Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim ilk denemeydi tutmadı. dün dr muayenede ilkinde tutması mucize zaten moral bozmak yok bu ay da deneyelim dedi :))Kizlar merhaba klomen kullandım 5 gün ve 2 Kasım'da ovitrelle çatlatma iğnesi oldum klomen ve ovitrelle iğneyle ilk deneme de gebe kalan var mı nasıl belirtileriniz oldu
Peki sebebi nedir özel degilse bende bugün muayene oldum sadece yumurtamin catladigini söyledi siz kaçıncı gün regl olduğunuz iğneden sonrabenim ilk denemeydi tutmadı. dün dr muayenede ilkinde tutması mucize zaten moral bozmak yok bu ay da deneyelim dedi :))
benim bugun 18.günüm hala adet olmadım. dr 1hafta bekleyelim gelmezse ilaç vercem dedi. sadece sağ tarafta 1yumurtam olusmustu. bu hafta sağ kasıkta çok sancım oldu. çatlamadı kiste dönüştü o yüzden sancı yapıyor diye düşündüm ama kontrolde çatlamış dedi bilmiyorum neden olmadı. tüplerimde açık bir sorun yok. sadece pcos var. bu yüzden belki geç döllenme olabilir diye bekletiyo sanırım dr ama ben artık imkan vermiyorum bugun baya adet sancım oldu sürekli tuvalete gittim ama yok hala :/Peki sebebi nedir özel degilse bende bugün muayene oldum sadece yumurtamin catladigini söyledi siz kaçıncı gün regl olduğunuz iğneden sonra
Benimde regl günümu beklersem iğneyle vuruldugum günle beraber 18. Gün olmam gerekiyor ama iğneyi çok erken vuruldum ben ve genelde iğneden 14 gün sonra regl olmamız gerekiyor garip bir durumbenim bugun 18.günüm hala adet olmadım. dr 1hafta bekleyelim gelmezse ilaç vercem dedi. sadece sağ tarafta 1yumurtam olusmustu. bu hafta sağ kasıkta çok sancım oldu. çatlamadı kiste dönüştü o yüzden sancı yapıyor diye düşündüm ama kontrolde çatlamış dedi bilmiyorum neden olmadı. tüplerimde açık bir sorun yok. sadece pcos var. bu yüzden belki geç döllenme olabilir diye bekletiyo sanırım dr ama ben artık imkan vermiyorum bugun baya adet sancım oldu sürekli tuvalete gittim ama yok hala :/
çatladıgı halde neden regli olmadım diye sordugumda olabilir sonucta klomen kullandn hormon ilacı gecikme yapabilir her gecikme maalesef gebelik değil demişti
Benim 12 günümdu bugün Çarşamba günü test yapicam sonuç alırsam bildiririmBende iğneyle ilk ay tutturan birini arıyorum
Regl oldun mu gebelik var mıbenim bugun 18.günüm hala adet olmadım. dr 1hafta bekleyelim gelmezse ilaç vercem dedi. sadece sağ tarafta 1yumurtam olusmustu. bu hafta sağ kasıkta çok sancım oldu. çatlamadı kiste dönüştü o yüzden sancı yapıyor diye düşündüm ama kontrolde çatlamış dedi bilmiyorum neden olmadı. tüplerimde açık bir sorun yok. sadece pcos var. bu yüzden belki geç döllenme olabilir diye bekletiyo sanırım dr ama ben artık imkan vermiyorum bugun baya adet sancım oldu sürekli tuvalete gittim ama yok hala :/
çatladıgı halde neden regli olmadım diye sordugumda olabilir sonucta klomen kullandn hormon ilacı gecikme yapabilir her gecikme maalesef gebelik değil demişti
yazının ertesi günü cuma sabah oldum maalesef tutmadı.. yarın tekrar klomene başlıyorum :)Regl oldun mu gebelik var mı
Kaç gün sonra regl oldunuz benim 14 günüm olmadım hala ama regl ağrım oluyoryazının ertesi günü cuma sabah oldum maalesef tutmadı.. yarın tekrar klomene başlıyorum :)
Rahim filmi cektirdiniz mi bu ay olmazsa rahim filmi çektirmeyi düşünüyorumyazının ertesi günü cuma sabah oldum maalesef tutmadı.. yarın tekrar klomene başlıyorum :)
evet haziranda çekilmiştim sıkıntı yok. adetimde 19.günü sabah geldiRahim filmi cektirdiniz mi bu ay olmazsa rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum
Nerde oldunuz ve zor muydu rahim filmi cektirdiginiz ay klomen ve iğne kullandınız mievet haziranda çekilmiştim sıkıntı yok. adetimde 19.günü sabah geldi
İzmir özel bi hastanede çektirdim anesteziliydi hiçbi zorluk ağrı çekmedim.. o ay farklı bi doktordaydım tedavi değilde daha çok söğüşleme derdindeydi. ilk defa tedavim bu ay oldu oda tutmadı maalesef. ikinciye hazırlanıyorumNerde oldunuz ve zor muydu rahim filmi cektirdiginiz ay klomen ve iğne kullandınız mi
Ben rahim filmide cektirdim ilk catlatmamRahim filmi cektirdiniz mi bu ay olmazsa rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum
Zor muydu nasıl oldu ben çok korkuyorum adet olursam gidicem bugün 15.gunum ignedeBen rahim filmide cektirdim ilk catlatmam
Dayanıklı değilseniz anestezili çekilmenizi öneririm. Ben anestezili çekildim çok rahattı sadece 10 dakikalık karın ağrım oldu uyandığımda.Zor muydu nasıl oldu ben çok korkuyorum adet olursam gidicem bugün 15.gunum ignede
İstanblda misinzZor muydu nasıl oldu ben çok korkuyorum adet olursam gidicem bugün 15.gunum ignede
Evet canim bugün kan testi verdim 16 günüm hala olmadım ovulasyon testi kullandığımda catlamayla beraber 14 gün regl oluyordum ama hala yokİstanblda misinz
Hekimoğlu diye bir yerle görüştüm anestezili uygulamiyoruz dediler fiyat olarakta anestezisiz 700 dedilerDayanıklı değilseniz anestezili çekilmenizi öneririm. Ben anestezili çekildim çok rahattı sadece 10 dakikalık karın ağrım oldu uyandığımda.