Gebeliğe Hazırlık Klomen ve catlatma ıgnesı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yani ben herhangi bir ecz gidip yumurta çatlatma iğnesi yaptırmak istiyorum diyorum ve yapıyolar öyle mi cnm
Kendim nasıl uygulayabilirim ki
Ayrıca merak ettiğim kist olmayanlarda kist oluşturuyo diyenler çok var doğru mu acaba bu bilgi 🤔
Kist konusunda da doktor once bakiyor kistin var mi diye . Ona gore veriyor

Ben de 4 ay önce klomen ve catlatma ıgnesı ile hamıle kalmıştım ama maalesef 7 haftalıkken düşük yasadım su an ıkıncı adetım ve bu ay da klomen ve catlatma ıgnesı denıycem rabbım inşallah hayırlısıyla tekrardan nasıp eder hepımıze de

Ben de 4 ay önce klomen ve catlatma ıgnesı ile hamıle kalmıştım ama maalesef 7 haftalıkken düşük yasadım su an ıkıncı adetım ve bu ay da klomen ve catlatma ıgnesı denıycem rabbım inşallah hayırlısıyla tekrardan nasıp eder hepımıze de
İlk denemenızde kaldınız degıl mı dpgru anladım

Evet ilk denememdı
Gercekten cok sevindim ya boyle ılkte duydulta az da olsa benim umudumda oluyor. Igneyı 25ınde oldum. Bekliyorum. Doktor 3 tane Yumurtan cok guzel gelısmıs dedi ama ilk seferde tutar mı tutmaz mı bilmiyorum ınsallah hepımıze nasip olur. Sen ıgneden sonra ne zaman belirtilerini gormeye basladın

Gercekten cok sevindim ya boyle ılkte duydulta az da olsa benim umudumda oluyor. Igneyı 25ınde oldum. Bekliyorum. Doktor 3 tane Yumurtan cok guzel gelısmıs dedi ama ilk seferde tutar mı tutmaz mı bilmiyorum ınsallah hepımıze nasip olur. Sen ıgneden sonra ne zaman belirtilerini gormeye basladın
İğneden 1 hafta sonra şiddetli göğüs ağrısı ara ara batmalar sıcaklık artısı gaz ve yogun kıvamlı akıntı bir de vajına bolgesi cok yumusak tı ve vajına girisinde böyle yuvarlak bır sey geliyordu elıme ama kucagıma almak nasıp olmadı maalesef

İğneden 1 hafta sonra şiddetli göğüs ağrısı ara ara batmalar sıcaklık artısı gaz ve yogun kıvamlı akıntı bir de vajına bolgesi cok yumusak tı ve vajına girisinde böyle yuvarlak bır sey geliyordu elıme ama kucagıma almak nasıp olmadı maalesef
Insallah bu sefer nasıp olur cok uzuldum ama umudu kaybetmemek lazım yine olur ınsallah benim bugun 5. Gun ama sadece karın agrım var gogus agrım yok sadece gogus ucları biraz hassaslasto dokununca hissediyorum Baska bısey yok suan

Insallah bu sefer nasıp olur cok uzuldum ama umudu kaybetmemek lazım yine olur ınsallah benim bugun 5. Gun ama sadece karın agrım var gogus agrım yok sadece gogus ucları biraz hassaslasto dokununca hissediyorum Baska bısey yok suan
Varsa daha tam belirti Olmz benım 1 haftadan sonra net bellı oldu belirtiler inşallah isteyen herkese nasip olur su an yıne klomen kullanıyorum ve catlatma ıgnesı denıycem bu ay inşallah rabbım bu sefer kucagıma almayı nasip eder

Varsa daha tam belirti Olmz benım 1 haftadan sonra net bellı oldu belirtiler inşallah isteyen herkese nasip olur su an yıne klomen kullanıyorum ve catlatma ıgnesı denıycem bu ay inşallah rabbım bu sefer kucagıma almayı nasip eder
Amın ınsallah canm

Eczaneden alman ıcın doktorun yazması lazım canm. Benım demek istediğim hani aldığında ister eczanede ister evde kendin vurabılıyosun. Bana oyle demısti doktorum. Kist ihtimalini bende duydum ama cok buyuk bı ıhtımal degılmıs. Bu ıgne sayesinde. İlk ayında olmasa bile dha sonra ki aylarda hamıle kalan cok olmus. Ben bu ay sabah 2 aksam 2 klomen kullandım bende senin gibi korktum kist yapar mı diye bunlar cok ust uste tekrarlandıgnda yapar dedi mesela 6 7 aydır klomen kullanırsan olur dedi 5 denemeden sonra yapıyor dedi. Ustune ıgne vuruldum bide suan beklemedeyim bakalım eger olmazsa biraz ara vercem. Yoksa bende kist ihtimalinden korkuyorum cunku
Anladım canım teşekkürler sağol umarım birdaha vurdurmana gerek kalmadan hamis kalırsın🙂

Insallah ama aksilik ki 2 gundur dıs etı
Kusura bakmayın yarim kalmıs. Aksilik ki ıgneden beri dıs etı problemi yasıyorum ve dollenmeye etki eder diye dıscıye de gidemiyorum. Sol alt cenem sıstı resmen. Dıscı gebelık turmus bile olsa ben 18.gunune kadar ıslem yapabilirim dedi ama yinede korkuyorum. Antibiyotik falan mı kullansam acaba dollenmeye etki eder mı

Kızlar şimdi doktordan cıktım 2 tane nurtopu gibi yumurtam oluşmuş 12 14 mm arası cok şükür kiste dönüşmemiş pazartesi tekrardan cagırdı o gun ıgne verecek galıba muhtemelen o gun ya da ertesi gün yumurta catlarmış inşallah bebeğe dönüşür 🙂

Kızlar şimdi doktordan cıktım 2 tane nurtopu gibi yumurtam oluşmuş 12 14 mm arası cok şükür kiste dönüşmemiş pazartesi tekrardan cagırdı o gun ıgne verecek galıba muhtemelen o gun ya da ertesi gün yumurta catlarmış inşallah bebeğe dönüşür 🙂
Hadi bakalım hayırlısı olur ınsallah canm cok sevindim. Bende 11 gun oldu bakalım beklemedeyim bakalım ama pek belirti yok ara ara sancı dısında biraz umudum dustu 😐

Hadi bakalım hayırlısı olur ınsallah canm cok sevindim. Bende 11 gun oldu bakalım beklemedeyim bakalım ama pek belirti yok ara ara sancı dısında biraz umudum dustu 😐
İnşâllah canım benım ilk catlatma ıgnesı deneyimim de hamıle kalmıştım ama maalesef 7 haftalıkken düşük yasadım kurtajdan sonra 3. Ayım İnşâllah bu sefer de tutar ve yasar canım bekle ınsallah olmuştur 🙏

İnşâllah canım benım ilk catlatma ıgnesı deneyimim de hamıle kalmıştım ama maalesef 7 haftalıkken düşük yasadım kurtajdan sonra 3. Ayım İnşâllah bu sefer de tutar ve yasar canım bekle ınsallah olmuştur 🙏
Insallah tutar canm dualarım seninle rabbım kimsenin kucagını bos bırakmasın hayırlı guzel haberler verırsın. 🙏 Bu arada Sen ıgneden sonra kacıncı haftada gebelık belirtilerini gormeye baslamıstın

Insallah canm. Ben de Aslında stres yok sadece tutar tutmaz onun merakı var devamlı oda olumsuz etkilemez umarım. Onumde 2 haftam var hayırlısıyla ınsallah guzel haberleri bende verırım burdan😊😊

ben de klomen ve çatlatma iğnesi ile tedavi görüyorum, benim de 2 haftam var sonuca... meraktan ölücem, o kadar çok istiyorum ki çift çizgiyi görmeyi ve HAMİLEYİMMM diye haykırmayı... (sen 28 haziranda yazmışsın)

Back