Gebeliğe Hazırlık Klomen ve catlatma ıgnesı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba, klomen tedavisine ne zaman başlanıyor? Adetin 5inci günü geç mi?

Kızlar merhaba, klomen tedavisine ne zaman başlanıyor? Adetin 5inci günü geç mi?
Dr um beni 5. Günü başlattı, ve 5 kullan bırak dedi. ancak sen Dr una danıs o ne derse onu yap. Şimdiden bol şans sana, inş kısa sürede tedavinden sonuç alırsın,

Dr um beni 5. Günü başlattı, ve 5 kullan bırak dedi. ancak sen Dr una danıs o ne derse onu yap. Şimdiden bol şans sana, inş kısa sürede tedavinden sonuç alırsın,
Doktor kontrolünde olacak zaten ama bugün 5inci günü bugün doktora gidebilcem acaba geçti der mi diye bi korktum çünkü önümüzdeki ay bayrama denk geliyo, sonraki ay da tatile gidiyoruz iki ay ertelenmiş olacaktı. Teşekkür ederiim

Bana adetin 3.günü başlattı canım
Canım bana 2 doktorum da 5. Gunu başlattı ilkinde hamıle kalmıştım ama maalesef 7 haftalıkken düşük yasadım simdi ikincisini denedim sonuç ne olur bilmiyorum

Üzülme canımm bir sonrakinde tutar inş,allah gönlüne göre versin... ben daha bekliyorum günümü
22 temmuz adet olmam gerekiyordu, hala olmadım, acaba amip olduğumda içtiğim ilaçlardan mı geciktim, yoksa hamile miyim bilemiyorum. acaba idrar testi yapsam mı? umutlanmak da istemiyorum ama meraktan da ölüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…