Öncelikle adetimin 5. Günü klomen kullanmaya başladım . 5 gün boyunca hap bitene kadar kullandım. Hap bittikten iki gün sonra doktara gittim . Yeterli büyüklüğe ulaşmamıştı .henüz 12 mm di. İki gğn sonra tekrar gel dedi bu kez gittiğimde 15 mm di yine istediğim büyüklük değil dedi. İki gün sonra yine gel dedi . İki gün sonra yine gittiğimde 19mm di ve istediğim büyüklük dedi doktor. Nasıl sevindiğimi anlatamam ama umarım hissedebiliyorsunuz dur. Ben perşembe gitmiştim bana ctesi çatlatma iğnesi verdi. Öğlen yapmam için. Nasıl yapılacağını vs tahmin etti. Mutlaka yapacağınız gün alın iğneyi çünkü bize bile buzlukla verdiler. İğneyi yaptık hissetmedim bile acı vermiyor. Herkesde farklıdır tabi. Doktor hasta olursan hastalığının ikinci günü dedi. Hasta olmazsan günün geçmesinden 6 gün sonra gel dedi. İlişki günleri fln belirledi. Şuan günümün gelmesini bekliyorum. Umarım hasta olmam.Merhabalar, inşallah olumlu sonuçlar alırsınız Sizden rica etsem süreci anlatabilir misiniz? Çatlatma iğnesini olmadan önce kaç gün boyunca doktorunuza muayene oldunuz, iğne sonrası kaç kez daha muayeneye gideceksiniz ? Şimdiden teşekkür ederim.