 ay sonra sonucunu aldı çok şükür ... Senınde Muradına ermen dilegiyle canım ....
Kitabı da yaz canım bende ona bakıyım
Canım bende 2 hafta önce laporoskopi oldum sol tüpüm tıkalıydı açıldı 1 tanede kist vardı alındı.doktorum artık hazırsın dedi ama bende pkoda var yani 7,8 ay oldu başlayalıcanım ben laparoskopi oldum çarşamba günü. içim öylesine rahatladı ki. tüplerimde sorun yokmuş ne yapışıklık nede tıkanma tertemiz herşeyin hiçbir engelin yok dedi. öylesine sevindim ki bunu duyduğuma. tabi bana kapalı diyen doktorada bir hayli öfkelendm işini doğru düzgün yapmayan çok doktor var maalesef. şimdi bebeğimin gelmesini daha rahat bekliyorum içimdeki o büyük sıkıntı gitti allahıma şükürler olsun. inşallah birgün meleğimizin müjdesini alırız hayırlı ve sağlıkla.. buna inanıyorum olacak olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?