• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen-rahim filmi-puregon+ovitrelle iğneleriyle sırasına göre tedavi görenler.

venema

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2007
225
29
123
Ankara
Herkese merhaba,

3 yıllık evliyim. Yaklaşık 1 yıl korunmadık ama hamile kalamadım. Daha sonra doktora gitmeye karar verdik. Hormon tahlilleri ve muayeneden sonra doktorum yumurtlamada problem olduğunu söyledi ve 4 ay klomen+ ovitrelle kullandım. her ay ortalama 4-5 yumurtam olmasına rağmen sonuç başarısız oldu. eşimin testleri de gayet iyi bu arada. daha sonra rahim filmi çektirdim ve kanallar da açık çıktı. adetim küçüklüğümden beri çok düzenlidir. bu ay doktorum puregon 900 ve 600, orgalutran ve ovitrelle yazdı. puregona dün akşam başladım.puregon penle 150 ayarlayıp kendime yapıyorum. 5 gün kullanıcam ve doktora tekrar gidicem e2 testi yaptırıcam kanda.duruma göre dozajı artırıcak sanırım ve puregonla beraber orgalutran iğne de kullanmaya başlıycam. daha sonra da ovitrelle çatlatma iğnesi yapıp normal yolla deniycez. doktorum eşimin değerleri iyi olduğu için aşılamaya gerek yok dedi. haa bu arada bi de bi arkadaşımdan bi kür tarifi öğrendim. adetimin 2. günü akşamdan 8 adet kuru inciri saf zeytinyağında kızartıp saklama kabına koyuyorum ve yatağımın başucuna koyuyorum bu kabı da.adetimin 3. ve 4. günü sabah uyanır uyanmaz daha yataktan kalkmadan ayağımı bile yere atmadan bu incirlerin dördünü 3. günü sabah diğer dördünü de 4.günü sabah yiyorum yani metabolizma daha çalışmaya başlamadan . biraz bekleyip 10dk kadar kalkıyorum. ve her öğlen 1 bardak ılık süt içiyorum. folik asit kullanıyorum ve ceviz badem falan yiyorum. bu yöntemle hamile kalan çok arkadaşım var. bakalım ben de bu ay umutluyum inşallah boşa çıkmaz. doktorum da stres yapma sakın çok olumsuz etkiliyor tedaviyi dedi. am insanın elinde mi. yani düşünsene eşinle birlikte olacağın güne bile doktor karar veriyor. nasıl stres yapmazsın:)) mafoldumben

bu arada iğneler bitti e2 değerim de süper çıktı 5 tanede ortalama 23mm yumurtam var. çalışmalar başladı bakalım sonuç ne olucak...en kötüsü bu bekleme işi:((

bende klomen ve ovitrelle kulandım 2 ay sonra doktor değiştirdim şimdi ki doktor sadece klomen kullanıcam dedi kafam çok karışık sen bu inciri yedikten sonra hamile oldun mu

sadece bu incir kürüyle hamile kalan 3 arkadaşım var ama ben bekleyiyorum bakalım daha bu ay yaptım. adetim 31 ekim gibi yani daha 10 gün beklemem gerek öğrenmek için. klomen benim bildiğim en fazla 5 defa kullanılıyor.

sadece bu incir kürüyle hamile kalan 3 arkadaşım var ama ben bekleyiyorum bakalım daha bu ay yaptım. adetim 31 ekim gibi yani daha 10 gün beklemem gerek öğrenmek için. klomen benim bildiğim en fazla 5 defa kullanılıyor.[/QUOTE Bende klomenle hamile kalmıştım ama malesef dış gebelikle sonuçlandı. Arkadaşım bu tedavi ile klomen ile 7 aylık hamile umarım sizin içinde hayırlısı olur

sizin önerdiğiniz incir kürü diğer duyduğumdan farklı dahamı etkili acaba uygulayan ve sonuç alan varmı?

bu bahsettiğim incir kürünü arkadaşım uyguladı. bayramda farklı şehirlerde olan arkadaşlarımla görüşmüştüm 3'ü de bebk düşünüyormuş ve haberleşiyorlarmış. 3'ü de bu incir kürünü uygulamışlar. ve birinin 1 yaşında kızı vardı. 2side hamileydi. hatta o zaman unuturum diye yazmıştım. adetinin 2.günü akşamdan has zeytinyağında 8 adet kuru inciri pembeleşinceye kadar kızart saklama kabına koy yatağının başuna koy akşamdan adetin 3.günü daha gözünü açar açmaz yataktan kalkmadan 4 tanesini ye, bi 10dk dinlen yatakta. öğlen 1 bardak ılık süt iç.adetin 4. günü sabah yine aynı şekilde kalan 4 taneyi ye dinlen öğlen süt iç. sonra öğlenleri hep ılık süt içmeye devam.bu şekildeydi tarif.ben ayrıca bi de ballı tarçınlı çörek otlu karışımdan yedim sabah akşam 1 kaşık. tabi bu arad puregon iğne kullanıyordum göbekten yapılan. adetimin ikinci gününden itibaren puregon 5. günüden itibaren orgalutran+puregon iğne 11. günü de bunlar bitti ovitrelle çatlatma iğnesi yaptım. şimdi adetimin 17.günündeyim denemeye devam ediyoruz. ovitrelle çatlatma iğnesini cumartesi öğlen yaptım. pazar pazartesi ilişki sonra gün aşırı ilişki dedi. deniyoruz bakalım. umarım mutlu son olur bekliyorum:sm_confused:

teşekür ederim bende denicem umarım sonuç alırız bu bana daha mantıklı geldi Allah hayırlısını versin

kasıklarımda acayip bi ağrı var iki gündür. oturup kalkarken eğilirken zorlanıyorum canım acıyor. bi de sanki adet olucam kasıklarım sızlıyor ara ara. belim de acayip ağrıyor. acaba kendimi çok mu dinlemeye başladım bilmiyorum ya arkadaşlar bu puregon+orgalutran ve ovitrelle kullananlar sizin de böyle olmuş muydu. gerçi iğneler biteli 7 gün oldu şu an deneme aşamasındayız. insan en küçük değişiklği hafif bi mide bulantısını bile hamilelik belirtisine yoruyor. heveslenmek de istemiyorum sonra çok üzülüyorum. amaa bu ağrıların sebebi neee... iğne kullananlar sizin de denem aşamasında böyle olmuş muydu???:sm_confused:

bugün doktora gittim klomene devem ama iğne kullanmayacam dedi klomenigünde 1 defa dedi daha önce ki doktorum günde 2 sefer demişti şaşkınım napacamı bilmiyorum inciri yaptım bugün adetimin 5. günü 1 kasımda kontrolüm var inşallah hayırlı olur rabbim herkesin gönlündekini versin

.[/QUOTE Bende klomenle hamile kalmıştım ama malesef dış gebelikle sonuçlandı. Arkadaşım bu tedavi ile klomen ile 7 aylık hamile umarım sizin içinde hayırlısı olur
klomnei tek başına mı kullandı yoksa çatlatma iğnesi vurundu mu

benim doktorum kullanmıyacam dedi kafam allak bullak iğneyi aşılamada kullanıyorum dedi kendi kendine çatlar mı

.[/QUOTE Bende klomenle hamile kalmıştım ama malesef dış gebelikle sonuçlandı. Arkadaşım bu tedavi ile klomen ile 7 aylık hamile umarım sizin içinde hayırlısı olur
klomnei tek başına mı kullandı yoksa çatlatma iğnesi vurundu mu

birde bunun yanında glifor kullandı hamile olduğunu öğrendiği anda kesti doktor

hamile olmak ne kadar zormuş bazıları nasıl oluyor da hemen hamile oluyor hemde okadar enfeksiyonla kistle anlamadım ben kendime dikkat ediyorum dikkatli oldukça sorun çıkıyor

hamile olmak ne kadar zormuş bazıları nasıl oluyor da hemen hamile oluyor hemde okadar enfeksiyonla kistle anlamadım ben kendime dikkat ediyorum dikkatli oldukça sorun çıkıyor

zaten genelde çok isteyende dikkat edende sorun çıkıyo ama taktir allahtan ne diyelim onunda bi saati var demekki

zaten genelde çok isteyende dikkat edende sorun çıkıyo ama taktir allahtan ne diyelim onunda bi saati var demekki

üzülüyorum umutlu olmaya çalışıyorum ama olmuyo eşime belli etmemeye çalışıyorum nasıl oluyorsa benim yüzümden sesimden anlıyor bir vakti var dediğin gibi rabbim ol demediği sürece hiçbirşey olmuyor bir yaprak dahi kıpırdamıyor

Back
X