- 14 Ocak 2020
- 979
- 532
- 53
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 2 yumurta olmuş umarım gelir bebişlerimizBen 25 aralıkta klomen kullanmaya başladım 4 ocakta çatlatma iğnesi oldum fakat 1 yumurta oluşmuştu gebelik olmadı. Bu ay 2. Kere kullandım yarın çatlatma iğnesi olacağım gebelik olur mu bilmiyorum. Yine 1 yumurta oluştu![]()
İnsallah bizim de tutar sağsalim kucağına alırsın inşallah çok sevindimBen klomenin 3.ayında hamile kalmış oldum. Günde 2 tane içmiştim ve 11.gün çatlatma iğnesi olmuştum.
İnsallah bizim de tutar sağsalim kucağına alırsın inşallah çok sevindim![]()
Amin bol bol dua edin bizeİnşallah tez zamanda hayırlı haberler alırsınız sizlerde ❤ çok teşekkür ederim
Bende 27 ocakta vuruldum iğne benimde bat 15 şubat,Klomen + ovitrelle kullananlar deneyimlerini yazabilir mi? Hamile kalan var mı? Adetin 2.günü Klomen başladım günde 2 tane. 11. Gün de yani 29 ocak ovitrelle vuruldum göbekten BAT 17 ŞUBAT
29 ocakta progestan tahlili verdim ve o gün vuruldum iğnemi Bi de bugün tahlil istedi verdim tam 1 hafta. Ama progestan dan sadece çatlama mı anlaşılıyor acabaBende 27 ocakta vuruldum iğne benimde bat 15 şubat,
Adetin 12. günü buruldum 3. gününden itibaren günde 2 kullandım bir yumurtam kendi çatlamış solda ki içinde iğne vuruldum bakalım. Doktorum ayın 7 si 8 i kan ver dedi ama çıkar mı bilmiyorum. Pek hamile gibi de hissetmiyorum akıntım vs de yok.Hatta bugün belim çok ağrıyor![]()
kabaca kadınları hamilelik dönemine hazırlayan bir hormondur ve sağlıklı, üreme çağındaki bir kadında her ay döngü halinde yumurtalıklar tarafından salgılanır. Progesteron, adet döngüsünün ortasında bir yumurta bırakıldığında yani yumurtlama döneminde üretilir. Progesteron, döllenmiş bir yumurtanın (embriyonun) rahim duvarına yapışmasını veya tutunmasını sağlamak için endometriumu (rahim duvarını) kalınlaştırmaya başlar. Diğer bir deyişle, rahim duvarını embriyonun gelişimi için, bir yatak gibi hazırlar. Fakat yumurta uygun süre içerisinde döllenmezse, vücut progesteron salgılamayı azaltır ve rahim duvarı parçalanarak atılır, yani adet kanaması (menstrüasyon) gerçekleşir. Aynen canım yumurtan çatladıysa yükselmeye başlıyor.29 ocakta progestan tahlili verdim ve o gün vuruldum iğnemi Bi de bugün tahlil istedi verdim tam 1 hafta. Ama progestan dan sadece çatlama mı anlaşılıyor acaba
Doktorum bu hafta izinde bugün ki sonucu alınca paylaşıp bilgi isteyecemkabaca kadınları hamilelik dönemine hazırlayan bir hormondur ve sağlıklı, üreme çağındaki bir kadında her ay döngü halinde yumurtalıklar tarafından salgılanır. Progesteron, adet döngüsünün ortasında bir yumurta bırakıldığında yani yumurtlama döneminde üretilir. Progesteron, döllenmiş bir yumurtanın (embriyonun) rahim duvarına yapışmasını veya tutunmasını sağlamak için endometriumu (rahim duvarını) kalınlaştırmaya başlar. Diğer bir deyişle, rahim duvarını embriyonun gelişimi için, bir yatak gibi hazırlar. Fakat yumurta uygun süre içerisinde döllenmezse, vücut progesteron salgılamayı azaltır ve rahim duvarı parçalanarak atılır, yani adet kanaması (menstrüasyon) gerçekleşir. Aynen canım yumurtan çatladıysa yükselmeye başlıyor.
Hamileyken daha yüksek olacağı için anlaşılabilir ama bence asıl kanda betahcg ile anlaşılır.Bize de yaz sonucunu 29 ocakta yapıldığında kaç çıkmıştı. Benimde iğnenin 10.günü bugünDoktorum bu hafta izinde bugün ki sonucu alınca paylaşıp bilgi isteyecemhamilelik belli olmuyor yani bu testten dimi gerçi sadece 8 gün oldu ama bilmiyorum
![]()
bende sizden önceki gün iğne vuruldum durum benzer olunca yazmak istedim ama ben letu kullandım ve 3 yumurta olgunlaştı umarım sizin de benimde olur bu ay :)Ben 25 aralıkta klomen kullanmaya başladım 4 ocakta çatlatma iğnesi oldum fakat 1 yumurta oluşmuştu gebelik olmadı. Bu ay 2. Kere kullandım yarın çatlatma iğnesi olacağım gebelik olur mu bilmiyorum. Yine 1 yumurta oluştu![]()
Umarım olurbende sizden önceki gün iğne vuruldum durum benzer olunca yazmak istedim ama ben letu kullandım ve 3 yumurta olgunlaştı umarım sizin de benimde olur bu ay :)
Benim de 7. Günüm ovitrellede ama akıntı filan bi belirti yok. Sadece belimde kasılma var. 2 yumurtam vardı bakalım hepimiz sonuç bekliyoruzbende sizden önceki gün iğne vuruldum durum benzer olunca yazmak istedim ama ben letu kullandım ve 3 yumurta olgunlaştı umarım sizin de benimde olur bu ay :)
Bende hiçbir belirti yokBenim de 7. Günüm ovitrellede ama akıntı filan bi belirti yok. Sadece belimde kasılma var. 2 yumurtam vardı bakalım hepimiz sonuç bekliyoruz1 hafta sonra hepimizin çıkar ortaya
![]()
Bu iğneyi yaptırınca herkes yoğun akıntıdan söz ediyor ben de seninle aynı durumdayim akıntı yok belde kasılma var iğneyi vuruş değişmiyor canım kolayına hangi taraf gelse oraya vuruyor çünkü bu iğne kolsan da yapılıyor önemli olan kasa gecmesiBende 27 ocakta vuruldum iğne benimde bat 15 şubat,
Adetin 12. günü buruldum 3. gününden itibaren günde 2 kullandım bir yumurtam kendi çatlamış solda ki içinde iğne vuruldum bakalım. Doktorum ayın 7 si 8 i kan ver dedi ama çıkar mı bilmiyorum. Pek hamile gibi de hissetmiyorum akıntım vs de yok.Hatta bugün belim çok ağrıyor![]()