Gebeliğe Hazırlık Klomen ve çatlatma iğnesi kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Pudra16

Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2017
611
311
23
29
kızlar merhaba. Bugün adetimin 3. Günüydü yumurta takibine başladık pko olduğum için. Doltorum klomen ve çatlatma iğnesi verdi. Yanındada adet düzenleyici ve yumurtlama destekleyici 21 günlük hap verdi. Klomeni sabah 2 akşam 2 tane içeceksin dedi 2 kutu yazdı reçeteye. Ama bi kutuda 10 tane var ben günde 4 tane içmiş olacağım iki kutuyu 5 günde bitireceğim. 1 hafta sonra gel dedi çatlatma iğnenle ama ben bu kutuyu bitirdikten sonra tekrar alacakmıyım bu ilaçtan ? Yani çatlatma iğnesini olana kadar ilacım bitmiş üstünden 2 gün geçmiş olacak

Arkadaşlar belki birilerine yardımı dokunur diye yazıyorum. Üç yıldır çocuk istiyordum olmuyordu. Klomen çatlatma iğnesi klasik süreç devam etti dahada edecekti ama 39 yaşında olduğum için bu tedavilerle zaman kaybetmek istemedim. Ve tüp bebeğe karar verdim. Bir arkadaşım tüp bebek tedavisi öncesi incir ve havuç kürü kullandığını sonra tedaviye başladığını söyledi tavsiye etti. Bende İbrahim Saraçoğluoğlunun sitesini biraz karıştırdım ve incir kürüne başladım sonrasında tüp bebeğe başlayacaktım ama şu Allah'ın işine bakın ilk defa adetim 10 gün gecikti yarın test yapacam büyük ihtimalle hamileyim. Tedavinize devam edin ama bununla birlikte incir ve havuç kürünüde deneyin derim. Bide ben gece uyumadan bir tatlı kaşığı öğütülmüş siyah çörek otuda tükettim.

MERHABA ARKADAŞLAR ARANIZA YENİ KATILDIM BENDE KLOMENİN 2 Cİ AYINDAYIM İLK AYIMIZDA YUMURTALIKLARDA BİR GELİŞME OLMADI 2 AYIMIZDA 2 YUMURTAM GELİŞTİ BİRİSİ 14 MM BİRİSİ 21MM ULAŞTI BUGÜN ÇATLAMA İĞNESİ OLDUM ARANIZDA KLOMENLE HAMİLE KALAN VARMI MERAK EDİYORUM

Merhaba haberler nasıl merak ettim bende bugün çatlatma iğnesi oldum 5 gün içtim klomeni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…