Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmadı maalesef hasta oldumSonuc ne oldu acaba
Olmadı maalesef hasta oldum
Günde 2 tane içiyordum Bn bnm yumurta sayım çok fazla var ama polip olduğundan tutulmuyor galibaHakkinda hayirlisi canim. Klomeni günde kaç tane ictin kac yumurtan oldu. Bende yarin baslicam. Sabah 2 aksam 2 tane 5 gun
Günde 2 tane içiyordum Bn bnm yumurta sayım çok fazla var ama polip olduğundan tutulmuyor galiba
Çatlatma iğnesi vuruluyor musunuzBenimde amh cok iyi ama yumurtam gelisiyor catlamiyor
eBnimde çatlatma iğnesi vurulmama rağmen çatlamıyordu 6, 7 ay uğraştım sonra havuç suyunu duydum cok şükür geçen ay çatladı ama geç çatladıgı için günü kaçırdım. Bu ay bakalım yine içicem inşAllahBenimde amh cok iyi ama yumurtam gelisiyor catlamiyor
Çatlatma iğnesi vuruluyor musunuz
eBnimde çatlatma iğnesi vurulmama rağmen çatlamıyordu 6, 7 ay uğraştım sonra havuç suyunu duydum cok şükür geçen ay çatladı ama geç çatladıgı için günü kaçırdım. Bu ay bakalım yine içicem inşAllah
C life bir ay kullandım pek etkisini görmedim, aynı anda kullanılıyor mu kiBende c life macun aldim bu ay hemde klonen kullaniyorum insallah işe yarar
C life bir ay kullandım pek etkisini görmedim, aynı anda kullanılıyor mu ki
Dikkat et canım yumurtalıkları cok uyardıgın zaman kiste dönüyorCanim bur arkadas kullanmis. Bende kullaniyorum cuma kontrolüm var.yarindan itibaren c life günde 1 tane yerim.
Dikkat et canım yumurtalıkları cok uyardıgın zaman kiste dönüyor
Benimde senin gibi çatlamada sorun oluyor. Rahim filmi bile çektirdim aslındaBende korkuyorum cuma gunki kontrole kadar belki ara veririm.
Benimde senin gibi çatlamada sorun oluyor. Rahim filmi bile çektirdim aslında
Olcak inşAllah canım yılmak yokBende hepsini denedim yıkılmadım daha ama yoruldum bunaldım
Olcak inşAllah canım yılmak yokbende 2 senedir bekliyorum herseyin hayırlı Bi zamanı vardır❤
Aynen öyleBenimde 3 yil oldu 8 kasım mevlit kandili bol bol dua edelim