- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.690
-
- Konu Sahibi sevilsevim
Allah razi olsun ederim inşallahAminnn insallahhh Sonucundan haberdar et Allah yar ve yardımcın olsun. Dualarım seninle...
Sonuc ne oldu acaba sizin bende çatlatma iğnesi yaptırdım 8 temmuzda hala beklemedeyimMerhaba arkadaşlar haziran 14'te klomen kullandım 5 gün geçti 23 Haziran'da çatlatma iğnesi oldum. Bu bir haftadır feci şekilde kasık ağrısı yaşıyorum bugün geçti bel ağrısı başladı sadece dün koku bozukluğu yaşadım adetime bir hafta kaldı normalde ağrısız geçer adetim çok nadir karın ağrısı yaşarım. Çatlatma iğnesinden sonra hamile kalanınız oldu mu tüm bu belirtiler normal mi doktor test yapsan da iğneden dolayı pozitif çıkar dedi adetin 1 gün gecikirse yap dedi.
Mrb bugün benim 10.gunum çatlatma iğnesi yaptırdım 8 temmuzda o günü saymıyorum ama akşam yapildim saat 10 da yarın 11.gun oluyor kan versem mı acaba ne yapmam gerekiyor suanSelam klomen ve catlatma ignesi ile ilk kullanımda hamile kaldım yarın ilk kontrolüm olacak. Catlatma ignesinin 13. Günü beklenen adet günün de erken ve kaset testte silik çizgi gördüm. Ertesi gün kan verdim 94.42 ile öğrendim. Benim süreç biraz farklı 3 ay önce histeroskopi oldum sezeryqn kesisin de açılma olmuş istmosel deniyormuş ve iki polip vardi. Çok farkedilen bir durum da değilmiş.
Ben 13 gün evde erken gebelik testi yaptım prodoctor markasıyla güvenmedim artı med marka kaset test yaptim onda da silik çıktı biraz daha bekleyin diyorumMrb bugün benim 10.gunum çatlatma iğnesi yaptırdım 8 temmuzda o günü saymıyorum ama akşam yapildim saat 10 da yarın 11.gun oluyor kan versem mı acaba ne yapmam gerekiyor suan
Bende 8 temuzda iğne vuruldum dün test yaptım negatif sizin ne sonuçMrb bugün benim 10.gunum çatlatma iğnesi yaptırdım 8 temmuzda o günü saymıyorum ama akşam yapildim saat 10 da yarın 11.gun oluyor kan versem mı acaba ne yapmam gerekiyor suan
Mrb biraz önce test yaptım c çizgisi koyu t çizgisi silik baya anlamadım fotoda görünmüyor ama ben çizgiyi görüyorum renk yok amaBende 8 temuzda iğne vuruldum dün test yaptım negatif sizin ne sonuç
Sabah aç karnına ilk idrarınız yap daha net çıkarMrb biraz önce test yaptım c çizgisi koyu t çizgisi silik baya anlamadım fotoda görünmüyor ama ben çizgiyi görüyorum renk yok ama
Ay maşallah ben de bu akşam çatlatma iğnesi vurulacağım inşallah benimki de tutarÇok şükür ki negatife dönmedi ilk deneme de hamileyim Allahin izniyle darısı sizlere olsun insallah
Merhabalar benim iğneden somra 9.gun ve tuvalette ya da gülerken falan kasiklarim acıyor batıyor. Göğüslerim hassaalasti bugün. Bel ağrım ve yorgunluk hissim var .gebelik olabilir mi 9. Günde belirti verir mi . İlk günden beri takip yapıyorum idrar testinden silindi artikMerhaba iğnenin kaçıncı gunundesiniz ben 13. Gunu silik çizgiyi gördüm çok şükür inşallah sizinki de pozitiftir.