• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık KLOMEN TEDAVISI OLANLAR BAKABILIR MI CANLAR♥️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kadermelisa

Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2022
127
86
18
24
Kızlar bugün doktora gittim hormon testi yaptı,yunurtaliklarima rahme falan baktı hiçbir problemim yok çok şükür,eşimde test vermişti onda da bir sorun yok ama 2 yıldır sadece 1 boş gebeligim oldu... yine istiyoruz ama olmuyor klomen başladı doktorum klomen ile hamile kaldığınız Ay başka neler yaptınız ve ilk ayda tuttu mu bilgi verirseniz çok sevinirim💜💙

Ben de pazartesi başlayacağım klomene. İnşallah bu ay oluverir daha fazla beklemeyiz. ☺️

Ben kullandım beraberinde çatlatma iğneside yaptık ilk denememdi tuttu ama kimyasal oldu malesef bana klomen yanında yumurta kalitesi için inositol verdi birde d vit çok düşük benim d vit kullandım

Ben kullandım beraberinde çatlatma iğneside yaptık ilk denememdi tuttu ama kimyasal oldu malesef bana klomen yanında yumurta kalitesi için inositol verdi birde d vit çok düşük benim d vit kullandım
Insallah Rabbım hayirli evlatlar nasip etsin sana da canim💙💙catlatma iğnesi bana da verecek canim inşallah benim de tutar bu ay 2 yılı geçti evleneli ilk günden beri istiyorum ama olmadı

Kızlar bugün doktora gittim hormon testi yaptı,yunurtaliklarima rahme falan baktı hiçbir problemim yok çok şükür,eşimde test vermişti onda da bir sorun yok ama 2 yıldır sadece 1 boş gebeligim oldu... yine istiyoruz ama olmuyor klomen başladı doktorum klomen ile hamile kaldığınız Ay başka neler yaptınız ve ilk ayda tuttu mu bilgi verirseniz çok sevinirim💜💙
Nisan ayında bende gitmiştim kullanmıştım ama maalesef olmadı…

Bende şubatta kullandım ama benim doktorum çok ilgisizfi simdi doktor değiştirdim yine başladık tedaviye☺
İnşallah bu defa olur 🙏🏻 Ben bu ay ara verdim ovulasyon takibiyle yapıyorum biraz da stresten uzak durmaya çalışarak deneyeyim dedim. Doktora gidip ayrıca bi umutlanıp sonucu görünce daha çok yıkıldım çünkü. Allah bize de isteyen herkese de nasip etsin inşallah

Ben beş altı kez kullandım iki yıl sonra artık kullanmak istemediğim hiç önemsemediğim hatta en mutsuz umutsuz olduğum anda öğrendim hamile olduğumu. Klomen vs değil Allah kısmet etsin en doğru zamanda. Bazı şeyler nasip işi çok kafanıza takmayın oluruna bırakın sevgiler

2020 de kullandım Aralık ayında klomeni bende yan etki yaptı kızlar karıncalanma oldu wc ye eşim götürdü getirdi Ocak ayında hsg yaptırdım şubatta kimyasal gebelik geçirdim martta hamile kaldım sürpriz bir şekilde hsg deneyin birde tutmazsa Allah şifa versin hepinize

Hormon testi sonuçlarından anlayanınız varsa yardımcı olabilir misiniz

Eklentiler

• IMG_20220512_182831.jpg
    IMG_20220512_182831.jpg
    50,1 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_20220512_182745.jpg
    IMG_20220512_182745.jpg
    46,8 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_20220512_182706.jpg
    IMG_20220512_182706.jpg
    21,3 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_20220512_182635.jpg