klomen ve çatlatma iğnesinin kaçıncı denemesinde gebe kaldınız kızlar???

klomen ve çatlatma iğnesinin kaçıncı denemesinde gebe kaldınız kızlar ???

• 3.

OY: 0 0,0%
  • 4.

• 5.

• 6.

• Ankete Katılan
    3
  • Anket Kapalı .
Hira benimde ilk ama dktorm bana bişey söylemedi ben burdan öğrendim test yapıldığı ni ama yapmayacm ben

Hira benimde ilk ama dktorm bana bişey söylemedi ben burdan öğrendim test yapıldığı ni ama yapmayacm ben
dayanabilecen mi canım bende senin gibi diyordum hatta ilk iğne die umutlu değildim ama zaman yaklaştıkça belki iğneden belki değil agrılar arttıkça insan acaba mı demeden duramıyor ben 15 gün zor bekledim

Canim ben iğneden sonra progestan kullanıyorum doktorun verdim sana oda beni şisiriyor kendimi sis hissediyorum:KK57:

Canim ben iğneden sonra progestan kullanıyorum doktorun verdim sana oda beni şisiriyor kendimi sis hissediyorum:KK57:
yok vermedi sadece klomen ve iğne ama o da yeterince şişirdi beni çok kötü bi his bi de kasıklarımda sürekli bi baskı var uzanınca rahatlıyorum

Arkadaşlar doktorunuz iğneden kaçıncı gün sonra test yapmanızı söyledi..yada ne zaman yapılır..benimde ilk iğne denemem..
İğneden sonra ilk 10 gün testlerde yalancı pozitif sonuç olabiliyor iğnenin etkisi ile. Önerilen ve benim doktorumun da önerdiği iğneden 14-15 sonra kanda baktırmak tabi sabredebilirsen. Ben çok sabırsızım

Huriye benimde 11 yada 12 gün m bugün midem bulanuyo bide başım hafif dönüyo acaba etkeni sence belirti için

X