Klomen ve çatlatma iğnesi sonrası

Sonuc ne oldu acaba sizin bende çatlatma iğnesi yaptırdım 8 temmuzda hala beklemedeyim

Mrb bugün benim 10.gunum çatlatma iğnesi yaptırdım 8 temmuzda o günü saymıyorum ama akşam yapildim saat 10 da yarın 11.gun oluyor kan versem mı acaba ne yapmam gerekiyor suan

Mrb bugün benim 10.gunum çatlatma iğnesi yaptırdım 8 temmuzda o günü saymıyorum ama akşam yapildim saat 10 da yarın 11.gun oluyor kan versem mı acaba ne yapmam gerekiyor suan
Ben 13 gün evde erken gebelik testi yaptım prodoctor markasıyla güvenmedim artı med marka kaset test yaptim onda da silik çıktı biraz daha bekleyin diyorum

Çok şükür ki negatife dönmedi ilk deneme de hamileyim Allahin izniyle darısı sizlere olsun insallah
Ay maşallah ben de bu akşam çatlatma iğnesi vurulacağım inşallah benimki de tutar size bir sorum olacak iğneden sonra neler yaptınız? Denize falan girdiniz mi? Sürekli yattınız mı? Yani dikkat ettiğiniz şeyleri yazar mısınız

Merhaba iğnenin kaçıncı gunundesiniz ben 13. Gunu silik çizgiyi gördüm çok şükür inşallah sizinki de pozitiftir.
Merhabalar benim iğneden somra 9.gun ve tuvalette ya da gülerken falan kasiklarim acıyor batıyor. Göğüslerim hassaalasti bugün. Bel ağrım ve yorgunluk hissim var .gebelik olabilir mi 9. Günde belirti verir mi . İlk günden beri takip yapıyorum idrar testinden silindi artik

Kızlar ne durumdasınız? Bugün iğnemi olalı 5 gün oldu. Pozitif olanlar belirtileriniz nelerdi ve kaçıncı günde öğrendiniz? Kanda hemen çıkar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…