Anlatayım tabii Canım,
4 Yıldır evliyim 25 yasındayım 3 yıldır bebeğimiz olmuyor..
Klomen serophene vb ilaçlar fayda sağlamayınca
iğne tedavisine başladık yumurta oluşumu için..
İleri derecede pcoluyum..bu ay rahim filmi çekildim
tüplerde tıkanıklık varmiş işlem esnasında şükıürler olsun açılmış..
Ganol f iğnelerimi her gün yaptım istenilen büyüklüğe geldi yumurtalarım 3 adet olmuş
20 ocak çatlatma iğnemi oldum ve doktor 15 gün sonra det tarıhın demişti..
Düzensiz adetlerim olduğundan nezaman olacagım belirsiz normalde ..
Doktorun bi bildiği var demekki catlatma iğnesinden 15 gün sonraya adet tarıhın dedi..
3-4 şubatı bekliyorum Canım ama ben adet olmıycam inşallah..
Belirtilerimi sorarsanda şuanda hamileliği birak adet olacagıma dair belirtimde yok
Umutsuzum ama o amalar hiç bitmiyor işte...Rabbim nasip edermi bilmem bu ay.
Yoksa aşılamaya geçilecek ve çok korkuyorum.
böyle işte canım benim..
sende anlatır mısın kendini bende kaçırmıs olabilirim
canım benim inş Rabbim gönlüne göre verecek bu ay regli olmayacak bebişini kucaklamak için gün sayacaksın balım bende de şöyle ;
bir yıldı doktor kontrolundeyiz fakat rutin öylesine gibi yani bende anlamadım o kısmınıçünkü biizm doktorda iş yoktu ilk gittiğimizde simir testi yaptı herşey normal dedi yumurtalarıma baktı sorunyok dedi ancak herhangi bir test yapılmadı buay artık birşey yyapalım boşyere ne bekliyoruz dedim aşılama önerdi direk bende olmaz çatlatma iğnesi denemek istiyorum ben madem bir sorun yok ( yani test yapmadan nasıl anladı onuda bilmiyorumda ) tek orun sperm il eyumurtayı buluşturmak ise aşılamaya gerek yok çatlatma iğnesi olsun dedim geçen ay yaptırmıştık iğneyi ancak 26 ocakta kırmızı kartı yedim:2: ne yazıkki anlayacağın o ki bir yıl bu doktoru bekleyerek hata yaptım şimdi bu ay doktoru değiştiiryorum yeni bi rdoktordan randevu aldım kısmet bakalım artık bende de durum bu tatlım
Doktor seçimi gerçekten çok önemli. .benimde mersinde gitmedigim doktor kalmadi bu süreç içerisinde ama ancak şimdiki doktorumu bulana kadar digerleri hep bastan savma tedaviler uyguladilar tipki sana yaptiklari gibi tahlilsiz iyi olduguma karar verende vardi asla asla olmaz diyende..böylece deneme tahtasina döndüm. ..simdiki doktoruma cok güveniyorum bu ay bebeğim olur ya da olmaz bilmiyorum ama enazindan doktorumun elinden geleni yaptığına inaniyorum..sanada tavsiyem ilk muayenede kafana yatmayan doktorda tedaviye baslama..guvenmezsek olmuyor çünkü.
Canim bende misafir var giremiorum ayrica agrilar iice siddetlendi mahvoluyorum karnim belim zor bi adet donemi beni beklio hissediorum bebisim olsa yapmazdi heralde bu kadar kiyamazdi annesinesende ne var yok
Mrb arkadaslar ben de 2aydir serophene adlı ilaci kullanıyorum ve pregnly catlatma iğnesi vuruluyorum. Bu igneyi 3 gün arayla ayda 2 tane vuruluyorum 2 tane igne vurulan varmi bir zarari var mıdır
selam canım bende beklemedeyım halen dün biraz adet olcak gibi kasık agrım ve bel agrım vardı..
Bugün hic bir agrım sızım yok bakalım hayırlısı
Insallah olmazsin canim ya..ben bugun dahada kotuyum sancidan kimildayamiyorum zaten her adet donemim sancilarla gecio ignelerle ayakta duruyorum buda ole olcak galiba kirmizi gelsin hastanelik olurum yine :-( agri kesici ilaclar fayda etmio hic
Off kiyamam canim benim. ..senin bat nezaman
Canim bende misafir var giremiorum ayrica agrilar iice siddetlendi mahvoluyorum karnim belim zor bi adet donemi beni beklio hissediorum bebisim olsa yapmazdi heralde bu kadar kiyamazdi annesinesende ne var yok
1 subatti canim 2 gun gecikmem var bakalim hayirlisi pco lu oldugum icin hic duzenli adet goremiyorum o yuzden umutlu deilim sancilarda mahvediyo bi yandan olcam sanirim .senin 3-4 du demi
mrb canım bende 2 senedır uğraşıyorum bu ay klomende 2. ayım artı ovıtrell vurundum doktorum yumtam 22mm olunca bu ay onerdı ayın 24. unde vuulmstum ıgneyı bugun 10. gunum bıçak gıbı gırıp çıkan bı agrı var sende de oldumu ıgnenın etkısımı bu ayrıca kendımı cok yorgun ve sıskın hıssedıyorum umutlanmalımıyım acaba ıgnedenmı açıkçası ıkılemde kaldımm cok zor bı surecteyız rabbım hayrlı evlatlar nasp etsın hepımıze
günaydın kızlar herkese sendromsuz bir pazartesi diliyorum
Evet canım 3-4 şubat bende pcoyum hep düzensizdir normalde
ama tedavide olduğumdan catlatma iğnesi vs zamanında gelmesi gerekiyor..
Anladim canim insallah adet olmazsin bebegin senledir ben test alcam bugun ..yarin sabah yapcam bu sancilar adet sancisi gibi icimden bi ses adet olcan dio ama yinede alip yapmak istiorum yarin 3.gunum gecmis oluo yapmalimiyim sence yoksa cuma mi yapim nasi bekliceksemm sabir Allahimm :)
ben güya bu ay test almadım almayacaktım ama yakın arkadasım benden ıstedı ona goturecektım
ben gecıkınce oda eczaneyı aramıs eve istemiş cocuk benden önce götürmus..
Bende üzerine gidince kendisi yapmıs negatıf..dogal olarak aldıgım test yıne bana kısmet oldu.
benım ılk günüm oldugundan yapmıycam sabremeye calsıyorum..az once sılındım sarı kahve gibi bi leke geldi.
tekrar sıldım yok bısey...
umarım adet olmayız sende bende..bence bekle canım bıraz sımdı cıkmazsa bıde erken yaptın falan dıycez.
çıkarsada harıka olur tabıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?