klomen ve çatlatma iğnesinin kaçıncı denemesinde gebe kaldınız kızlar???

klomen ve çatlatma iğnesinin kaçıncı denemesinde gebe kaldınız kızlar ???

• 3.

OY: 0 0,0%
  • 4.

• 5.

• 6.

• Ankete Katılan
    3
  • Anket Kapalı .

huriye048

Üçüncü meleğimi bekliyorum
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2009
3.990
4.319
40
Slm kızlar ben 2 aydır klomen ve çatlatma iğnesi kullanıyorum ilk ay olmadı bu ay beklemedeyim ama forumlara baktığımda 2. Denemede gebe kalan çoğunlukta sanki. Merak ettim ben de

canım buraya yaz mutlaka sonucu benim daha bugün 7. gün benim daha baya var :)
benim 15. gün ama yaa herkes sonuç bekliyor bende dahil çok heyecan yaptım ben böyle içm içime sığmıyor normalde bu kadar umutlu değildim ama şimdi olumsuz olursa çok üzülürümm

Hayirlisi inş olur bende haberini bekliyorum.birde benim bugün herseyden midem bulanıyor dün temizlik yaptım Usuttum mu diyorum arada kaldım şimdi ya

Hayirlisi inş olur bende haberini bekliyorum.birde benim bugün herseyden midem bulanıyor dün temizlik yaptım Usuttum mu diyorum arada kaldım şimdi ya
tamam canım 1 saate belli olur
üşütmüşsündür canım mide bulantısı vs 2. ayda oluyor die biliyorum

benimde iğneden sonra 11. günüm..beklemek cook zorrrrrr...ara sıra sol kasıgıda ağrı oluşuyor acaba nedennn

Arkadaşlar doktorunuz iğneden kaçıncı gün sonra test yapmanızı söyledi..yada ne zaman yapılır..benimde ilk iğne denemem..

Arkadaşlar doktorunuz iğneden kaçıncı gün sonra test yapmanızı söyledi..yada ne zaman yapılır..benimde ilk iğne denemem..
canım benim dr adet olmazsan demişti ben açıkçası pek de bilgili değildim tamam dedim burdan okudum bir çok şeyi çok şey öğrendim ...bizimle aynı tedaviyi görenler 15 ila 16. gün kesin sonuç verir diyorlardı..ilk iğne benimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…