• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen ve çatlatma iğnesi🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kocasininprensesi93

Oğluş annesi👼🏻🍼Melih Buğra'm💙
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2019
1.580
7.858
108
Merhabalar kızlar🌸klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalanlar yazabilir mi belirtileriniz nelerdi ve iğneden kaç gün sonra belirtileriniz başladı. Benim bugün kasık ve karın ağrım var baya iğnemi geçtiğimiz salı vurdurmuştum. Doktorum çarşamba gecesi ilişki yazmıştı. Sonra da 12-14 haziran gün aşırı olarak ilişki yazmıştı bizde öyle değerlendiriyoruz. Hergün ilişki gebe kalma şansını daha çok arttırmaz mı düşünceleriniz neler benimle paylaşırsanız bilgilerinizi çok mutlu olurum🌸🌼

Merhabalar kızlar🌸klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalanlar yazabilir mi belirtileriniz nelerdi ve iğneden kaç gün sonra belirtileriniz başladı. Benim bugün kasık ve karın ağrım var baya iğnemi geçtiğimiz salı vurdurmuştum. Doktorum çarşamba gecesi ilişki yazmıştı. Sonra da 12-14 haziran gün aşırı olarak ilişki yazmıştı bizde öyle değerlendiriyoruz. Hergün ilişki gebe kalma şansını daha çok arttırmaz mı düşünceleriniz neler benimle paylaşırsanız bilgilerinizi çok mutlu olurum🌸🌼
Benim doktorum da gün aşırı ilişki öneriyor. Spermlerin daha kaliteli ve sağlıklı olması açısından sanırım.

Evet canım o yüzden öyle veriyorlar heralde banada hergün ilişki olunca gebe kalma şansı daha da artıyor gibime geliyor tabi en iyisini doktorlar bilir.
Benim doktorum da gün aşırı ilişki öneriyor. Spermlerin daha kaliteli ve sağlıklı olması açısından sanırım.

Doktorlar hep gün aşırı öneriyorlar sperm kendini o zaman diliminde yenildiği için. Sana her gün yapmak iyi birşey gibi gelebilir ama değil canım zaten 3 gün yaşar sağlıklı spermler gün aşırı bile iliskiye girsen rahminde hep sperm olmuş olacak yumurtlama günlerinde. Hayırlı haberlerle gel inşallah.

Doktorlar hep gün aşırı öneriyorlar sperm kendini o zaman diliminde yenildiği için. Sana her gün yapmak iyi birşey gibi gelebilir ama değil canım zaten 3 gün yaşar sağlıklı spermler gün aşırı bile iliskiye girsen rahminde hep sperm olmuş olacak yumurtlama günlerinde. Hayırlı haberlerle gel inşallah.
Evet canım öyleymiş dogru olan.inşallahh🌸dua et bana hamilelerin duası kabul olurmuş🤗🤗

Canım soldaki yumurtam çatlamış sağdaki duruyordu sonradan kendiliğinden çatlar dedi inşallah döllenmiştir adet olmazsan adetin 1 hafta geçtikten sonra gel olursan adetin 3üncü gününe kadar gel dedi
Geçmiş olsun inşallah olumlu olur sonraki süreçte yine klomene devam mı edecek acaba

Gün aşırı öneriliyor diye biliyorum sperm kalitesi açısından zaten spermin 72 saate kadar yaşama özelliği var her gün birlikteliğin anlamı yok yani. Muayeneniz nasıl geçti?
Solda ve sağda birer tane yumurtam oluşmuş bu ay. Soldaki çatlamış sadece dedi doktor sağdaki kendiliğinden çatlar demiştir. Adetime 2 gün kaldı bekliyorum idrar testi yapıcam. Gecikirsen 1 hafta adetin geciktiğinde gel adet olursan da ilk 3 günü gel demişti doktor

Geçmiş olsun inşallah olumlu olur sonraki süreçte yine klomene devam mı edecek acaba
Teşekkür ederim anlatmışım zaten tekrar anlatmışım😄bu ay 2inci klomen denememdi ilk ay çatlatma iğnesi vurulmamıştım bu ay vuruldum yine olmazsa 3üncü klomeni deniycem ve yine olmazsa aşılamaya gecicem inşallah.

Canım merhaba bende topik açmıştım konu ile ilgili bende 11 vuruldum iğne regl 2 gün kaldı test vs bişi yapmadım bu 2. Ayım klomende kendimi ümitlendiren istemiyorum tutmadı eminim hayırlısı inşAllah🤲🎈

Teşekkür ederim anlatmışım zaten tekrar anlatmışım😄bu ay 2inci klomen denememdi ilk ay çatlatma iğnesi vurulmamıştım bu ay vuruldum yine olmazsa 3üncü klomeni deniycem ve yine olmazsa aşılamaya gecicem inşallah.
Benmde 3. Ayımda olmaz ise aşılama dedi doktor kuzum birbirimize destek olalım

Canım merhaba bende topik açmıştım konu ile ilgili bende 11 vuruldum iğne regl 2 gün kaldı test vs bişi yapmadım bu 2. Ayım klomende kendimi ümitlendiren istemiyorum tutmadı eminim hayırlısı inşAllah🤲🎈
Merhaba canım aynı gidiyoruz♥️Son 2 gün ve benimde 2inci ayım. Bende çok ümitli değilim bu aydan ne yalan söyliyim inşallah yanılıyoruzdur canım inşallah hamileyizdir. Çarşamba sabahı test yapıcam ben sende yap istersen varsa silik çizgi de olsa çıkar inşallah görürüz çift çizgileri🤲🏻🤲🏻🤰

Benmde 3. Ayımda olmaz ise aşılama dedi doktor kuzum birbirimize destek olalım
Evet daha fazla vakit kaybetme klomenle kuzum.normalde 6ıncı defaya kadar deneniyor klomen ama bende bundan sonra 1 ay daha deniycem baktım yine olmadı bir sonraki ay aşılamaya geçeceğim ama benim doktor yapmıyormuş aşılama başka doktor bulmam lazım kendime o da var. Eşim de benle aynı fikirde 3üncü klomeni de dene sonra yine tutmazsa aşılamaya geçelim dedi öyle yapıcaz inşallah♥️Tabiki destek olalım onun için buradayız kuzum

Back