- 24 Kasım 2014
- 1.325
- 319
- 39
Onu tam bilemiyorum canim ama yapilir sanirimpeki devlet hastanesindede yapılmaz mı bu. Devlete gitsem,bişey değişir mi ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onu tam bilemiyorum canim ama yapilir sanirimpeki devlet hastanesindede yapılmaz mı bu. Devlete gitsem,bişey değişir mi ki
bu ay soğan kuru uyhuluyorum. Bu ayda olmazsa gidiyim en iyisi. Adetten temizlenince gitmem gerekio değil mi cnmOnu tam bilemiyorum canim ama yapilir sanirim
Bence 3.gunu git canim hem hormonlarinada bakilir. Bu arada senin yas kac sen nezamandir evlisinbu ay soğan kuru uyhuluyorum. Bu ayda olmazsa gidiyim en iyisi. Adetten temizlenince gitmem gerekio değil mi cnm
22 yaşndayım cnm. 1 yıldr evliym ve 2 kez duşuk yaptım malesefBence 3.gunu git canim hem hormonlarinada bakilir. Bu arada senin yas kac sen nezamandir evlisin
Hic uzulme canim evet yasadiklarin kotu ama guzel ilan bisey varki masallah kendiliginden hamile kalabiliyosun.22 yaşndayım cnm. 1 yıldr evliym ve 2 kez duşuk yaptım malesef
Olabilir, demek ki soğan kürü işe yaramis sende, akinti falan olduguna gore. Hadi hayırlısı bakalım, bence de dr a gitsen kontrol altında iyi olur ama bence sen biraz sabredersen kendi kendine de hamile kalabilirsin rahatlikla, yaşın da çok genc, merak etme çok sürmez yine hamile kalirsin inşallah :)duşuklerimn sebebini buldum cnm. Pıhtılaşma varmış. Bundan sonraki gebeliklerde hergın kan sulandrıcı iğne kullanıcam. Ya canm bn 4-5 gundur soğan kuru uyguluyorum. Akıntım çok fazla zaten ve sağ yumurtalığım çok sancılı bugu. Acaba yunurtam çatlıyo olabilir mi
ayy inşllh cnm. Aslında daha çok yeni duşuk yaptığım içşn hemn olsun istiyorum sabırsızlanıyorum.. Sende durum,nedr. Gebe kalabilio musun tedavin faln var mıOlabilir, demek ki soğan kürü işe yaramis sende, akinti falan olduguna gore. Hadi hayırlısı bakalım, bence de dr a gitsen kontrol altında iyi olur ama bence sen biraz sabredersen kendi kendine de hamile kalabilirsin rahatlikla, yaşın da çok genc, merak etme çok sürmez yine hamile kalirsin inşallah :)
evet herkes onu soyluyo. Rabbim herkapıyı kapatmıyo çok şukur.. İnşllh bu kez anneliği nasib eder guzel mevlamHic uzulme canim evet yasadiklarin kotu ama guzel ilan bisey varki masallah kendiliginden hamile kalabiliyosun.
Canım ben 4,5 aylık evliyim ama ben ilaçsız adet bile olamıyorum Allahtan tedavisi çok zor değil, haplarla yumurtlama sağlanıyor, hatta bu ay ilk denemem de 3 tane yumurta oluştu, bakalım catlayacak mi ne olacak bilmiyorum, hayırlısı bakalım. Sen çok acele etme canım bence, sen yakında yine hamile kalirsin Allahin izniyle.ayy inşllh cnm. Aslında daha çok yeni duşuk yaptığım içşn hemn olsun istiyorum sabırsızlanıyorum.. Sende durum,nedr. Gebe kalabilio musun tedavin faln var mı
inşllh cnmm.. Haklısın sanırım sabretmk en iyisiCanım ben 4,5 aylık evliyim ama ben ilaçsız adet bile olamıyorum Allahtan tedavisi çok zor değil, haplarla yumurtlama sağlanıyor, hatta bu ay ilk denemem de 3 tane yumurta oluştu, bakalım catlayacak mi ne olacak bilmiyorum, hayırlısı bakalım. Sen çok acele etme canım bence, sen yakında yine hamile kalirsin Allahin izniyle.
Şimdi kontrole gidiyorum canım, dua edin banaNasılsınız kizlarr
Canim guzel bi haber bu. Peki o gunleri degerlendiremedinizmi2 tane yumurta catlamis ama bence catlayali 2-3 gün oluyo, bu ayı kaçırdık gibi geldi bana, hayırlısı olsun
Degerlendirmemistik canım Dr a pts günü gidince perşembe tekrar kontrole cagirmisti, o zamana kadar ilişki olsun mu diye sormustum, spermler boşa gitmesin, yumurta catlayinca olur demişti, ben yine de dinlemeyecektim ne olur ne olmaz diye pts için dusunuyodum ama esim hastalandi bu seferde, neyse vardır bunda da bi hayir :) Ben ovulasyon testi yapmistim bi de, tam koyu olmadi hic ama en koyu pts di, pts ya da salı catladi benim yumurtalarim, üzüldüm doğrusu ama yapacak bişey yok, Allahim hayirlisini nasip etsin.Canim guzel bi haber bu. Peki o gunleri degerlendiremedinizmi
Sıkma canini tatlim hic belli olmaz sen yinefe bugünü degerlendir bence. Ben yarin gitcem canim 14:30 da randevum var sma hic ümidim yok çünkü ne agri vsr ne akıntı olusmadi sanırım yumurtaalarDegerlendirmemistik canım Dr a pts günü gidince perşembe tekrar kontrole cagirmisti, o zamana kadar ilişki olsun mu diye sormustum, spermler boşa gitmesin, yumurta catlayinca olur demişti, ben yine de dinlemeyecektim ne olur ne olmaz diye pts için dusunuyodum ama esim hastalandi bu seferde, neyse vardır bunda da bi hayir :) Ben ovulasyon testi yapmistim bi de, tam koyu olmadi hic ama en koyu pts di, pts ya da salı catladi benim yumurtalarim, üzüldüm doğrusu ama yapacak bişey yok, Allahim hayirlisini nasip etsin.
Canım bende de hiç ağrı falan olmamıştı ama 3 tane yumurta oluşmuş, hatta ben catlamadi da sanmistim, dr kasik agrisi falan oldu mu dedi, olmadı catlamadi heralde benim yumurtalarim dedim, dr ultrasondan baktı 2 tanesi çatlamış, bana da gösterdi ama benim uzuldugum o kadar ilac kullandim kontrole gittim ama sonucta yumurtlamayi kaçırdım, bugunu degerlendirdik, hayırlısı bakalım. Bence senin de yumurtan olmuştur.Sıkma canini tatlim hic belli olmaz sen yinefe bugünü degerlendir bence. Ben yarin gitcem canim 14:30 da randevum var sma hic ümidim yok çünkü ne agri vsr ne akıntı olusmadi sanırım yumurtaalar
Cok gecmis olsun canim nedir rahatsizligin.. ins klomene gerek kalmaz rabbim hepimize nasip etsinBen de bu ay klomene baslayıp hamile kalmayı planlayanlardandım.Aama maalesef baska bir sıkıntım oldu ve ameliyat oldum ( Dilerim klomene gerek kalmadan bu ay doğal olarak hamiş olurum...İnşallah sizlerde güzel haberler alırsınız kızlar