Klomen ovitrelle

selam kızlar bende dün başladım klomene 5 gün kullanıcam çarşamba da kontrole gidicem bakalım girdik bi yola Allah ım hayırlısını versin bizlerinde yüzünü güldürsün inş. bi de gün aşırı yarım bebek aspirini kullanıcam bol bol su içmeliymişim bi de öyle bakalım nasip

selam kızlar bende dün başladım klomene 5 gün kullanıcam çarşamba da kontrole gidicem bakalım girdik bi yola Allah ım hayırlısını versin bizlerinde yüzünü güldürsün inş. bi de gün aşırı yarım bebek aspirini kullanıcam bol bol su içmeliymişim bi de öyle bakalım nasip[/QUOTE
Hakkınızda hayırlısı olur inşallah cnm aynı yoldayiz bende bu ay bebek aspirini kullandım bakalım beklemedeyim bu gün iğne olalı 12.gunum ilacın etkisi mi bilemedim ama erken gebelik testi pozitif normal testler negatif

Bende serophene kullandim 5gun ikiser tane sonrada ovitrelle yapti persembe gunu beklemedeyiz 4.gun bugun gunler gecmiyor sanki

Selam bayanlar dün doktora gittim klomen kullanmaya başlamıştım diye söyledim ya işte yumurtalarımı kontrol etti şimdi cumartesi günü tekrar çağırdı. bu süre zarfında ilişki yasak dedi bakalım cumartesi gidince ne diyecek

X