- 20 Ekim 2016
- 1.679
- 2.914
- 133
Çok kötü bacağım çekiliyor sanki karnımın alt kısmı ağrıyo adet olacak gibi benim 11 yaşında kızım var onda böyle olmamıştı iğnemi yapıyo acaba
Can'ım inşallah değerin yükselmiştir bizde heberdar et Allah gönlüne göre versinAdet olcak gibi agri hamilelikte de olur benm onceki gebeliğimde olmustu smdi de ara sira oluyor.bakalm kan vercem bugun insaallah yukselmistr saglikla.insaallah sen de gebesindir canim
Can'ım inşallah değerin yükselmiştir bizde heberdar et Allah gönlüne göre versin
Ayyyy masallah canimmmmm:) darisi basimiza insallah yaaaaa sen kacinci gunlerde test yapmistin canim. Ben de bu hafta ici yapsam mi test diyorum bugun 11. GünümSonucum çıktı canimm67 olmuuss
Çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza ben çok ümitli değilim ama inşallah diyelimSonucum çıktı canimm67 olmuuss
Can'ım senlen aynıyız benim geçen pazar günü çatlamıştı cuma iğnemi vurulmuştum 17. Günü 19 mm biri diğerine 15,5 mm olmuştu yani geç oldu adet olacaksam ne Zaman olacağımı bile tahmin edemiyorum normalde 28 günde bir adet olurum ama klomenle bile geç çatladı normalde yumurta çatladıktan 14 gün sonra regly olursun ben hiç anlayamadımAyyyy masallah canimmmmm:) darisi basimiza yaaaaa sen kacinci gunlerde test yapmistin canim. Ben de bu hafta ici yapsam mi test diyorum bugun 11. Günüm
Ayyyy masallah canimmmmm:) darisi basimiza insallah yaaaaa sen kacinci gunlerde test yapmistin canim. Ben de bu hafta ici yapsam mi test diyorum bugun 11. Günüm
Can'ım çatlatma iğnesini adetinin kaçıncı günü oldunSagol canim benimm Allah herkesin gonlunun guzelligini versin kucagimizi bos birakmasin.ben 11.gun gordum silik cizgiyi 12.gun tekrarladm daha koyuydu kan verdm 23 çıktı.bugun 14.gun 67 çıktı.sen yapmaya basla ama çizgi cikmazsada uzulme daha cikmayabilir
Tamam cankm o zaman ben de bu hafta içi tahlil yapayim madem :) ben de bebe corasprin kullaniyorum canim ayrica folikasit ve bir tane daha degisik bir hap. Daha once dusuklerim oldugu icin progestan da kullaniyorum. Bakalim insallah bosa cikmaz bu kadar emek dua... Peki yumurtalarin kac mm idi canimSagol canim benimm Allah herkesin gonlunun guzelligini versin kucagimizi bos birakmasin.ben 11.gun gordum silik cizgiyi 12.gun tekrarladm daha koyuydu kan verdm 23 çıktı.bugun 14.gun 67 çıktı.sen yapmaya basla ama çizgi cikmazsada uzulme daha cikmayabilir
Canim Allah büyük ümit etmek lazim.. Benim de biri 17 mm biri 18 mm iki yum. Vardi bir gun daha bekleyip öyle vurdurdum ignemi. Buyuk ihtimal ikisi de gerekli olgunluga ulaştı. Ama ışte kocamla degerlendirme zamaninda problemler yaşadık. Yinede dua ediyorum insallah gebelik olusmusturCan'ım senlen aynıyız benim geçen pazar günü çatlamıştı cuma iğnemi vurulmuştum 17. Günü 19 mm biri diğerine 15,5 mm olmuştu yani geç oldu adet olacaksam ne Zaman olacağımı bile tahmin edemiyorum normalde 28 günde bir adet olurum ama klomenle bile geç çatladı normalde yumurta çatladıktan 14 gün sonra regly olursun ben hiç anlayamadım
Aynı benim gibisin bizde cuma vuruldum c.tesi zorlamayla oldu ama olmadı gibi birşey eşim hastalanacak Zaman'ı buldu pazar günü dr gittim çatlamış ikisinde dedi bir umut belki çatlamamışsa diye gittim bütün gün depresyondaydım gecesi oldu ama tabiki yumurta düşmemişse çok ağladım anlatamamCanim Allah büyük ümit etmek lazim.. Benim de biri 17 mm biri 18 mm iki yum. Vardi bir gun daha bekleyip öyle vurdurdum ignemi. Buyuk ihtimal ikisi de gerekli olgunluga ulaştı. Ama ışte kocamla degerlendirme zamaninda problemler yaşadık. Yinede dua ediyorum insallah gebelik olusmustur
Canm tedavini devlet hastanesindemi yaptiriyorsunCanim Allah büyük ümit etmek lazim.. Benim de biri 17 mm biri 18 mm iki yum. Vardi bir gun daha bekleyip öyle vurdurdum ignemi. Buyuk ihtimal ikisi de gerekli olgunluga ulaştı. Ama ışte kocamla degerlendirme zamaninda problemler yaşadık. Yinede dua ediyorum insallah gebelik olusmustur
Can'ım istanbuldaysan Bakırköy devlet hastanesi iyi diyolar ben gitmedim benim 11 yaşında bir kızım var büyük ihtimal bana yapmazlar zannedersem çocuğu olmayanlara yapıyorlar devlet hastanesindeCanm tedavini devlet hastanesindemi yaptiriyorsun
Ben Şafak hastanesinde yumurta takibi yaptırdım ilk kez 8 aydır olmuyo benim tabiki yaşımda 37 oda etkenCan'ım istanbuldaysan Bakırköy devlet hastanesi iyi diyolar ben gitmedim benim 11 yaşında bir kızım var büyük ihtimal bana yapmazlar zannedersem çocuğu olmayanlara yapıyorlar devlet hastanesinde
Yok canım ozele gidiyorum bursada yaşıyorumCanm tedavini devlet hastanesindemi yaptiriyorsun
Aglamak çözüm olsa aylarca aglayalim canim benim :) dua dua dua.. Bak ne yapalim niliyor musun persembe günü gidip kan tahlili verelim mi :) cunku hep ayni gunlerde ayni işlemlerden gectik. Belki de sende bebis vardir bende yoktur umitsiz olmaAynı benim gibisin bizde cuma vuruldum c.tesi zorlamayla oldu ama olmadı gibi birşey eşim hastalanacak Zaman'ı buldu pazar günü dr gittim çatlamış ikisinde dedi bir umut belki çatlamamışsa diye gittim bütün gün depresyondaydım gecesi oldu ama tabiki yumurta düşmemişse çok ağladım anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?