- Konu Sahibi karakxixzz
-
Arkadaşlar dr umuz eşimin spermiogram sonuçlarını gördükten sonra ona bu ilaçları yazmış ( Klomen, Proviron, Trental ) acaba eşi daha önce bu ilaçları kullananlar ne kadar zamanda sonuç aldılar yani hemen hamile kaldılarmı yoksa uzun bir zamanmı geçmesi gerekiyo hamile kalabilmek için. Diğer topikte arkadaşlar sağolsun bana spermiogramı yorumladılar ve hareketliliğin yavaş olduğunu söylediler.
:enbuyukkk:
canım benim eşimin sperm sayısı düşüktü morfolojide bozuktu doktor varikosel teşhisi koydu 13 ekimde varikosel ameliyatı oldu.ameliyattan sonra bu ilaçları verdi trental,evicap bide L-arginin 3 aydır kullanıyo haftaya doktora gidicez sperm testi için inşallah işe yaramıştır
İnşallah canım.Allah gönlünüze göre versin.İnşallah tez zamanda kavuşuruz bebişlerimize.
benimde eşimde hareketlilik ve sayı problemi var.senin drun eşine ilaç yazmaz,eşinin mutlaka ürolojiye görünmesi lazım.benim eşimde klomen,evicap ve pentox kullanıyor.ayrıcada bitkisel kürler tabiki.Allah herkese şifalar versin :Saruboceq:ya kızlar benım eşimdede sperm hareketliği problemi var ama benim dr bu konuda biş ilaç vermedi aşılama yaparız dedi. acaba ürolajiyemi gitmek gerekir??? bi fikir verirseniz sevinirim kızlar klomeni ben kullanıyorum acaba eşimedemi kullandırsam. ? nasıl kullanıyor onlar. 30 gün byunca her gun içiyorlarmı?
benimde eşimde hareketlilik ve sayı problemi var.senin drun eşine ilaç yazmaz,eşinin mutlaka ürolojiye görünmesi lazım.benim eşimde klomen,evicap ve pentox kullanıyor.ayrıcada bitkisel kürler tabiki.Allah herkese şifalar versin :Saruboceq:
sonuçta bebek ikinizinde istediği bişeyse eşin doktora gitmekten çekinmemeli.ayrıca ilaçlarla ve bitkisel kürlerle halledebilirisiniz probleminizi.ama mutlaka doktora gidin.anlıyorum hissettiklerini,eşine destek olmalısın sen.umarım oda ters tepki vermez.haberlerini bekliyoruma.s.canım sayıda problem yokmus ama hareketlı sayıda problem varmıs aaammaaannn vallahı fenalık geldı desem anlarsın halımden dımı canım yaaa. eşime ben nasıl soylicem şimdi doktora gitmen lazım diyeeürolojiye gimesi şart dimi. napalım gidecek mecbur. çünkü benım testlerim temiz cıktı rahım filmi falan. bakalım konusucam bu aksam eşimle.
sonuçta bebek ikinizinde istediği bişeyse eşin doktora gitmekten çekinmemeli.ayrıca ilaçlarla ve bitkisel kürlerle halledebilirisiniz probleminizi.ama mutlaka doktora gidin.anlıyorum hissettiklerini,eşine destek olmalısın sen.umarım oda ters tepki vermez.haberlerini bekliyoruma.s.
canım bak spermiyogram sonucunu yazayım belki sende bi yorum yaparsın :
miktar:2,5 ml
top. sperm: 49,600,000
morfoloji : normal :%75
ileri hareketli:%14
yawas hareketli %21
benim doktorum bu sonuca bakınca. ileri hareketlide sorun var dedi ama ilaç falan vermedi eşime. ama bu gunlerde zaten işle ödemelerle kafası çok dalgın bide bana çemkirmesin bide üroloğamı gidicem diye. aslında normalde hiç ters değilde malum kriz herkesi vurdu.
offf ooofff tabi haberini yazarım mutlaka canım. bu klomeni duymustum sperm için ama sormadanda kullandıramam ters teper falan ama hemen hemen her aksam havuç suyu içiriyorum taze sıkıyorum hemen dayıyorum boğazına. oda hareketlendiriyormus diye duydum. bidahaki ayda keçi boynuzu kürüne gecicem.
doktorum bu hareketliliği gorunce işte bu tek basına bir kısırlık sebebi 3 ay deniyelim olmazsa aşılamaya gecicez demişti zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?