Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Değerin düşmeyip katlanması gerekiyor diyorlar ama siz zaten erken yaptırmışsınız testi. Bir de iğne adeti geciktirmiyor normalde 1-2 gün öne bile çeker dedi doktorum bana. Bi kaç gün daha bekleyin adet olmasanız tekrar yaptırın. Hatta benim doktorum 5 gün geçsin dedi adetinMerhaba iğneden 12 gün sonra kan testi verdim 4.49 çıktı.2 gün sonra yani bugün yine kan testi verdim 2.8 çıktı gebelik yok anlamına geliyor değil mi ? Bugün Adet olmam gerekiyordu henüz olmadım.
Evet keşke yaptırmasaydım Çoktan ümitsizliğe kapıldım negatif diye zaten…Bazı kişiler de geciktiriyor demiş iğne ne alaka anlamadım.Bekleyelim bakalımDeğerin düşmeyip katlanması gerekiyor diyorlar ama siz zaten erken yaptırmışsınız testi. Bir de iğne adeti geciktirmiyor normalde 1-2 gün öne bile çeker dedi doktorum bana. Bi kaç gün daha bekleyin adet olmasanız tekrar yaptırın. Hatta benim doktorum 5 gün geçsin dedi adetin
Hiç duymadım ben geciktirdiğini. İlk denemeniz mi sizinde?Evet keşke yaptırmasaydım Çoktan ümitsizliğe kapıldım negatif diye zaten…Bazı kişiler de geciktiriyor demiş iğne ne alaka anlamadım.Bekleyelim bakalım
Evet ilk.Sizin?Hiç duymadım ben geciktirdiğini. İlk denemeniz mi sizinde?
Bi de çatlatma iğnesinin 14-15. Günü adet olunur diyor doktorlar da. Kaçıncı günü sizin iğneninEvet keşke yaptırmasaydım Çoktan ümitsizliğe kapıldım negatif diye zaten…Bazı kişiler de geciktiriyor demiş iğne ne alaka anlamadım.Bekleyelim bakalım
Benim 14.gün bugün ama belki yarın olurum.Bi de çatlatma iğnesinin 14-15. Günü adet olunur diyor doktorlar da. Kaçıncı günü sizin iğnenin
Yarın olmazsanız yine bir test yapın bakalım. 14. Günden itibaren test yapabilirsiniz diyor doktorlar benim adetin 5 gün geciksin dedi benim tezcanlı olduğumu bildiği için galibaBenim 14.gün bugün ama belki yarın olurum.
en iyisini yaparsınız bekleyerekYarın olmazsanız yine bir test yapın bakalım. 14. Günden itibaren test yapabilirsiniz diyor doktorlar benim adetin 5 gün geciksin dedi benim tezcanlı olduğumu bildiği için galiba
Canım naptın ne durumdasın adet oldunmuBenim 14.gün bugün ama belki yarın olurum.
Oldum geceCanım naptın ne durumdasın adet oldunmu