inş canım benim. ben de 2. Ayımdayım inş pozitif sonuçlanırHenüz ilk çatlatma iğnemi oldum..İnşallah tutmuştur..:)
benim de ilk iğnee bu akşamüstü belli olacakbenim de bu 2. ay inşalah olur bekliyorum hayırlısı:)
canım inşallah olur hakkında hayırlısı olsunbenim de ilk iğnee bu akşamüstü belli olacak
inşallah canım hepimiz içinncanım inşallah olur hakkında hayırlısı olsun
canım buraya yaz mutlaka sonucu benim daha bugün 7. gün benim daha baya var :)inşallah canım hepimiz içinn
benim 15. gün ama yaa herkes sonuç bekliyor bende dahil çok heyecan yaptım ben böyle içm içime sığmıyor normalde bu kadar umutlu değildim ama şimdi olumsuz olursa çok üzülürümmcanım buraya yaz mutlaka sonucu benim daha bugün 7. gün benim daha baya var :)
kan testi yaptrdım da cnm bu gün 1-2 saate sonuç çıkacakKizlar benimde ilk iğne 11 gün neyin sonucunu alicksin
inşallah cnm tamam olmadı die yazarım:)Stunt bende senin sonucu bekliyorum banada yazmaz hayırlısı olur inş herkes icin
tamam canım 1 saate belli olurHayirlisi inş olur bende haberini bekliyorum.birde benim bugün herseyden midem bulanıyor dün temizlik yaptım Usuttum mu diyorum arada kaldım şimdi ya
canım benim dr adet olmazsan demişti ben açıkçası pek de bilgili değildim tamam dedim burdan okudum bir çok şeyi çok şey öğrendim ...bizimle aynı tedaviyi görenler 15 ila 16. gün kesin sonuç verir diyorlardı..ilk iğne benimdeArkadaşlar doktorunuz iğneden kaçıncı gün sonra test yapmanızı söyledi..yada ne zaman yapılır..benimde ilk iğne denemem..