• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen ve Çatlatma iğnesi hakkında;

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya daha önce hic kullanmaadım valla ama doktor muaynesinden sonra alır kullanmaya başlarım önerdiğiniz bir marka var mı doğru sonuc alabilmek icin.
Markasi önemli degil, Hepsi ayni, önemli olan Hassasiyeti Yani ovulasyon testi 10iU olsun.( en hassasi).
adet dönemin kac gün sürüyor? Counlukta adet gelmeden 14gün önce yumurta catlamasi olur.
Mesela diyelim adet dönem 28-14 = 14

29-14=15 🥚
30-14=16 🥚
31-14= 17🥚
31-14=18 🥚
32-14= 19🥚

yumurta catlamasi sonra adete kalmasina 12-14 grün normal. Asagsi Progesteron düsüklüyü oldunu gösteriyorveya yumurta gec catlarsa (21 gün itibaren) Klomen bu konuda progesteron hormonu Düzenliyor.

Markasi önemli degil, Hepsi ayni, önemli olan Hassasiyeti Yani ovulasyon testi 10iU olsun.( en hassasi).
adet dönemin kac gün sürüyor? Counlukta adet gelmeden 14gün önce yumurta catlamasi olur.
Mesela diyelim adet dönem 28-14 = 14

29-14=15 🥚
30-14=16 🥚
31-14= 17🥚
31-14=18 🥚
32-14= 19🥚

yumurta catlamasi sonra adete kalmasina 12-14 grün normal. Asagsi Progesteron düsüklüyü oldunu gösteriyorveya yumurta gec catlarsa (21 gün itibaren) Klomen bu konuda progesteron hormonu Düzenliyor.
7 gün sürüyor ama pko yüzünden 40-50 günde bir regl oluyorum hiç belli olmuyor ki ne zaman olacağım.
Demek ki gün aşırı bu testi yapacağım öyle mi?

Evet , Herzmann o testi yap,
ein ucuzunu al ( kassetli olani alma hem pahali )
Icinde 50 Tane Veya 100 tane olanlari al.
Ve Saracoglunun Sogan kürünü muhakkak yap. Ve hormonlarin düzene girmesi Icin Kesis biberi dene. Biraz önce gördüm Professor SaracoglUnun bu konuda videosu var. Almanyada kesis biberi Cok kullaniliyor. Doktorunuda sor bu Kesis biberini.

Evet , Herzmann o testi yap,
ein ucuzunu al ( kassetli olani alma hem pahali )
Icinde 50 Tane Veya 100 tane olanlari al.
Ve Saracoglunun Sogan kürünü muhakkak yap. Ve hormonlarin düzene girmesi Icin Kesis biberi dene. Biraz önce gördüm Professor SaracoglUnun bu konuda videosu var. Almanyada kesis biberi Cok kullaniliyor. Doktorunuda sor bu Kesis biberini.
Klomen kullanırken soğan kürü yapılır mı ki bi yan etkisi olmasın :( Soğan kürü içinde kimisi reglinin bittiği gün diyor kimi 1 hafta sonra diyor senin bir bilgin var mı? Kesis biberini de araştıracağım canım hızır gibi yetiştin valla :)

Hayir tabiki simdiki dönemde yapma (Adet Söktürüyor ayni zamanda) eger negativ sonuc Alirsan Doktorunlan anlasarak yap. Simdi önce doktorun dedigini uygulayin :)
Allahim Sana Hayirli saglikli evlat/lar Versin Amin

Hayir tabiki simdiki dönemde yapma (Adet Söktürüyor ayni zamanda) eger negativ sonuc Alirsan Doktorunlan anlasarak yap. Simdi önce doktorun dedigini uygulayin :)
Allahim Sana Hayirli saglikli evlat/lar Versin Amin
ya çok teşekkür ederim Allah razı olsun çok yardımcı oldun hakkını helal et :) Amin amin tüm isteyenlere yüzü güzel huyu güzel sağlıklı evlatlar nasip etsin sende istiyorsan sana da nasip etsin inşallah tez vakitte :))

Kızlar merhaba benim doktorum klomenin dozunu artırmadı hiç iki aydır aynı dozda kullanıyorum sonuç negatif üçüncü aydada aynı klomende vercekmiş bnm de ümidim kalmadı iki aydır aynı ilaç sonuç negatif başka doktora görünsem mi

Kızlar merhaba benim doktorum klomenin dozunu artırmadı hiç iki aydır aynı dozda kullanıyorum sonuç negatif üçüncü aydada aynı klomende vercekmiş bnm de ümidim kalmadı iki aydır aynı ilaç sonuç negatif başka doktora görünsem mi
Hayır ümidini kesme yumurtalıklarının gelişmesi sağlıklı olması icin veriliyor 3. Denemede tutan çok okudum hemen bozma moralini, ama tabi doktorun ile sağlam bir ilişki kuramıyosan değiştir derim

Adet görüyormusun? Kacinci günde basliyorsun klomenlen ?

Hayır ümidini kesme yumurtalıklarının gelişmesi sağlıklı olması icin veriliyor 3. Denemede tutan çok okudum hemen bozma moralini, ama tabi doktorun ile sağlam bir ilişki kuramıyosan değiştir derim
Saol canım birde merak ettiğim birşey vardı internetde de aradım bulamadım aşılama fiyatları özel hastanede ne kadardır acaba sigortamız da yok bu konuda bilginiz var mı canım

Bugün ikinci günümdeyim adetin gittim doktora bu ay boş diğer ay gene klomen vercekmiş eşimde aynı ilaçla üçüncü sefer tutmaz zaten diyo bilemedim napıcam klomene adetin beşinci günü başladım
Ama her kac gün adetiniz geliyor?

bakin Eger her 28gün adetiniz basliyorsa Ousmane yumurta catlamaniz 28-14= 14 -+🥚 olur
Mesela
29-14=15🥚
30-14=16🥚
31-15=17🥚
32-14=18🥚
33-14=19🥚
34-14=20🥚

Yani hep 14gün Adet baslamadan önce

Ama her kac gün adetiniz geliyor?

bakin Eger her 28gün adetiniz basliyorsa Ousmane yumurta catlamaniz 28-14= 14 -+🥚 olur
Mesela
29-14=15🥚
30-14=16🥚
31-15=17🥚
32-14=18🥚
33-14=19🥚
34-14=20🥚

Yani hep 14gün Adet baslamadan önce
Zaten çatlatma iğnesinin ertesi günü çatlıyo yumurtam doktor öyle demişti bana

Zaten çatlatma iğnesinin ertesi günü çatlıyo yumurtam doktor öyle demişti bana
Ama catlama ignesi geneliklen kendiliginden catlamayan veya adeti düzenli olmayanlara veriyorlar. Ama tabiki doktor degilim ama her doktor degisik:/ adetiniz düzenliyse bi catlama ignesizde deneyebilirsiniz Doktorun iziniylen.

Ya daha önce hic kullanmaadım valla ama doktor muaynesinden sonra alır kullanmaya başlarım önerdiğiniz bir marka var mı doğru sonuc alabilmek icin?
Markasi önemli degil cnkü hepsi ayni, ein ucuzlarindan tavsiye ederim. Icinde cok olanlari.
yada Clearblue advence ama cok pahali ama prasini deger.

Ama catlama ignesi geneliklen kendiliginden catlamayan veya adeti düzenli olmayanlara veriyorlar. Ama tabiki doktor degilim ama her doktor degisik:/ adetiniz düzenliyse bi catlama ignesizde deneyebilirsiniz Doktorun iziniylen.
[/QUOTE
İğneyi galiba kesin çatlasın diye verdi bana ama gene olmadı gebelik zaten olma ihtimali %15-20 civarındaymış öyle dedi doktorum siz ne tedavisi görüyosunuz

Benim hormonlarim biraz karisik. Doktorum belki klomen vermek istiyor. Ama biraz koekuyorum cnkü cok etkili ilacmis ayni zamanda zararli.
😞💨💨💨

Benim hormonlarim biraz karisik. Doktorum belki klomen vermek istiyor. Ama biraz koekuyorum cnkü cok etkili ilacmis ayni zamanda zararli.
😞💨💨💨
Ben bi zararını görmedim zaten bir ay kullanıyosun bir ay kullanmıyosun bnm öyle oldu canım birde özel hastanede aşılama fiyatları hakkında bilgin var mı

Açıkcası iğneyi kullanmayı hiç istemiyorum yorumlar çok ürkütücü ağrısını sızısını geçtim kist ihtimali tedirgin etti. Sizde durum nedir hayırlı bir sonuç aldınız mı ?
ben iğneyi oldum canım benim bildiğim kadarı ile de çatlamayan yumurtalar kist yapıyor yani yumurtanın gelişip çatlaması iyi birşey

Back