• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen, ovitrelle ve progestron

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

cilekliturtam34

Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2019
243
340
23
35
Kızlar merhaba bu ay klomen ve ovitrelle kullandım Dr m catlatma ignesini vurduktan 8gün sonra da progestan tablet yazdı. Daha önce bu tedavide progestan tabletkullanıldıgını hiç duymadım prospektüste infertilite içinde yazıyor. Doktoru mda rahim yatagına zemın hazırlamak için dedi.Aranızda kullanan var mı acaba bu üçlüyü

Progestronu ne zAman başladınız kullanmaya
[/QUOT
Ben de bu ay ilk defa klomen kullanmaya başladım. Estrofem ile birlikte kullanıyorum. 19. Günümde başlamak üzere progesteron ilacı ve fitil verdi. Geçen ay sadece primolut vermişti o da progesteron ilacı. 14. Günümde başlatmıştı ama hamile kalamadım. Kalamadıpım gibi 2-3 günde adet olmayı bekledim. Çünkü geciktiriyor. Bu ay 26. Günümde kan testi yaptıracağım,eğer hamile değilsem Protestan ilacını ve fitili bırakacağım. Çünkü 34. Gün bitiyor,2-3 gün sonra da Regli olacapım. Boşu boşuna kullanıp da günlerimi ileri atmak istemiyorum

100 mg olanından. Bi de progesteron fitil 90 mg kullanacağım canım
[/QU hamile kaldınız mı acaba. Ben de bu ay bu ilaçları kullandım. Progestan 100 mg ve fitili 18. Günümde başladım.6 gün içtim bıraktım. Yoksa 33. Günümde bitecekti ve gebelik yoksa adetimi ileri almasın diye boşu boşuna içmek istemedim

Back