Adetın 5. Gunu cnmKızlar merhaba, klomen tedavisine ne zaman başlanıyor? Adetin 5inci günü geç mi?
Ay çok sevindim yarın beşinci günü geç mi kaldım diye korkmuştum çok sağolAdetın 5. Gunu cnm
Rica ederim canım inşallah hayırlı sonuclar alırsınAy çok sevindim yarın beşinci günü geç mi kaldım diye korkmuştum çok sağol
Dr um beni 5. Günü başlattı, ve 5 kullan bırak dedi. ancak sen Dr una danıs o ne derse onu yap. Şimdiden bol şans sana, inş kısa sürede tedavinden sonuç alırsın,Kızlar merhaba, klomen tedavisine ne zaman başlanıyor? Adetin 5inci günü geç mi?
Doktor kontrolünde olacak zaten ama bugün 5inci günü bugün doktora gidebilcem acaba geçti der mi diye bi korktum çünkü önümüzdeki ay bayrama denk geliyo, sonraki ay da tatile gidiyoruz iki ay ertelenmiş olacaktı. Teşekkür ederiimDr um beni 5. Günü başlattı, ve 5 kullan bırak dedi. ancak sen Dr una danıs o ne derse onu yap. Şimdiden bol şans sana, inş kısa sürede tedavinden sonuç alırsın,
Bana adetin 3.günü başlattı canımKızlar merhaba, klomen tedavisine ne zaman başlanıyor? Adetin 5inci günü geç mi?
Canım bana 2 doktorum da 5. Gunu başlattı ilkinde hamıle kalmıştım ama maalesef 7 haftalıkken düşük yasadım simdi ikincisini denedim sonuç ne olur bilmiyorumBana adetin 3.günü başlattı canım
Devlet prosedürlerinden ötürü ekime kaldı. 3üncü en geç 4üncü gün gel dediler bakalım hayırlısıBana adetin 3.günü başlattı canım
Aynen canım Hayırlısı. Ben bu ay rahim filmi cekinecem sonra aşılamaya geçeriz büyük ihtimalleDevlet prosedürlerinden ötürü ekime kaldı. 3üncü en geç 4üncü gün gel dediler bakalım hayırlısı
Devlette mi çektireceksin özelde mi?Aynen canım Hayırlısı. Ben bu ay rahim filmi cekinecem sonra aşılamaya geçeriz büyük ihtimalle
Özelde çektirecem canım devlete hiç gitmedim gitmem de zatenDevlette mi çektireceksin özelde mi?
Benim çektirdiğim yerde çok ağrısız geçti İstanbuldaysan önerebilirimÖzelde çektirecem canım devlete hiç gitmedim gitmem de zaten
Yok canım iskenderun dayımBenim çektirdiğim yerde çok ağrısız geçti İstanbuldaysan önerebilirim
22 temmuz adet olmam gerekiyordu, hala olmadım, acaba amip olduğumda içtiğim ilaçlardan mı geciktim, yoksa hamile miyim bilemiyorum. acaba idrar testi yapsam mı? umutlanmak da istemiyorum ama meraktan da ölüyorum.Üzülme canımm bir sonrakinde tutar inş,allah gönlüne göre versin... ben daha bekliyorum günümü
Kızlar kist var mı yok mu diye bakınca alttan mı muayene ediyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?