Gebeliğe Hazırlık Klomen ve catlatma ıgnesı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben de klomen ve çatlatma iğnesi ile tedavi görüyorum, benim de 2 haftam var sonuca... meraktan ölücem, o kadar çok istiyorum ki çift çizgiyi görmeyi ve HAMİLEYİMMM diye haykırmayı... (sen 28 haziranda yazmışsın)
Insallah hayırlı haberleri alırız emin ol bende oyle bagıracagım :)) cunku cok istiyorum ıgneyı 25 inde vuruldum yarın tam 14 gun olucak ama test yapmaya korkuyorum resmen 😐😐😐

Insallah hayırlı haberleri alırız emin ol bende oyle bagıracagım :)) cunku cok istiyorum ıgneyı 25 inde vuruldum yarın tam 14 gun olucak ama test yapmaya korkuyorum resmen 😐😐😐

allahım inş hamilesindir :) ben olsam dayanamazdım sanırım, hemen test yapardım. sonucu mutlaka yaz buradan olur mu, çok merak ederim yoksa. ilk denemen mi bu arada bu tedaviyi?

Yani ben herhangi bir ecz gidip yumurta çatlatma iğnesi yaptırmak istiyorum diyorum ve yapıyolar öyle mi cnm
Kendim nasıl uygulayabilirim ki
Ayrıca merak ettiğim kist olmayanlarda kist oluşturuyo diyenler çok var doğru mu acaba bu bilgi 🤔
Bende oldu

allahım inş hamilesindir :) ben olsam dayanamazdım sanırım, hemen test yapardım. sonucu mutlaka yaz buradan olur mu, çok merak ederim yoksa. ilk denemen mi bu arada bu tedaviyi?
Aynen ilk denemem bu. 3 tane yumurta olustu nasıbımıze ne duserse artık bakalım. Ben adet gecikmesi olsun oyle yapıcam umutlanmak istemiyorum

Aynen ilk denemem bu. 3 tane yumurta olustu nasıbımıze ne duserse artık bakalım. Ben adet gecikmesi olsun oyle yapıcam umutlanmak istemiyorum
benim de ilk denemem ama 1 yumurtam oluştu. bir de bende çikolata kisti var 7 cm. iğneden kaç gün sonra kanda ya da idrarda çıkar acaba?

benim de ilk denemem ama 1 yumurtam oluştu. bir de bende çikolata kisti var 7 cm. iğneden kaç gün sonra kanda ya da idrarda çıkar acaba?
Igneden 2 hafta sonra diyorlar
aynen dr ya hamile kalacaksın ya gebe dedi.. (inş gebe kalırım) hangisi olursa olsun gideceğim tekrar dr a.
Igneden iki hafta sonra test yapabilirsiniz diyorlar kime sprduysam oyle dedı

Igneden 2 hafta sonra diyorlar
Igneden iki hafta sonra test yapabilirsiniz diyorlar kime sprduysam oyle dedı
19 temmuzda benim de 2 hafta olacak, inşallah tutmustur. gelişmeleri buradan yazarız o zaman. allah gönlümüze göre versin

çok sevindim gitmesine. darısı bana olsun, hamilelik ne durumda peki gördüğün bir tedavi var mı şu anda?
Yok kist oluştuğu için tedavi yapmadı doktor adet ol gel dedi 9 gun gecti ben adet olamadım olamadıgım gibi testler negstif kanda da yok. Doktor adet sokturucu verdi bakalım içip iömemekte kararsızım ya varsa diyorum beklicem 15 gun dolsun oyle içiyim diyorum

Üzülme canımm bir sonrakinde tutar inş,allah gönlüne göre versin... ben daha bekliyorum günümü
Bu arada söylemeyi unuttum, eşimle yediğimiz birşeyden dolayı amip olmuşuz, 3 gündür perişanız, hastanede geçiyor günlerimiz. Beta hcg bakıldı 20,3 çıktı. Hastanedeki dr lar gebe değilsin dedi. Kendi dr umu aradım o da daha adetine var bu kadar erken çıkmaması gerek birkaç gün sonra tekrar tahlil yaptır dedi. Böyle bir yaşayan var mı acaba (son adet günün 24 Haziran, gelecek adet günüm 22 Temmuz)

Tekrar bu ay kontrole gittiğimde ıgne verir mi bıdaha. Kimileri ignenın etkisinin 2 3 ay surdugunu soyuluyor dogru mu
Ama o büyüyen yumurta 3-4 ay kalmıyor ki, yani sanmam öyle birşey olduğunu. bende de birşey yok bu arada. geçen hafta cuma amip olduk eşimle perişandık günlerdir. daha yeni kendimize geldik ve ilaçlarımı içemedim günlerdir. dr da haftaya adet olunca gel dedi. İSYANLARDAYIM... hiç hamile kalamayacakmışım gibi umutsuzluğa kapılmaya başladım artık. kurban olduğum Allah ne zaman isterse o zaman verecek sanırım. Hayırlısı...

Ama o büyüyen yumurta 3-4 ay kalmıyor ki, yani sanmam öyle birşey olduğunu. bende de birşey yok bu arada. geçen hafta cuma amip olduk eşimle perişandık günlerdir. daha yeni kendimize geldik ve ilaçlarımı içemedim günlerdir. dr da haftaya adet olunca gel dedi. İSYANLARDAYIM... hiç hamile kalamayacakmışım gibi umutsuzluğa kapılmaya başladım artık. kurban olduğum Allah ne zaman isterse o zaman verecek sanırım. Hayırlısı...
bu arada; Beta HCG cuma günü 20,3 çıkmıştı, pazartesi yaptırdım 1,5 çıktı, şok oldum ilk yapılan yanlıştır dediler.

Back