Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar doktora randevu aldım adetimin 3.gunune umarım doğrudur Doktora adetin 3.gunu mu gidilmesi gerekiyor klomen tedavisi için bilginiz varmı??
Merhaba arkadaşlar doktora randevu aldım adetimin 3.gunune umarım doğrudur Doktora adetin 3.gunu mu gidilmesi gerekiyor klomen tedavisi için bilginiz varmı??
merhaba klomen genelde polikislik over yada kendiliğinden hamile kalamayan için öneriliyor fakat problemin ney bilmiyorum ama klomen doğru kontrol altında tutulmaz ve dr dikkatli bir şekilde kontrol etmez ise kistte kadar götürüyor 10 yıldır tedavi gören biri olaraksöylüyorum canım umarım gerek kalmadan bebeğin gelir