- 28 Nisan 2022
- 127
- 86
- 18
- 24
- Konu Sahibi Kadermelisa
-
Sen adetin kaçıncı günündesin şu anAyni benimde pazartesi canım 9 ve 13 Mayıs arası dedi doktoruminşallah güzel haberlerle geliriz bu ay
4 mayısta leke geldi 5 mayısta başladı canimSen adetin kaçıncı günündesin şu an
Insallah Rabbım hayirli evlatlar nasip etsin sana da canimBen kullandım beraberinde çatlatma iğneside yaptık ilk denememdi tuttu ama kimyasal oldu malesef bana klomen yanında yumurta kalitesi için inositol verdi birde d vit çok düşük benim d vit kullandım
Bana reglnin 3. günü gelmemi söylemişti ama araya hafta sonu girdi 5. günü gidicem. Sana söyledi mi böyle bir şey?4 mayısta leke geldi 5 mayısta başladı canim
Nisan ayında bende gitmiştim kullanmıştım ama maalesef olmadı…Kızlar bugün doktora gittim hormon testi yaptı,yunurtaliklarima rahme falan baktı hiçbir problemim yok çok şükür,eşimde test vermişti onda da bir sorun yok ama 2 yıldır sadece 1 boş gebeligim oldu... yine istiyoruz ama olmuyor klomen başladı doktorum klomen ile hamile kaldığınız Ay başka neler yaptınız ve ilk ayda tuttu mu bilgi verirseniz çok sevinirim
Bana 2. 3. 4. Gün Gelebilirsin ama son gun gelme dedi benim zaten 3 gün sürdüğü için 2. Gun gittim xanimBana reglnin 3. günü gelmemi söylemişti ama araya hafta sonu girdi 5. günü gidicem. Sana söyledi mi böyle bir şey?
Bende şubatta kullandım ama benim doktorum çok ilgisizfi simdi doktor değiştirdim yine başladık tedaviye☺Nisan ayında bende gitmiştim kullanmıştım ama maalesef olmadı…
İnşallah bu defa olurBende şubatta kullandım ama benim doktorum çok ilgisizfi simdi doktor değiştirdim yine başladık tedaviye☺
Ben beş altı kez kullandım iki yıl sonra artık kullanmak istemediğim hiç önemsemediğim hatta en mutsuz umutsuz olduğum anda öğrendim hamile olduğumu. Klomen vs değil Allah kısmet etsin en doğru zamanda. Bazı şeyler nasip işi çok kafanıza takmayın oluruna bırakın sevgilerKızlar bugün doktora gittim hormon testi yaptı,yunurtaliklarima rahme falan baktı hiçbir problemim yok çok şükür,eşimde test vermişti onda da bir sorun yok ama 2 yıldır sadece 1 boş gebeligim oldu... yine istiyoruz ama olmuyor klomen başladı doktorum klomen ile hamile kaldığınız Ay başka neler yaptınız ve ilk ayda tuttu mu bilgi verirseniz çok sevinirim
Bu hormon testi icin kani ne zaman verdiniz acabaHormon testi sonuçlarından anlayanınız varsa yardımcı olabilir misiniz
Adetin 3.günüBu hormon testi icin kani ne zaman verdiniz acaba
Sonucu ne olunca iyi oluyo bende verdimde daha çıkmadı sonuclarAdetin 3.günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?