klomen ve adet gecikmesi

canım ben bu ay yaşadım benim de 5 gün gecikti. femara diye bir ilaç kullandm ilk defa stres yapma stres yaptıkça daha çok gecikiyor. hamile değilsin

ben hala adet olmadım dr.a gittim dün ve yine kistim oluşmuş klomen tetiklemiş hormon tahlillerimin sonuçlarını bugün alıcam ona göre tedaviye başlıcaz yine..

Bende klomen kullandım ekim ayında kasımda regl oldum gittim doktor kist yok tekar kullanmana gerek yok bu ay olur dedi hiç bişey kullanmadım 26 aralık gibi regl olmam gerekti hala olmadım kanda baktırdım beta hcg de de bir değişim yok :/ klomenin etkisimi acaba

Mrb cnm bende aralık ayında klomen kullandım ıkı hafta boyunca kontrole gıttım ama faydası olmamıs. Adet olunca gel ıgneye baslıyalım demıslerdı ama ben adet olmadım o yzdn gıtmedım. Sende test yapma kan aldr o zmn bellı olr ne oldgu...
Hakkında hayırlısı olsun şimdiden.

Benimde klomen ilk ayım 3 gün geçikince ümitlenmiştim.kist varmis malesef hasta oldum.bu ay boş gecicek gelecek ay hsg çekilecek ben gibi olup hamile kalan varmı çok Üzgünüm...

durumunda bi değişilkil var mı canım benimde gecikti adetim.

Merhaba arkadaşlar ben de 10 aralıkta reg olup 4.günü klomene başladım günde 1 tane ile. adetim 12. ve 16. günü muayenede yumurtam gelişmediği için iğne olmadan bıraktık. 35. güne kadr adet olmazsan gel demişti ancak cenazemiz olduğundan başka şehirdeydim kontrole gidemedim. adetin 50. gününde siyah akıntı ile başlayan ve hala ara ara devam eden ama hiç kırmızı olmayan kanamam var 6 gündür. en erken pazartesi gidebileceğim doktoruma. böyle bir durumla karşılaşan yaşayan var mı? ne yapacağımı şaşırdım doğrusu.

ovvv bayagadir adet olmamışsn bence hemen doktora git kist filan olabilir cnm ihmal etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…