Tatlım inş bebiş vardır ondandır inş diyelim ama psikolojik falan yada başka bir sebep de olabilir aşırı umutlanma ama olumsuz da düşünme ki psikolojin bozulmasın. inş pozitif sonuç alırsın alırız hepimiz. ilk bebeğin mi olacak?Huriye benimde 11 yada 12 gün m bugün midem bulanuyo bide başım hafif dönüyo acaba etkeni sence belirti için
Hayırlısı canım haklısın inş hamiş kalırızÜzülme hakkımızda Hayirlisi bende bekliyom ama umudum yok gibi
kızlaarrHayırlısı canım haklısın inş hamiş kalırız
kızlaarrbenim bat a4 gün varken yaptırdım 0,9 dr.umu aradım adet tarihinden sonra yaptır dedi ama bendeki umutlar tükendi.. bir sonraki aya kaldı umutlar[/QUOTE
Bence bekle canım..adet günün geçsin öyle yap...
Benimde bugün igneden sonra 12. günüm ama test felan yapmak içimden gelmiyor..Kendimi hamile gibi hiç hissetmiyorum..( sadece sol kasıkta ara sıra küçük bir agrı oluşuyo hepsi bu..gecen ay sadece klomen kullandıgımda cok kötü sancım olmuştu kahverengi akıntım gelmişti..ama sonuç negatifti...bu ay ilk defa igne+klomen hiç bir belirti yok..bu tedavimin 2 . ayı..bakalım hayırlısı..
canım üzülme hakkında hayırlısı olsun ilk iğnemiydi bir de adet gününde mi çıktı bu değer öncesinde yapmanı tavsiye etmem benim de bugün 9. gün adet günümü bekleyecem hayırlısı olsun hepimiz için inşallahyok canım ya sende de ilk iğnede ağrılar olmuş bende de oldu ki hala da devam ediyor ilk iğne olmsı sebebiyle heralde hep bi umut vardı içimde ama yanıldımyok yapmicam test adet olmayı beklicem canım tutsa zaten değer az da olsa yüksek çıkardı 5 çıkma 4 çık de mi 0,9 hüsran yani
haklısın canım da şu an beni görsen sığamıyorum bir yere o kadar üzüldüm ki belki zamanı değil belki hayırlısı böyle ama gel sen bana anlat olmuyor durulamıyorm...Rabbim yardımcımız olsunKız cadi bekledim iki gündür takma hayırlısı Rabbim ol dediği zaman olur biz emek verip gayret gösterelim gerisi allaha kalmış.sonra niye denemedim keşke demeyelim
canım üzülme hakkında hayırlısı olsun ilk iğnemiydi bir de adet gününde mi çıktı bu değer öncesinde yapmanı tavsiye etmem benim de bugün 9. gün adet günümü bekleyecem hayırlısı olsun hepimiz için inşallah
canım üzülme bir dahaki ay olur inşallah benim de geçen ay olmadı çok üzüldüm stres yapma bu ay rahatım bakalım ne olacak hayırlısı olsun hepimiz içinilk iğneydi.. yok iğnenin 15. günü yaptım ama adet gününe de 4 gün vardı eğer oluşmaya başladıysa kanda hemen belli oluyormuş zaten ama zamanla yükseliyormuş..o yüzden benimkisi hüsran
elimde değil canım ya rabbim sizlere nasip etsin inşalllahcanım üzülme bir dahaki ay olur inşallah benim de geçen ay olmadı çok üzüldüm stres yapma bu ay rahatım bakalım ne olacak hayırlısı olsun hepimiz için
canım genelde ilk iğnede pek olmuyor deniyor Rabbim ol derse olur canım sıkma canını her şeyin hayırlısı olsun ben de beklemedeyim tek yumurtam var 22 mm doktor iyi dedi ama bakalım inşallah olur olmazsa bir ay daha deneyip rahim filmi çekilecemelimde değil canım ya rabbim sizlere nasip etsin inşalllah
ya bende bu gün onun araştırmasını yapıyorum canım hsg nin.. özeller 500 ile başladı burda sadece bir tanesi normal 300 anestezi ile 400 dedi .. onun dışında sadece tıp fakültesi çekiyormuş devlette ya da kadın doğum hast. yok. üniversite hast. bize çok uzaak mersinin bir ucu ve iş yerinden izin almam sıkıntı olmaya başladı ayda 2-3 kez kontrollere izin al vs. ay buhranlardayımcanım genelde ilk iğnede pek olmuyor deniyor Rabbim ol derse olur canım sıkma canını her şeyin hayırlısı olsun ben de beklemedeyim tek yumurtam var 22 mm doktor iyi dedi ama bakalım inşallah olur olmazsa bir ay daha deneyip rahim filmi çekilecem
canım bende ücretini bilmiyorum ben şuan özele gidiyorum ne kadar der bilmiyorum inşallah gerek kalmaz da 2 ay içinde hamile kalırım :) canım işle birlikte doktor ağrılar inan çok zor seni çok iyi anlıyorum ben de çalışıyorum bugün çok ağrım var ama işteyim eve gidip dinlenmek istiyorumya bende bu gün onun araştırmasını yapıyorum canım hsg nin.. özeller 500 ile başladı burda sadece bir tanesi normal 300 anestezi ile 400 dedi .. onun dışında sadece tıp fakültesi çekiyormuş devlette ya da kadın doğum hast. yok. üniversite hast. bize çok uzaak mersinin bir ucu ve iş yerinden izin almam sıkıntı olmaya başladı ayda 2-3 kez kontrollere izin al vs. ay buhranlardayım
seni o kadar iyi anlıyorum ki canım ..ya nesli Allah yar ve yardımcımız olsun yeni yeni kendime geldim sabahtan beri cok sıkkındı..oyle işte bakalım zaman ne gösterecekcanım bende ücretini bilmiyorum ben şuan özele gidiyorum ne kadar der bilmiyorum inşallah gerek kalmaz da 2 ay içinde hamile kalırım :) canım işle birlikte doktor ağrılar inan çok zor seni çok iyi anlıyorum ben de çalışıyorum bugün çok ağrım var ama işteyim eve gidip dinlenmek istiyorum
canım çok geçmiş olsun rapor falan alma imkanın yok mu dinlen biraz canım hsg anestezi vermiyorum ben acımadan çekerim dedi bilmiyorum nasıl olur canım zaten benim çatlatma iğnesinde 2. ayım diğer ay da deneyecez olmazsa çekilecem o da bayramdan sonra ancak olur inşallah gerek kalmaz da bebeğim olurNesli mrb sanırım Hg çektiren kesin ben 3 ay önce 450 ye özelde anestezili çektirdim Anestezi siz yaptirma sakin korkmadan hiç anlamıyo anestezi verdikleri için sol taraf kapalıdi is bende açılmış ilaçla bekliyorum klomen ve ignesi vuruldu bugun 14 gün ama hasta olucam çalışıyorum bende zor oluyo