Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar bende dün başladım klomene 5 gün kullanıcam çarşamba da kontrole gidicem bakalım girdik bi yola Allah ım hayırlısını versin bizlerinde yüzünü güldürsün inş. bi de gün aşırı yarım bebek aspirini kullanıcam bol bol su içmeliymişim bi de öyle bakalım nasip[/QUOTE
Hakkınızda hayırlısı olur inşallah cnm aynı yoldayiz bende bu ay bebek aspirini kullandım bakalım beklemedeyim bu gün iğne olalı 12.gunum ilacın etkisi mi bilemedim ama erken gebelik testi pozitif normal testler negatif
Belirti degildir de ignenin etkisi sanirim migde bulantisi var bide sag sol kasigima kiramp girio ayakta fazla durunda bel agrim var sende neler varAynn gunler gecmiyo 6 gün oldu bugun benm peki belirtilern varmi hic
Slm cnm senin kacinci gunun oldu bugnHakkımızda hayırlısı artik
Slm cnm senin kacinci gunun oldu bugn
Slm cnm senin kacinci gunun oldu bugn
Ewet bende antalyadayim benm cesaretim yok daha test yapmaya gununu beklicem sanirm belirtin var miSende antalyadasin sanirim bende antalyadayim
canım bu sadece cumartesiye kadar yasak vardır bi bildiği heraldeNeden iliski yasak dedilerki halbuki doktorlar mecburi iliski onerirler
Aynn tabiki vardr bi bildigi ins tutmustr canmcanım bu sadece cumartesiye kadar yasak vardır bi bildiği heralde
bakalım yarın gittiğimde söyleyecek ne zaman ilişkiye gireceğimizi belki o zaman daha iyi tutar ne zaman çatladığını görüp gün söyleyecek heralde hayırlısı yaaa inşallah :) hepimizin yüzü güler..Aynn tabiki vardr bi bildigi ins tutmustr canm
Ins cnm insallahbakalım yarın gittiğimde söyleyecek ne zaman ilişkiye gireceğimizi belki o zaman daha iyi tutar ne zaman çatladığını görüp gün söyleyecek heralde hayırlısı yaaa inşallah :) hepimizin yüzü güler..
Kasik agrisi cok fazla sadece bu var bendeEwet bende antalyadayim benm cesaretim yok daha test yapmaya gununu beklicem sanirm belirtin var mi
Ins cnm insallah