- 14 Mart 2023
- 58
- 7
-
- Konu Sahibi sevilsevim
Ben de aynı şeyleri yaşıyorum ve aynı günde Vurulmuşuz iğneyi klomen de kullandım. Senin kaç yumurtan vardı canım? Hala bekliyorum ben de bir kez test yaptım negatif çıktı. Başka test yapmadım yarından sonra yapacağım testi sanırım.Merhaba arkadaşlar haziran 14'te klomen kullandım 5 gün geçti 23 Haziran'da çatlatma iğnesi oldum. Bu bir haftadır feci şekilde kasık ağrısı yaşıyorum bugün geçti bel ağrısı başladı sadece dün koku bozukluğu yaşadım adetime bir hafta kaldı normalde ağrısız geçer adetim çok nadir karın ağrısı yaşarım. Çatlatma iğnesinden sonra hamile kalanınız oldu mu tüm bu belirtiler normal mi doktor test yapsan da iğneden dolayı pozitif çıkar dedi adetin 1 gün gecikirse yap dedi.
Benim 2 olgunlaşmış yumurtam vardı, 1 haftadır aynı şeyler devam ediyor 2 gündür de adet olacakmışım gibi hissediyorum bakıyorum bişey yok bugün sabah test yaptım negatif bekliyorum bende adetimin geçikmesini gecikirse kan testi verecem. Benim ilk iğnem sizinBen de aynı şeyleri yaşıyorum ve aynı günde Vurulmuşuz iğneyi klomen de kullandım. Senin kaç yumurtan vardı canım? Hala bekliyorum ben de bir kez test yaptım negatif çıktı. Başka test yapmadım yarından sonra yapacağım testi sanırım.
Benim de ilk iğnem. 4 yumurtam vardı hatta doktor 3'üz de olabilir 4'üz de dedi ama tutmadı sanırım. Adetinize kaç gün vardı?Benim 2 olgunlaşmış yumurtam vardı, 1 haftadır aynı şeyler devam ediyor 2 gündür de adet olacakmışım gibi hissediyorum bakıyorum bişey yok bugün sabah test yaptım negatif bekliyorum bende adetimin geçikmesini gecikirse kan testi verecem. Benim ilk iğnem sizin
Adetime 2 3 gün var normalde belirtisiz olur adetim bekliyorum inşallah adet olmam daBenim de ilk iğnem. 4 yumurtam vardı hatta doktor 3'üz de olabilir 4'üz de dedi ama tutmadı sanırım. Adetinize kaç gün vardı?
İnşallah ya Allah gönlümüze göre versinAdetime 2 3 gün var normalde belirtisiz olur adetim bekliyorum inşallah adet olmam da
Allah razı olsun amiin cümlemize , Rabbim kmsenin kucağını boş bırakmasınİnşallah ya Allah gönlümüze göre versin
Amin canım aminAllah razı olsun amiin cümlemize , Rabbim kmsenin kucağını boş bırakmasın
Bende 5 temmuzda catlama iynesi oldum klomen snrasa bende de yeni belirtiler var bekliyorum dün 6 gün test pozitif ama iyne etkisi olur dye sevinmedim hafta sonunu bekliyorum ama miyde bulantilari çok fazla olmaya başladı acaba varmidirkiMerhaba arkadaşlar haziran 14'te klomen kullandım 5 gün geçti 23 Haziran'da çatlatma iğnesi oldum. Bu bir haftadır feci şekilde kasık ağrısı yaşıyorum bugün geçti bel ağrısı başladı sadece dün koku bozukluğu yaşadım adetime bir hafta kaldı normalde ağrısız geçer adetim çok nadir karın ağrısı yaşarım. Çatlatma iğnesinden sonra hamile kalanınız oldu mu tüm bu belirtiler normal mi doktor test yapsan da iğneden dolayı pozitif çıkar dedi adetin 1 gün gecikirse yap dedi.
Merhaba iğnenin kaçıncı gunundesiniz ben 13. Gunu silik çizgiyi gördüm çok şükür inşallah sizinki de pozitiftir.Bende 5 temmuzda catlama iynesi oldum klomen snrasa bende de yeni belirtiler var bekliyorum dün 6 gün test pozitif ama iyne etkisi olur dye sevinmedim hafta sonunu bekliyorum ama miyde bulantilari çok fazla olmaya başladı acaba varmidirki
Bugün 7 gün ve test yaptım dayanamadım bende de cikti ama hafta sonu 12 gün oluyor ozman kesin sonuç dye dusunuyorumMerhaba iğnenin kaçıncı gunundesiniz ben 13. Gunu silik çizgiyi gördüm çok şükür inşallah sizinki de pozitiftir.
Bugün 7 gün ve test yaptım dayanamadım bende de cikti ama hafta sonu 12 gün oluyor ozman kesin sonuç dye dusunuybugun 7 gün ve peçeteye gelecek şekilde kahvesi lekeleme oldu normalmiki
Test yapmadınızmi birde 1 hafta sonunda lekelenme tarzı oldunuzmuMerhaba arkadaşlar bende Haziran 27 sin de çatlatma iğnesi kullandım bugün 15. Günüm adetime 4 gün var şiddetli göğüs ağrım var gebelik var mıdır acaba teşekkür ederim şimdiden
Merhaba iğnenin kaçıncı günü negatif oldu testiniz bende 9 dayim hala silikMerhaba iğnenin kaçıncı gunundesiniz ben 13. Gunu silik çizgiyi gördüm çok şükür inşallah sizinki de pozitiftir.
Benim obulasyon testim iğneden sonra koyu çizgi 3 gün devam etti sonrasında ise sürekli hafif de olsa cift çizgi devam etti hiç negatife donmediBugün 7 gün ve test yaptım dayanamadım bende de l
Merhaba iğnenin kaçıncı günü negatif oldu testiniz bende 9 dayim hala silik
ama hafta sonu 12 gün oluyor ozman kesin sonuç