• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık klomen ve çatlatma iğnesinden sonra

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

8bebegimicin8

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2018
38
21
3
35
mrb.
ben ekimin 14 ünde klomen kullandım 5 gün günde 2 kez ve ekimin 23 ünde çatlatma iğnesi oldum doktorumun söylediği günleri de değerlendirdik.
yalnız dünden beri adet olacakmış gibi bir his var ağrı şeklinde ara ara oluyor.
adet sancısı çekip hamile olan varmı acaba.
15 aydır bebek istiyoruz her türlü testi yaptırdık sorun olmamasına rağmen olmadı bir türlü. benim gibi olup hamile kalan varrmı ? bu adet sancıları umudumu kestiriyor bana

mrb.
ben ekimin 14 ünde klomen kullandım 5 gün günde 2 kez ve ekimin 23 ünde çatlatma iğnesi oldum doktorumun söylediği günleri de değerlendirdik.
yalnız dünden beri adet olacakmış gibi bir his var ağrı şeklinde ara ara oluyor.
adet sancısı çekip hamile olan varmı acaba.
15 aydır bebek istiyoruz her türlü testi yaptırdık sorun olmamasına rağmen olmadı bir türlü. benim gibi olup hamile kalan varrmı ? bu adet sancıları umudumu kestiriyor bana
Canım aynı gün iğne olmuşuz. Dün ve önceki gün yaptığum testler yok gibiydi bugün ikinci çizgiyi net gördüm. Benim belli oldu sende yapsan eğer hamileysen çıkar

UPHOTO_20181103_155222.webp

yaa çok sevindim hayırlısıyla al çocuğunu kucağına inşallah evde bir tane test vardı gidince yapıcam.
sende belirtiler neydi peki bide nekadar dır istiyorsun
Yaklaşık üç yıldır istiyoruz. Bu süreçte bir düşüğüm bir erken doğumum(ikiz) 2 tane de kimyasalım var. Ama kucağım boş. İnşallah bu bizimledir

Sende test yapınca paylaş. Hadi inşallah
canm yaptım ctesi test negatif çıktı benim 2 gün var daha regl olmama.
araştırdım ama idrarda hemen çıkmıyormuş. mesela bi arkadaşımın idrar da 10 gün sonra belli olmuş.
hatta 2 gün arayla test yaptım çıkmadı en son kan verdim çıktı eve geldim idrar da yaptım yine çıkmadı. adeti geciktikten 10 günün sonunda anca çıktı dedi.
bilmiyorum ama senin çıkmış anlamadım. belki de değilimdir hamile

Bekle bakalım adet olana kadar umut devam edecek:)) bende dün açık kahverengimsi akıntı gördüm. Hastaneye gittik kan verdim 68 çıktı. İğnenin 12.günü. Karnım ve belim çok ağrıyor ters giden bişiler mi var bilemiyorum. Bugün ve yarında kan vereceğim. Yarın kendi doktorumuza gideceğiz. Hayırlısı. Allahım hayırlı sağlıklı bebekler versin hepimize

Bekle bakalım adet olana kadar umut devam edecek:)) bende dün açık kahverengimsi akıntı gördüm. Hastaneye gittik kan verdim 68 çıktı. İğnenin 12.günü. Karnım ve belim çok ağrıyor ters giden bişiler mi var bilemiyorum. Bugün ve yarında kan vereceğim. Yarın kendi doktorumuza gideceğiz. Hayırlısı. Allahım hayırlı sağlıklı bebekler versin hepimize

inşallah sağlıklı doğar Allah kucağımızı boş bırakmasın.

Hanımlar merhaba.bende bu ay klomen tedavisine başladım adetimin 14.günü bugün ve yumurtam 16mm doktor pazar akşamı çatlatma iğnesi verdi ve vurul dedi.pazartesinden sonr agün aşırı ilişki önerdi.klomende ilk ayım ama iğne verince öyle çok heyecanlandım ki acaba olurmu tutarmı diye ?

Kizlar bende bu ay klomen kullandim gunde 2 tane ovulasyonla takip ettim pkoluyum. 3 4 gundur goguslerim cok sis ve uclari aciyor klomen sizdede boyle etkilet yaptimi umutlanip hayal kirikligi yasamak istemiyorum

Kizlar bende bu ay klomen kullandim gunde 2 tane ovulasyonla takip ettim pkoluyum. 3 4 gundur goguslerim cok sis ve uclari aciyor klomen sizdede boyle etkilet yaptimi umutlanip hayal kirikligi yasamak istemiyorum
Bnde ilk defa kullandım bu ay evet göğüs ağrısı bnde yaptı yumurtan kaç mm di? Çatlatma iğnesi oldunmu

Back