• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen proxyfemin kullananlar

Bebisee

Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2022
358
296
23
31
Arkadaşlar yumurtlama günümüm 24 Mayıs hemen ertesi gün gohuslerim dolgunlasmaya başladı 26 27 Mayıs'ta gohus uçlarım kaşınmaya ağrımaya başladı hala gohuslerm siz ağrılı akıntım beyaz renkle fazla değil az az geliyor ve kasik ağrılarım var ara ara bütün vücudum ağrıyor çok halsizim ateş basıyor böyle ve adete 6 gün var sizce hamilemiyim

Arkadaşlar yumurtlama günümüm 24 Mayıs hemen ertesi gün gohuslerim dolgunlasmaya başladı 26 27 Mayıs'ta gohus uçlarım kaşınmaya ağrımaya başladı hala gohuslerm siz ağrılı akıntım beyaz renkle fazla değil az az geliyor ve kasik ağrılarım var ara ara bütün vücudum ağrıyor çok halsizim ateş basıyor böyle ve adete 6 gün var sizce hamilemiyim
Bunu biz anlayamayiz. Biraz daha bekleyin adet gununuzde kan testi verin bence. Adet belirtileriyle gebelkk belirtileri ayni zaten su surecte

Suan hamile misiniz? Bende bugun doktora gittim tedbir amacı beta hcg istedi 5 ve altı ise proxyfemin basla cogu kişi bununla gebe kalıyor dedi suan cok heyecanlıyım gebe değilim buna emin gibiyim de. Umarım bu ilaç işe yarar
Ben proxyfemin ve klomen kulandim bir ay sonuç boş diğer ay gene proxyfemin ve klomen kullandım üstelik ignede verdi catlatmasi için gene boş tutmadı bu ay sinirlendim doktora bile gitmedim adet günüm bugün bakalım nolcak herşey Allah'tan

Ben proxyfemin ve klomen kulandim bir ay sonuç boş diğer ay gene proxyfemin ve klomen kullandım üstelik ignede verdi catlatmasi için gene boş tutmadı bu ay sinirlendim doktora bile gitmedim adet günüm bugün bakalım nolcak herşey Allah'tan
Aynen gerçekten hersey Allahtan ben gecen seneki kaybına hamıle kalmadan önce 8 ay neler yaptım sacma sapan hep bos ama hatırladığım Baska bir sebepten dolayı 2 ay mı ne hayıt otu bir ot daha vardı adını bile unuttum onları içmiştim o aylarda kalmadım sonra hiç olmayacak beklemediğim ayda kalmıstım. Ben bu ay aynı zamanda hayıt otu aslan pencesi ve civan perçemi de kullanıyorum. Psikolojik çok yıprandım. Allah izin verirse olabildiğince kısa sürede bu hamile kalma işi olsun istiyorum ama tabi Allah biliyor hayırlı zamanı

Back