- 13 Ocak 2024
- 30
- 13
- 23
-
- Konu Sahibi misafirimm
Evet gerçekten ister istemez kafaya takıyorum her ay negatifi görüp daha da umutsuzlaşıyorum rabbim bizede tüm isteyenleredir hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinHakkımızda hayırlısı bakalım elbet bigün Allahın izniyle bizde bebeklerimizi kucaklarımıza alıcaz biz bukadar taktığımız için bile olmuyo olabilir insanın elindede olmuyorki
Aminn inşAllah ben hala regl olmadım ama testte negatif kanda pozitif olurmu acaba korkuyorum kan vermeyeEvet gerçekten ister istemez kafaya takıyorum her ay negatifi görüp daha da umutsuzlaşıyorum rabbim bizede tüm isteyenleredir hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Naptınız bir gelişme var mı?Aminn inşAllah ben hala regl olmadım ama testte negatif kanda pozitif olurmu acaba korkuyorum kan vermeye
Bu ay femara kullandım 21 mm lik bir yumurtam oluşmuş 18inde ovitrelle iğne yapıldı gün aşırı deniyoruz inşallah bu ay tutarMerhaba 3 kez çatlatma yaptım klomenle devam etmeyin bidahakine femarayla denemek istediğinizi söyleyin doktora
İnşallah tutunur canım ben yaptım bitirdim bu tedavileri bende işe yaramadı umarım sende işe yarar o yüzden çok bel bağlamıyorum bu tedavilere herkeste farklı oluyor kimisi hemen hamile kalıyor kimisinde de bu işe yaramıyor zor oluyor hayırlısıBu ay femara kullandım 21 mm lik bir yumurtam oluşmuş 18inde ovitrelle iğne yapıldı gün aşırı deniyoruz inşallah bu ay tutar
İnşallah benim iki ay olucak bu ayla beraber eğer bu ayda olmazsa rahim filmi çekilecek dedi doktorumİnşallah tutunur canım ben yaptım bitirdim bu tedavileri bende işe yaramadı umarım sende işe yarar o yüzden çok bel bağlamıyorum bu tedavilere herkeste farklı oluyor kimisi hemen hamile kalıyor kimisinde de bu işe yaramıyor zor oluyor hayırlısı
C kollu cihaz olan yerde çektir canım İstanbul daysan Sonomed Kadıköy yada echomar araştır acısız çekiyorlarİnşallah benim iki ay olucak bu ayla beraber eğer bu ayda olmazsa rahim filmi çekilecek dedi doktorum
Ben uyutupta yaptırmayı düşünüyordum ama hiçmi acısı olmuyor acaba o şekildeC kollu cihaz olan yerde çektir canım İstanbul daysan Sonomed Kadıköy yada echomar araştır acısız çekiyorlar
Olmuyo evet bende çektirdim sadece hafif regl oluyormuş gibi oluyor dediğim yerde çektirirsen rahat edersin, ben az kala rahim filmine 6 milyar verecektim uyutmalı hiç gerek yokmuş.Ben uyutupta yaptırmayı düşünüyordum ama hiçmi acısı olmuyor acaba o şekilde
Henüz yok bu ay femera kullandım kendiliğinden çatladı yumurtam bekliyorum bakalım neler olacakNaptınız bir gelişme var mı?
Olmuyo evet bende çektirdim sadece hafif regl oluyormuş gibi oluyor dediğim yerde çektirirsen rahat edersin, ben az kala rahim filmine 6 milyar verecektim uyutmalı hiç gerek yokmuşt
öğrenmem çok iyi oldu bunu teşekkür ederim bakalım bu ay da tutmazsa mecbur çektirecem dediğiniz yere giderimOlmuyo evet bende çektirdim sadece hafif regl oluyormuş gibi oluyor dediğim yerde çektirirsen rahat edersin, ben az kala rahim filmine 6 milyar verecektim uyutmalı hiç gerek yokmuş.
Bi gelişme varmı acabaHenüz yok bu ay femera kullandım kendiliğinden çatladı yumurtam bekliyorum bakalım neler olacak
Bende dün femaraya başladım 5 gün kullanıp 3 gün de gonal f kullanıcamHenüz yok bu ay femera kullandım kendiliğinden çatladı yumurtam bekliyorum bakalım neler olacak
Bende bu ay femera kullandım 17 eylülde ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım 21 mm yumurtam oluşmuştu bir tane 3 Ekim çarşamba günü Regl günüm kan verdim negatif çıktı perşembe günü iki üç damla pembe leke geldi 4 gün gecikti adet olmadım diye erken gebelik testi yaptım bugün negatif adet olmam için ilaç duphaston da kullandım ama olmadım şimdi pazartesi günü kan versem mi tekrar adet olmazsam kararsızım negatif görmek çok yoruyorBende dün femaraya başladım 5 gün kullanıp 3 gün de gonal f kullanıcam
Zaten yumurta tembelliğim olduğu için hep gecikiyordu ama duphaston kullandığım için zamanında olurum diye düşünüyordumBende bu ay femera kullandım 17 eylülde ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım 21 mm yumurtam oluşmuştu bir tane 3 Ekim çarşamba günü Regl günüm kan verdim negatif çıktı perşembe günü iki üç damla pembe leke geldi 4 gün gecikti adet olmadım diye erken gebelik testi yaptım bugün negatif adet olmam için ilaç duphaston da kullandım ama olmadım şimdi pazartesi günü kan versem mi tekrar adet olmazsam kararsızım negatif görmek çok yoruyor
Bence ver ya. Bende klomen ve gonalf kullanıp 16 sında çatlatma iğnesi kullanmıştım 3 yumurtam gelişmişti 21 ve 20 en büyükleri 1 ekimi bekle demişti doktorum ama 30 umda regl oldum. Bu ay da femara istedim. Bence sen kan baktır. Benim reglm bitti bile sen daha olmamışsın, geç döllenmedir belki :)Bende bu ay femera kullandım 17 eylülde ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım 21 mm yumurtam oluşmuştu bir tane 3 Ekim çarşamba günü Regl günüm kan verdim negatif çıktı perşembe günü iki üç damla pembe leke geldi 4 gün gecikti adet olmadım diye erken gebelik testi yaptım bugün negatif adet olmam için ilaç duphaston da kullandım ama olmadım şimdi pazartesi günü kan versem mi tekrar adet olmazsam kararsızım negatif görmek çok yoruyor
İnşallah vardır yarın en iyisi kan veriyim yineden umutlanmıyım sonra olmadığını öğrenince dahada üzülüyorumBence ver ya. Bende klomen ve gonalf kullanıp 16 sında çatlatma iğnesi kullanmıştım 3 yumurtam gelişmişti 21 ve 20 en büyükleri 1 ekimi bekle demişti doktorum ama 30 umda regl oldum. Bu ay da femara istedim. Bence sen kan baktır. Benim reglm bitti bile sen daha olmamışsın, geç döllenmedir belki :)
Ver ver eveet kafan rahat ederİnşallah vardır yarın en iyisi kan veriyim yineden umutlanmıyım sonra olmadığını öğrenince dahada üzülüyorum
Kan verdim sonucunu bekliyorumVer ver eveet kafan rahat eder
Hadi bakalım hayırlısı canımm 1-1,5 saate çıkar özele verdiysenKan verdim sonucunu bekliyorum