Insallah hayırlı haberleri alırız emin ol bende oyle bagıracagım :)) cunku cok istiyorum ıgneyı 25 inde vuruldum yarın tam 14 gun olucak ama test yapmaya korkuyorum resmenben de klomen ve çatlatma iğnesi ile tedavi görüyorum, benim de 2 haftam var sonuca... meraktan ölücem, o kadar çok istiyorum ki çift çizgiyi görmeyi ve HAMİLEYİMMM diye haykırmayı... (sen 28 haziranda yazmışsın)
Insallah hayırlı haberleri alırız emin ol bende oyle bagıracagım :)) cunku cok istiyorum ıgneyı 25 inde vuruldum yarın tam 14 gun olucak ama test yapmaya korkuyorum resmen
Bende olduYani ben herhangi bir ecz gidip yumurta çatlatma iğnesi yaptırmak istiyorum diyorum ve yapıyolar öyle mi cnm
Kendim nasıl uygulayabilirim ki
Ayrıca merak ettiğim kist olmayanlarda kist oluşturuyo diyenler çok var doğru mu acaba bu bilgi
Aynen ilk denemem bu. 3 tane yumurta olustu nasıbımıze ne duserse artık bakalım. Ben adet gecikmesi olsun oyle yapıcam umutlanmak istemiyorumallahım inş hamilesindir :) ben olsam dayanamazdım sanırım, hemen test yapardım. sonucu mutlaka yaz buradan olur mu, çok merak ederim yoksa. ilk denemen mi bu arada bu tedaviyi?
bende sağ yumurtalığımda kist var 7 cm. ama dr bu tedaviyi verdi bana. umarım kistte büyüme olmazBende oldu
Hadi ya o zaman ıgneden snra adet olursan 2.gunu git doktora kıstın durumuna baktır canm mutlaka unutmabende sağ yumurtalığımda kist var 7 cm. ama dr bu tedaviyi verdi bana. umarım kistte büyüme olmaz
benim de ilk denemem ama 1 yumurtam oluştu. bir de bende çikolata kisti var 7 cm. iğneden kaç gün sonra kanda ya da idrarda çıkar acaba?Aynen ilk denemem bu. 3 tane yumurta olustu nasıbımıze ne duserse artık bakalım. Ben adet gecikmesi olsun oyle yapıcam umutlanmak istemiyorum
aynen dr ya hamile kalacaksın ya gebe dedi.. (inş gebe kalırım) hangisi olursa olsun gideceğim tekrar dr a.Hadi ya o zaman ıgneden snra adet olursan 2.gunu git doktora kıstın durumuna baktır canm mutlaka unutma
Igneden 2 hafta sonra diyorlarbenim de ilk denemem ama 1 yumurtam oluştu. bir de bende çikolata kisti var 7 cm. iğneden kaç gün sonra kanda ya da idrarda çıkar acaba?
Igneden iki hafta sonra test yapabilirsiniz diyorlar kime sprduysam oyle dedıaynen dr ya hamile kalacaksın ya gebe dedi.. (inş gebe kalırım) hangisi olursa olsun gideceğim tekrar dr a.
ciddi misin? kaç cm peki ? şu anda hangi tedaviyi uyguluyorsunuz ?Bende oldu
19 temmuzda benim de 2 hafta olacak, inşallah tutmustur. gelişmeleri buradan yazarız o zaman. allah gönlümüze göre versinIgneden 2 hafta sonra diyorlar
Igneden iki hafta sonra test yapabilirsiniz diyorlar kime sprduysam oyle dedı
4 cm 3cm 3cm 3 tane oluştu. Sogan suyu içtim eridi gitti hemen. Bu kistler eriyebilen kistlermiş şükür ki.ciddi misin? kaç cm peki ? şu anda hangi tedaviyi uyguluyorsunuz ?
çok sevindim gitmesine. darısı bana olsun, hamilelik ne durumda peki gördüğün bir tedavi var mı şu anda?4 cm 3cm 3cm 3 tane oluştu. Sogan suyu içtim eridi gitti hemen. Bu kistler eriyebilen kistlermiş şükür ki.
Yok kist oluştuğu için tedavi yapmadı doktor adet ol gel dedi 9 gun gecti ben adet olamadım olamadıgım gibi testler negstif kanda da yok. Doktor adet sokturucu verdi bakalım içip iömemekte kararsızım ya varsa diyorum beklicem 15 gun dolsun oyle içiyim diyorumçok sevindim gitmesine. darısı bana olsun, hamilelik ne durumda peki gördüğün bir tedavi var mı şu anda?
Benim tutmamıs canım ya dun hsta oldum. Nasıp demek ki19 temmuzda benim de 2 hafta olacak, inşallah tutmustur. gelişmeleri buradan yazarız o zaman. allah gönlümüze göre versin
Üzülme canımm bir sonrakinde tutar inş,allah gönlüne göre versin... ben daha bekliyorum günümüBenim tutmamıs canım ya dun hsta oldum. Nasıp demek ki
Bu arada söylemeyi unuttum, eşimle yediğimiz birşeyden dolayı amip olmuşuz, 3 gündür perişanız, hastanede geçiyor günlerimiz. Beta hcg bakıldı 20,3 çıktı. Hastanedeki dr lar gebe değilsin dedi. Kendi dr umu aradım o da daha adetine var bu kadar erken çıkmaması gerek birkaç gün sonra tekrar tahlil yaptır dedi. Böyle bir yaşayan var mı acaba (son adet günün 24 Haziran, gelecek adet günüm 22 Temmuz)Üzülme canımm bir sonrakinde tutar inş,allah gönlüne göre versin... ben daha bekliyorum günümü
Tekrar bu ay kontrole gittiğimde ıgne verir mi bıdaha. Kimileri ignenın etkisinin 2 3 ay surdugunu soyuluyor dogru muÜzülme canımm bir sonrakinde tutar inş,allah gönlüne göre versin... ben daha bekliyorum günümü
Ama o büyüyen yumurta 3-4 ay kalmıyor ki, yani sanmam öyle birşey olduğunu. bende de birşey yok bu arada. geçen hafta cuma amip olduk eşimle perişandık günlerdir. daha yeni kendimize geldik ve ilaçlarımı içemedim günlerdir. dr da haftaya adet olunca gel dedi. İSYANLARDAYIM... hiç hamile kalamayacakmışım gibi umutsuzluğa kapılmaya başladım artık. kurban olduğum Allah ne zaman isterse o zaman verecek sanırım. Hayırlısı...Tekrar bu ay kontrole gittiğimde ıgne verir mi bıdaha. Kimileri ignenın etkisinin 2 3 ay surdugunu soyuluyor dogru mu
bu arada; Beta HCG cuma günü 20,3 çıkmıştı, pazartesi yaptırdım 1,5 çıktı, şok oldum ilk yapılan yanlıştır dediler.Ama o büyüyen yumurta 3-4 ay kalmıyor ki, yani sanmam öyle birşey olduğunu. bende de birşey yok bu arada. geçen hafta cuma amip olduk eşimle perişandık günlerdir. daha yeni kendimize geldik ve ilaçlarımı içemedim günlerdir. dr da haftaya adet olunca gel dedi. İSYANLARDAYIM... hiç hamile kalamayacakmışım gibi umutsuzluğa kapılmaya başladım artık. kurban olduğum Allah ne zaman isterse o zaman verecek sanırım. Hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?