Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dayanabilecen mi canım bende senin gibi diyordum hatta ilk iğne die umutlu değildim ama zaman yaklaştıkça belki iğneden belki değil agrılar arttıkça insan acaba mı demeden duramıyor ben 15 gün zor bekledimHira benimde ilk ama dktorm bana bişey söylemedi ben burdan öğrendim test yapıldığı ni ama yapmayacm ben
Ben dayanırim heralde inslh umarım
yok vermedi sadece klomen ve iğne ama o da yeterince şişirdi beni çok kötü bi his bi de kasıklarımda sürekli bi baskı var uzanınca rahatlıyorumCanim ben iğneden sonra progestan kullanıyorum doktorun verdim sana oda beni şisiriyor kendimi sis hissediyorum
kız yok açıklanmadı dahaa internetten bakıyorum pişman oldum sağlık ocağına gitttiğime geç kaldıkça umutsuzluk çöktü banaSonuç sonuç gitmedinmi daha
kanda baktırcaksın heralde inş pozitif çıkar. İğnenin kaçıncı günüydü canım?benim de ilk iğnee bu akşamüstü belli olacak
Benim de iğnenin 12. Günü. Bat 20-21 mayıs. Senin bat ne zaman ? birlikte bekleyelim sonucu haberleşelim olur mu canım?Kizlar benimde ilk iğne 11 gün neyin sonucunu alicksin
İğneden sonra ilk 10 gün testlerde yalancı pozitif sonuç olabiliyor iğnenin etkisi ile. Önerilen ve benim doktorumun da önerdiği iğneden 14-15 sonra kanda baktırmak tabi sabredebilirsen. Ben çok sabırsızımArkadaşlar doktorunuz iğneden kaçıncı gün sonra test yapmanızı söyledi..yada ne zaman yapılır..benimde ilk iğne denemem..
Canim bu gün 15. Gün sağlık ocağında yaptırdım ksn testini hAla aciklamadilar dellendimbat 22kanda baktırcaksın heralde inş pozitif çıkar. İğnenin kaçıncı günüydü canım?
İnş pozitiftir canım çok mutlu olurum senin adınaCanim bu gün 15. Gün sağlık ocağında yaptırdım ksn testini hAla aciklamadilar dellendimbat 22