Klomen ve çatlatma iğnesinden sonra hamile kalanlar

Candyy16

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2014
19
3
3
Bursa
Kızlar klomen ve iğneden sonra ilk hamilelik belirtileri nelerdi iğneden ne kadar süre sonra hamile oldunuzu öğrendiniz ben 4 gün önce iğne oldum şimdi kasık ağrım göğüs hassasiyeti sık idrara çıkma var bunlar belirti olabilirmi ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba canm benimde klomen ve çatlatma iğnesinden sonra 8. günüm aşırı kasık ağrısı sık idrara çıkma var dün test yaptım negatif çıktı kan tahlili için biraz daha beklemem lazım beklemek çok zor gerçekten

kızlarr bende bir ay kullandım klomen ve çatlatma iğnesi hafif ksık ağrım olmuştu uutlanmıştım ama olmadıı..inşALALH sizlerin olurr...umut edin taiki de ama çok fazla değil...iğnenin ve klomenin yan etkilri hamilelik belirtileri ile aynı nerdeysee....

kızlar !! benimde klomenden sonra 9.günüm kasık ağrılarım çok fazla...test için erken galiba beklemedeyim..inş bu ay güzel haberler alırızz..

Merhaba arkadaslar ben aralikta dogum yaptim sizin gibi klomen kullanmistim 3. Kullanmamda ve catlatma ignesiyle hamile kalmistim sonunda.simdi bebisimi buyutuyorum darisi size insallah.biraz yardimci olurum belki diye yazmak istedim ben dayanamayip igneden 10 gun sonra test yapmistim silik cizgi cikmisti ertesi gun yine ayni sonra kan testinde hemen cikti ama inanilmaz kasik ve kuyruk sokumu agrim vardi birazda lekelenme oldu cok sukur bebisim tutundu.Allah sizlerede bu guzel duyguyu biran once yasatsin...

amin inş..ama bu kasık ağrıları beni mahfediyo.yürürken zorlanıyorum böyle bişey yaşadınızmı?normail mi bu ağrılar?

Ben de iki kez klomen kullandim catlatma ignesi oldum ikisindede agrim oldu ve üçüncü kez ayni islem yapildi bunda pek agrim olmadi ama bi on gun icinde asiri kusma sisknlik uykusuzluk bas donmem oldu ve umutsuzdum tutmicak diye ogrendin ki hamileyim suan 6 aylik Allah sizede nasip etsin

canım ne gibi belirtilerin oldu peki yazarmısın lütfen.

Banada bir kez klomen ve çatlatma iğnesi verildi olmadı malesef hatta adetim geçti 15 gün kadar ilaçlardan. bu ay yine klomen ve estrofem verdi ilaçların dozunu artırdı doktorum. ayın 18,de gel yumurta takibi yazpıcaz dedi. inş bu ay olur mutlu haberi alırım bende

[UOTE="atarli, post: 36631174, member: 442165"]Merhaba arkadaslar ben aralikta dogum yaptim sizin gibi klomen kullanmistim 3. Kullanmamda ve catlatma ignesiyle hamile kalmistim sonunda.simdi bebisimi buyutuyorum darisi size insallah.biraz yardimci olurum belki diye yazmak istedim ben dayanamayip igneden 10 gun sonra test yapmistim silik cizgi cikmisti ertesi gun yine ayni sonra kan testinde hemen cikti ama inanilmaz kasik ve kuyruk sokumu agrim vardi birazda lekelenme oldu cok sukur bebisim tutundu.Allah sizlerede bu guzel duyguyu biran once yasatsin...[/QUOTE]
Mrb canim lekelenmen tam olarak nasildi igneyle olusan gebelikte yerlesme kanamasi olabilirmi

Bende 3ekimde catlama ignesi vurundum ve iki gundur kasiklarimda cok agri var . insallah tutar bakalim

kızlar yardım edin ben bu ay klomen kullandım 3 yumurtam oluştu snrada catlatma iğnesi vuruldum..iğneden 1 gün sonra cok fena kasık agrılarım oldu 36 saat sonra doktr ilişkiye girin dedi biz 35 saat sonra ilişkiye grdik ertesi gün cok fena agrılarım oldu o gün ilişki girmedik 1 gün arayla ilişkiye girdik yani acaba hamile kalmıs mıyımdır ramazandan dolayıomı bilmem ama midem sabahları cok bulanıyr sol kasıgım hala agrıyor iğneyi vurulali 8 gün oldu..beyaz bir akıntım var yardımcı olun kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…