- 5 Temmuz 2007
- 732
- 53
- 648
- Konu Sahibi arzu_nur77
-
ben de klomen kullandım bu ay ve reglim 3 gün gecikti..
test yapmadım henüz ama regl belirtilerim var yoğun şekilde..
idrar testinde geç çıkabiliyor kan testi yaptırsana..
TEŞEKKÜR EDERİM CVPLADIĞIN İÇİN ARKADAŞIM BU ARADA..SENDEN BAŞKADA YAZAN OLMAMIŞ ZATEN Bİ SEN BİDE BEN VARMIŞIZhakkımızda hayırlısı olur inş beklemekten başka bir şey yapamıyorum ben de
rica ederim..
inş güzel haberler veririz birbirimize :)
beklemek çok sinir bozucu gerçekten..
mrb doktora gttn mi bnde bu ay klomen kullandm fakat yumurtam gelşmedi ve sonra incir kürü yaptm ve adetm 2 gün gecikti senn sonçlarını merk ettm acaba klomen geciktrmş olablrmiTEŞEKKÜR EDERİM CVPLADIĞIN İÇİN ARKADAŞIM BU ARADA..SENDEN BAŞKADA YAZAN OLMAMIŞ ZATEN Bİ SEN BİDE BEN VARMIŞIZ
mrb doktora gttn mi bnde bu ay klomen kullandm fakat yumurtam gelşmedi ve sonra incir kürü yaptm ve adetm 2 gün gecikti senn sonçlarını merk ettm acaba klomen geciktrmş olablrmi
ne kdr gecti bnm hiç adet belirti yok sadece sol kasığmda ağrım vr o kdr senn vrmıydıyok daha gitmedim yarın gidicem bakalım sanırım kist oluştu
benim bugün 1 hafta oldu gecikmem..1 hafta 10 gündür adet olcakmışım gibi ağrılarım vardı ama bilemiyorum ben çok stres yaptım onlada alakalı olabilirne kdr gecti bnm hiç adet belirti yok sadece sol kasığmda ağrım vr o kdr senn vrmıydı
kür yapınca adetler gecikiyor zatenmrb doktora gttn mi bnde bu ay klomen kullandm fakat yumurtam gelşmedi ve sonra incir kürü yaptm ve adetm 2 gün gecikti senn sonçlarını merk ettm acaba klomen geciktrmş olablrmi
benm yumurtam gelşmeynce doktor çatlatma iğnesi vermedi tüp bebek önerdi tabi bzde saldık ipleri hiçö stres yapmadm bu süreçte incir yedm inofolik kullanmaya başladm ve 2 gn gecikince bende bi heycanlandm çnkü hiç şaşmazdı ay ne blym yabenim bugün 1 hafta oldu gecikmem..1 hafta 10 gündür adet olcakmışım gibi ağrılarım vardı ama bilemiyorum ben çok stres yaptım onlada alakalı olabilir
ama ben diğer aylardada yaptım sorun olmadı hep zamannda geldikür yapınca adetler gecikiyor zaten
benim de ilk yaptığım ay 3 gün gecikti, ikinci ay ise 4 gün erken oldum... maalesef adet düzenini etkiliyorlarama ben diğer aylardada yaptım sorun olmadı hep zamannda geldi
kür yapınca adetler gecikiyor zaten
teşekkrler o zaman o yzden gecikmiştrbenim de ilk yaptığım ay 3 gün gecikti, ikinci ay ise 4 gün erken oldum... maalesef adet düzenini etkiliyorlar
ben de yemiştim, suyunu içmedim. bal tarçın çörekotu da güzel yumurta geliştiriyor, çatlatıyor ve adet miktarını arttırıyor.bide ben sadece yedm inciri incr kürü derken yanlş yazmışım bana ye dediler yedm diğer aylarda kürünü yapmştm suyunu içtm yani ne blym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?