- 9 Ağustos 2015
- 125
- 44
- 41
Merhaba arkadaşlar kasım ayında asılama yaptırmayı dusunuyoruz bu zamana kadar yasadıklarımı paylaşmak ıstedım ılk doktora gecen sene bu aylarda gıttım gereklı hormon testlerı sperm testı hepsı normal çıktı beklememızı soyledıler bekledık olmadı mart ayında tekrar gıttım 2 ay klomen catlatma ıgnesı ve progesteron kullandım yıne olmadı sonrakı ay rahım flımı cektırdım sorun yoktu o ay ılac kullanmadım sonrakı ayda menogon adlı ıgneyı kullanım 10 gün boyunca sonra yıne catlatma ıgnesı progesteron yıne olmadı doktorumuz asılama yapalım dedim bızde bıraz ara vermek ıstedık yıne olmadı allah nasıp ederse kasım ayında tekrar baslıyacam bu ıslere çok buyutulecek ısler degıl aslında ama bız kadınlar bıraz kendı kendımıze yapıyoruz
Merhaba canım hoşgeldin aramıza.İnşallah sende tez zamanda kavuşursun bebişine.Sen özeldemi tedavi görüyorsun?Söylediklerinde haklısın o kadarda büyütülecek işler değil zaten sorun yapılan işlerde değil bende sabırsızlanıyorum hep hayal dünyasındayım karnım büyüyecek nasıl görünücem çok güzel bir histir.bebek odasını nasıl yapsam.doğumdan ve kusmaktan çok korkuyorum onları nasıl atlatıcam.bu süreçle ilgili kitaplar okuyorum.anne olmak ne harika bir duygudur kimbilir ne zaman tadıcam.yani kısacası çocuk üzerine bir hayal dünyam var sanki hamileyimde yakında doğurucakmışım gibi bir hazırlıklarım var görseniz deli bu kadın dersiniz :))) işte bu hayal dünyam her ay bir kan tahlilinden sonra yıkıma uğruyor bir yandan da her tedaviyle tekrar başlıyor.Bir garip hisler içindeyim:)))) Dediğin gibi ben ne yapıyorsam kendime yapıyorum bir yandanda kocişin başının etini yiyorum :)